14 Ekim 2011, Cuma 07:55:50

THY'DEN YENİ BİR SPONSORLUK

Yunanistan'da bulunan Kavala şehri basketbol takımı, Türk Hava Yolları (THY) ile sponsorluk konusunda anlaşmaya vardı
  • marketing yorumcu acaba sna atel soru soracağım dunyada türkün yatırım yaptıgı yıllardan berı hangı yatırımında karlı çıktı bana soyleyebılırmısın hep kullanılmıstır turkıye ve turk ınsanı aklınızı basınıza alın..thy yardım kurulusu degıldır eger yardım kurulusu ıse once ulkesınden ac ınsanları doyursun ısszı pılot teknısyen kabın memuru ucus harekat uzmanlarına ıstıhdam yaartsın bıre cahıl ama bızım ulkemızde boyle vatan haınlerı oldukca bız dusmanı dısarda aramak hep hatalı olur dogru ya atalar ne demıs agacı dısındakı kurt degıl ıcındekı kurtcuklar çürütür dıye..anlayan anlayacak anlamayan olursa bırkın gıtsın omur boyu hıc anlmaaycak zatennnn
  • Ya siz marketing diyince market alışverişi zannediyorsunuz, ya da burada hiç kimse marketingi bilmiyor. Yapmayın allah aşkına ne kazanacak ? Baksanıza finansal raporlara safi zarar.
  • Sen THY'yi AB ile karıştırdın galiba.THY hayır kurumu değil ayrıca.Ticaretmiş,karlı çıkacakmış,bırak bu klasik lafları.Finansal tablolara bak,karlı mı zararlı mı görürsün.Bence de eğitim şart ama iyi bir eğitim almak lazım THY'nin verdiği eğitimi değil.
  • Dünyadan haberiniz yok-- Avrupa Yunanistani paylasiyor.. karsiliksiz yardim yapiyor.. THY bundan karli cikacak.. merak etmeyin.. ama nafile .. SIZ ne anlarsiniz .. Ticaretten .. günlük yasiyorsunuz.. THY gelecege yatirim yapiyor.. siz uyumaya devam edin .. EGITIM SART !!
  • Ne yapacaklarını şaşırdılar.Yeter artık,ne oluyor bu kadar sponsorluk? Şirket zararda hala para saçıyorlar.
  • thy çalışanlarının motivasyonu organizasyonla falan artmaz. thy çalışanının mutlu olması için hiç iş yapmaması ve müdür olması ya da müdür maaşı alması gerekir. aşağısı kurtarmaz alışmış adamı
  • thy, bu sponsorluk işinin suyunu çıkardı artık. kavala takımı nedir yani, dünyada kaç kişi bilir? saçmalık.. saçmasapan yerlere sponsor olacağına, çalışanlarının motivasyonunu yükseltecek organizasyonlar yapsın.
  • olmamzı ki?
  • Not yet.....there're to much long way for your take...

Kavala Basketbol Takımı Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, THY'nin Avrupa'nın bir numaralı havayolu şirketi olduğu belirtildi.

Kavala şehri basketbol takımı ile Türk Hava Yolları arasındaki sponsorluk anlaşması 14 Ekim Cuma (Bugün) günü Kalamitsa otelinde yapılacak törenle kutlanacak.

Öte yandan Kavala Basketbol takımı, geçen sezon Yunanistan Basketbol Derneği tarafından sportmenliklerinden dolayı ödüle layık görüldü.

Kavala Basketbol takımı Başkanı Kostas Papakonstantinou, Yunan Basketbol Derneği tarafından verilen ödülle ilgili olarak, “Bu ayrıcalık bizim için çok önemli. Birinci lige çıktığımız ilk günden beri en önemli amacımızdan birisi basketbolun görselliğini ve seyir zevkini ortaya koymaktı. Aldığımız ödül, her maçta bizi desteklerken ahlak ve sportmenlik davranışı dersleri veren taraftarımıza aittir. Taraftarımızdan bizleri desteklemelerini ve güzel davranışlarının devamını istiyoruz.” dedi.

Öte yandan, Türk Hava Yolları’nın sponsor olduğu söylenen bir başka takım da, Dedeağaç (Alexandroupoli) takımlarından Yunanistan ligi A 1 kategorisinde faaliyet gösteren Ethnikos Aleksandroupolis Voleybol takımı. Ethnikos takımının yeni sezonda giyeceği formasında THY’nin reklamı olacağı belirtiliyor.

THY'DEN YENİ BİR SPONSORLUK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
marketing yorumcu acaba sna atel soru soracağım dunyada türkün yatırım yaptıgı yıllardan berı hangı yatırımında karlı çıktı bana soyleyebılırmısın hep kullanılmıstır turkıye ve turk ınsanı aklınızı basınıza alın..thy yardım kurulusu degıldır eger yardım kurulusu ıse once ulkesınden ac ınsanları doyursun ısszı pılot teknısyen kabın memuru ucus harekat uzmanlarına ıstıhdam yaartsın bıre cahıl ama bızım ulkemızde boyle vatan haınlerı oldukca bız dusmanı dısarda aramak hep hatalı olur dogru ya atalar ne demıs agacı dısındakı kurt degıl ıcındekı kurtcuklar çürütür dıye..anlayan anlayacak anlamayan olursa bırkın gıtsın omur boyu hıc anlmaaycak zatennnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya siz marketing diyince market alışverişi zannediyorsunuz, ya da burada hiç kimse marketingi bilmiyor. Yapmayın allah aşkına ne kazanacak ? Baksanıza finansal raporlara safi zarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen THY'yi AB ile karıştırdın galiba.THY hayır kurumu değil ayrıca.Ticaretmiş,karlı çıkacakmış,bırak bu klasik lafları.Finansal tablolara bak,karlı mı zararlı mı görürsün.Bence de eğitim şart ama iyi bir eğitim almak lazım THY'nin verdiği eğitimi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünyadan haberiniz yok-- Avrupa Yunanistani paylasiyor.. karsiliksiz yardim yapiyor.. THY bundan karli cikacak.. merak etmeyin.. ama nafile .. SIZ ne anlarsiniz .. Ticaretten .. günlük yasiyorsunuz.. THY gelecege yatirim yapiyor.. siz uyumaya devam edin .. EGITIM SART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne yapacaklarını şaşırdılar.Yeter artık,ne oluyor bu kadar sponsorluk? Şirket zararda hala para saçıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy çalışanlarının motivasyonu organizasyonla falan artmaz. thy çalışanının mutlu olması için hiç iş yapmaması ve müdür olması ya da müdür maaşı alması gerekir. aşağısı kurtarmaz alışmış adamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy, bu sponsorluk işinin suyunu çıkardı artık. kavala takımı nedir yani, dünyada kaç kişi bilir? saçmalık.. saçmasapan yerlere sponsor olacağına, çalışanlarının motivasyonunu yükseltecek organizasyonlar yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olmamzı ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Not yet.....there're to much long way for your take...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000