29 Kasım 2010, Pazartesi 11:34:05

THY UÇAKLARI 2 NOKTAYA DAHA KANAT ÇIRPACAK

Türk Hava Yolları, Bangladeş’te Dakka ve Vietnam’da Ho Chi Minh City (Saygon) seferlerini başlatıyor...
  • Dogru kararlarla hep ileriye olumsuz yorumcular konusmaya devam etsin hic onemi yok .Siz konusursunuz bu kervan yurur.
  • bu yonetim geldiginden beri isi batirsalarda kina yaksak die bekleyen guruha sesleniyorum o aldiginiz kinalarin son kullanma tarihi gecmistir artik kac yil oldu bence toplanin bigun misir carsisina gidin hep bereber birer kilo kina alin 5 sene daha bekleyin hergun de dua edin gerci meshur bi laf var bu konuda her dua da kabul gormuyomus sanirim allah akil fikir versin .....
  • Sayın Editör, Biletlerin satın alınab,leceği yerlere ek olarak bütün dünyada olduğu gibi, Yetkili seyehat acentalarınıda koysanız daha iyi olmazmı hem yolcularda bilgilenmiş olur. Bildiğiniz gibi halen uçak bileti satışlarının %80 Yetkili seyehat acentaları(IATA) yapıyor. bir dahaki yazılarda görme umuduyla.
  • Arkadaşım, eğitim şart diyorsun da sen kendi yazdıklarındaki imla hatalarını, Türkçe bozukluklarını görüyor musun? Hangi eğitimden bahsediyorsun sen? Hangi okulda öğrettiler bunları size???
  • Dun bizimle birlikte herkes seyretti8400 milyon) Barca-Real Madrid maci ve Turkish Airlines, gordugunuz gibi her yerdeydi.Ne kadar gururlansak THy yonetimini ne kadar tebrik etsek az.Bundan bir sure once Turkish Airliness o da ne diyenler artik biliyor.Avrupadaki salonlarda her yerde Turkish Airlines Euroleague diye geciyor.Manchester United ve Turkish Airlines artik her yerde Fliying United diye aniliyor bunlar cok guzel seyler gereksiz kiskancliklari birakin bu basarilari alkislayin.
  • Avustralya'ya direkt gitmek için yeni sipariş vermesi gerek THY'nin. Ya da uçak kiralaması ama hadi deyip A380 veya 777-200LR kiralamak mümkün değil. THY Avustralya seferlerini Istanbul-Jakarta-Sydney olarak yapacak bildiğim kadarıyla, bence oldukça güzel bir seçim. Avustralya'ya direkt seferle gitmek çok cazip değil aslında, ben iki duraklamayla gittim o bile uzun geldi, çok uzun yol...
  • Miamiyi tekrardan aciniz THY yetkilileri,TK 3-4 IST-MIA-IST !!!
  • Bunlari bilyor muydunuz diye bir seans sart oldu. Dakka'da LCW, Collezione, De Facto, H&M, Zara,Collins, GAP gibi markalarin yuksek seviyede tekstil uretimi yaptirdiklarini biliyor musunuz? Vietnam da ayni sekilde tekstil ulkesi. KARGO VAR. Amerika'da, Britanya'da, Italya'da, Kuzey Ulkelerinde kac milyon Bangladeslinin yasadigini biliyor musunuz? YOLCU VAR. Dakka'ya ucan Tek Avrupali havayolunun olmadigini biliyor musunuz?
  • Cehalet ne kötü bir durum ? O uçaklar senin paranla alınmıyor ! THY kendisi kazanıyor kar ediyor ve uçaklarını kendisi alıyor. Eskisi gibi bütceye yük değil aksina bütceye katkı saglıyor...
  • iş çıkmaz buralardan yine thy saçmasapan 2 hatta giriyor....allah akıl fikir versin bademlerim...az kaldı çöküş dönemine...we are zor globally

26 Aralık 2010 tarihinde başlayacak Karaçi aktarmalı Dakka seferleri, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 sefer gerçekleşecek. Ayrıca Türk Hava Yolları, 29 Aralık 2010 tarihinde Bangkok aktarmalı  Ho Chi Minh City (Saygon) seferlerini de, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftada 4 sefer olarak başlatacak.

Türk Hava Yolları, 26 Aralık 2010 – 31 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul’dan Dakka’ya gerçekleşecek seyahatler için gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 590 Avro, 29 Aralık 2010 – 31 Mart 2011 tarihleri arasında Ho Chi Minh City’ye gerçekleşecek seyahatler için 623 Avro’dan başlayan fiyatlarla biletleri satışa sunuyor.

Star Alliance üyesi Avrupa’nın 4’üncü büyük havayolu ünvanına sahip Türk Hava Yolları, şu anda 128 dış hat ve 39 iç hat olmak üzere toplam 167 noktaya sefer düzenlemektedir. Türk Hava Yolları, yeni açılacak bu hatlarla birlikte tüm dünyada toplam 169 uçuş noktasına ulaşacak.

Türk Hava Yolları yolcuları, seyahatlerini www.thy.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ayırtabilir.Türk Hava Yolları ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere web sitemizden ulaşılabilir.
 

THY UÇAKLARI 2 NOKTAYA DAHA KANAT ÇIRPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
Dogru kararlarla hep ileriye olumsuz yorumcular konusmaya devam etsin hic onemi yok .Siz konusursunuz bu kervan yurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu yonetim geldiginden beri isi batirsalarda kina yaksak die bekleyen guruha sesleniyorum o aldiginiz kinalarin son kullanma tarihi gecmistir artik kac yil oldu bence toplanin bigun misir carsisina gidin hep bereber birer kilo kina alin 5 sene daha bekleyin hergun de dua edin gerci meshur bi laf var bu konuda her dua da kabul gormuyomus sanirim allah akil fikir versin .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Editör, Biletlerin satın alınab,leceği yerlere ek olarak bütün dünyada olduğu gibi, Yetkili seyehat acentalarınıda koysanız daha iyi olmazmı hem yolcularda bilgilenmiş olur. Bildiğiniz gibi halen uçak bileti satışlarının %80 Yetkili seyehat acentaları(IATA) yapıyor. bir dahaki yazılarda görme umuduyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım, eğitim şart diyorsun da sen kendi yazdıklarındaki imla hatalarını, Türkçe bozukluklarını görüyor musun? Hangi eğitimden bahsediyorsun sen? Hangi okulda öğrettiler bunları size???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dun bizimle birlikte herkes seyretti8400 milyon) Barca-Real Madrid maci ve Turkish Airlines, gordugunuz gibi her yerdeydi.Ne kadar gururlansak THy yonetimini ne kadar tebrik etsek az.Bundan bir sure once Turkish Airliness o da ne diyenler artik biliyor.Avrupadaki salonlarda her yerde Turkish Airlines Euroleague diye geciyor.Manchester United ve Turkish Airlines artik her yerde Fliying United diye aniliyor bunlar cok guzel seyler gereksiz kiskancliklari birakin bu basarilari alkislayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avustralya'ya direkt gitmek için yeni sipariş vermesi gerek THY'nin. Ya da uçak kiralaması ama hadi deyip A380 veya 777-200LR kiralamak mümkün değil. THY Avustralya seferlerini Istanbul-Jakarta-Sydney olarak yapacak bildiğim kadarıyla, bence oldukça güzel bir seçim. Avustralya'ya direkt seferle gitmek çok cazip değil aslında, ben iki duraklamayla gittim o bile uzun geldi, çok uzun yol...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Miamiyi tekrardan aciniz THY yetkilileri,TK 3-4 IST-MIA-IST !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlari bilyor muydunuz diye bir seans sart oldu. Dakka'da LCW, Collezione, De Facto, H&M, Zara,Collins, GAP gibi markalarin yuksek seviyede tekstil uretimi yaptirdiklarini biliyor musunuz? Vietnam da ayni sekilde tekstil ulkesi. KARGO VAR. Amerika'da, Britanya'da, Italya'da, Kuzey Ulkelerinde kac milyon Bangladeslinin yasadigini biliyor musunuz? YOLCU VAR. Dakka'ya ucan Tek Avrupali havayolunun olmadigini biliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cehalet ne kötü bir durum ? O uçaklar senin paranla alınmıyor ! THY kendisi kazanıyor kar ediyor ve uçaklarını kendisi alıyor. Eskisi gibi bütceye yük değil aksina bütceye katkı saglıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iş çıkmaz buralardan yine thy saçmasapan 2 hatta giriyor....allah akıl fikir versin bademlerim...az kaldı çöküş dönemine...we are zor globally

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000