10 Ekim 2014, Cuma 13:10:14

THY PİLOTU EDİP ANGIN'A SON VEDA

Türk Hava Yolları pilotlarından Edip Kıvılcım Angın son yolculuğuna uğurlanıyor.
  • 16 YILLIK DOSTUM, NEREDEYSE HER GÜNÜMÜ BERABER GEÇİRDİĞİM, BENİ EKSİK, TATSIZ, MUTSUZ BIRAKIP GİDEN GÜZEL KARDEŞİM. SENİ GERÇEKTEN ÇOK ÖZLÜYORUM. YATTIĞIN YER CENNET OLSUN. SENİ SEVİYORUM.
  • BAKALIM SEN MUSALLA TASINDA YATTIGINDA KIMLER SENI UGURLAYACAK ZAVALLI
  • Bir sey olamayan kapasitesi yetersiz olan adamin sigindigi seydir torpillidir diyip suc atmak. Kapasitesizliginiz yuzunden milleti suclamayin. Beceriksizsiniz bu yuzden ise alinmiyorsunuz. Torpil morpil diyip kendinizi avutmayin. Her olayda da firsat kollayip saldirmayin. Azicik adam olup calisin belki siz de olursunuz...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • helal kardeş güzel özetlemişsin...bu tipler yaşayanın kuyusunu kazar arkasından 50 numara çevirirler,ebediyete gidenlerin arkasından gözyaşı dökerler...kitabını yazarım bunları
  • B-52 SİZİN GİBİ SEVİYESİ DÜŞÜK İNSANLAR ANCAK BÖYLE BASİT YORUM YAPABİLİR UZGUNUM AMA PILOTLUKTA TORPIL GECMIYOR TORPİLLİ OLDUĞU İÇİN Mİ THY 330 DA GÖREV YAPIYORDU SAYGIDAN YOKSUN İNSANLAR ALLAH RAHMET EYLESIN DIYEMIYECEK KADAR KALPLERI TAS BAGLAMIS ZAVALLI BELLİ Kİ SİZ O YERLERE GELEMEMİŞSİNİZ KIVILCIMMM BENİM CANIMM HERSEYİMM IYIKI TANIMISIM IYIKI VAROLDUN HAYATIMDA AIRBUS'I BANA OGRETEN GUZEL KALPLI IYI INSAN KIMSE HAKKINDA KOTU KONUSMAZ INSANLAR HAKKINDA YORUM YAPMAZDI RUHUN ŞAD OLSUN SANA SOZUM HER UCUSUMDA GOKYUZUNDE SENINLE BULUSACAGIM SENIN ICIN ZERO ICIP SENIN ICIN SUTLAC YIYECEGIM HER KALİTELİ SAAT ALDIGIMDA SENIN ADINA ALACAGIM HER GUNE DUA EDEREK UYANDIGIMDA RUHUNA YOLLAYACAGIMM SEN RAHAT UYU BIRICIGIM HERSEYIMM
  • B-52,burası tartışma yapılacak yer değil,hala konuşuyorsun ağzım var diye.Bak böyle patavatsız konuşmayı yaşadığın yerdede yapıyorsan,alırlar aklını bilesin.
  • Genç Kaptanımıza rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.
  • B52 Ağzım var diye konuşma.Konuşurken genelleme yapma.Senin dediklerin,ehliyeti dahi olmayan bilinçsiz insanlar,sırf o insanlar yüzünden tüm motor kullanıcılarına yargısız infaz yapıyorsunuz. Öncelikle motosikletin araç olduğunu kabullenelim artık.Dün kü yaşadğım olayı anlatayım.Normal yolumda seyir ederken tali yoldan bir araç burnunu gösterdi,yavaşladım çıkarsa diye uyardım ona rağmen çıktı kıl payı sıyırdı beni ve kaçmaya çalıştı.Peşine düştüm en son hızımı gördüğümde 210 du Ama yakaladım.Emin olun artık motosiklet gördüğünde kesinlikle yol verecek. Pilot kardeşimize Allahtan rahmet,acılı ailesine sabır diliyorum.
  • Herkez kendine göre haklı allah kıvılcımı cennetin en güzel yerini mekan eylesin tüm günahlarını hatalarını af eylesin Efendimize le Kevser de cem eylesin.kalbi yüzünden daha güzel kardeşim mekanın cennet olsun .sen herseye layık bir insansın illa fatiha amin

Türk Hava Yolları pilotlarından Edip Kıvılcım Angın son yolculuğuna uğurlanıyor.

Dün geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden 30 yaşındaki THY pilotu Edip Kıvılcım Angın, Beylikdüzü'nde kılınan Cenaze Namazı sonrasında toprağa verilecek.

Yakınları ve sevenlerinin Angın'a son vazifesini yerine getirmek için akın ettiği Cenaze Namazı'nda Edip Kıvılcım'ın eşi Aslı Angın'ın tabuta sarılarak ağlaması yürekleri dağladı.

Genç pilot Kıvılcım Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'sinde kılınacak cenaze namazı sonrası Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Edip Kıvılcım Angın, Bolu'daki anneannesini ziyaret etmek için motosikletiyle çıktığı yolda Düzce civarında bir minibüse arkadan çarparak hayatını kaybetmişti.































©AirportHaber.com

THY PİLOTU EDİP ANGIN'A SON VEDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

ONRSNR ~ 9 yıl önce
16 YILLIK DOSTUM, NEREDEYSE HER GÜNÜMÜ BERABER GEÇİRDİĞİM, BENİ EKSİK, TATSIZ, MUTSUZ BIRAKIP GİDEN GÜZEL KARDEŞİM. SENİ GERÇEKTEN ÇOK ÖZLÜYORUM. YATTIĞIN YER CENNET OLSUN. SENİ SEVİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BBB /B-52 CVP ~ 10 yıl önce
BAKALIM SEN MUSALLA TASINDA YATTIGINDA KIMLER SENI UGURLAYACAK ZAVALLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir sey olamayan kapasitesi yetersiz olan adamin sigindigi seydir torpillidir diyip suc atmak. Kapasitesizliginiz yuzunden milleti suclamayin. Beceriksizsiniz bu yuzden ise alinmiyorsunuz. Torpil morpil diyip kendinizi avutmayin. Her olayda da firsat kollayip saldirmayin. Azicik adam olup calisin belki siz de olursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 YE CVP ~ 10 yıl önce
helal kardeş güzel özetlemişsin...bu tipler yaşayanın kuyusunu kazar arkasından 50 numara çevirirler,ebediyete gidenlerin arkasından gözyaşı dökerler...kitabını yazarım bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BBB ~ 10 yıl önce
B-52 SİZİN GİBİ SEVİYESİ DÜŞÜK İNSANLAR ANCAK BÖYLE BASİT YORUM YAPABİLİR UZGUNUM AMA PILOTLUKTA TORPIL GECMIYOR TORPİLLİ OLDUĞU İÇİN Mİ THY 330 DA GÖREV YAPIYORDU SAYGIDAN YOKSUN İNSANLAR ALLAH RAHMET EYLESIN DIYEMIYECEK KADAR KALPLERI TAS BAGLAMIS ZAVALLI BELLİ Kİ SİZ O YERLERE GELEMEMİŞSİNİZ KIVILCIMMM BENİM CANIMM HERSEYİMM IYIKI TANIMISIM IYIKI VAROLDUN HAYATIMDA AIRBUS'I BANA OGRETEN GUZEL KALPLI IYI INSAN KIMSE HAKKINDA KOTU KONUSMAZ INSANLAR HAKKINDA YORUM YAPMAZDI RUHUN ŞAD OLSUN SANA SOZUM HER UCUSUMDA GOKYUZUNDE SENINLE BULUSACAGIM SENIN ICIN ZERO ICIP SENIN ICIN SUTLAC YIYECEGIM HER KALİTELİ SAAT ALDIGIMDA SENIN ADINA ALACAGIM HER GUNE DUA EDEREK UYANDIGIMDA RUHUNA YOLLAYACAGIMM SEN RAHAT UYU BIRICIGIM HERSEYIMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Bırak palavrayı, ukalalığı ve yalakalığı. Eminim yaşarken yüzüne bile bakmıyordun, şimdi duygu sömürüsü yapıyorsun. Bu söylediklerini 3 gün sonra unutursun, merak etme.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
B-52,burası tartışma yapılacak yer değil,hala konuşuyorsun ağzım var diye.Bak böyle patavatsız konuşmayı yaşadığın yerdede yapıyorsan,alırlar aklını bilesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Genç Kaptanımıza rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıphoneye ~ 10 yıl önce
kaptan değil f/o
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
B52 Ağzım var diye konuşma.Konuşurken genelleme yapma.Senin dediklerin,ehliyeti dahi olmayan bilinçsiz insanlar,sırf o insanlar yüzünden tüm motor kullanıcılarına yargısız infaz yapıyorsunuz. Öncelikle motosikletin araç olduğunu kabullenelim artık.Dün kü yaşadğım olayı anlatayım.Normal yolumda seyir ederken tali yoldan bir araç burnunu gösterdi,yavaşladım çıkarsa diye uyardım ona rağmen çıktı kıl payı sıyırdı beni ve kaçmaya çalıştı.Peşine düştüm en son hızımı gördüğümde 210 du Ama yakaladım.Emin olun artık motosiklet gördüğünde kesinlikle yol verecek. Pilot kardeşimize Allahtan rahmet,acılı ailesine sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
210 km. ile giderken şanslı olmalısın ki, kaptan pilotun yanındaki musalla taşında sen yatmıyorsun. Ayrıca ukalalık yapmadan önce aklını ( ! ) kullan.
kaedeş ~ 10 yıl önce
Herkez kendine göre haklı allah kıvılcımı cennetin en güzel yerini mekan eylesin tüm günahlarını hatalarını af eylesin Efendimize le Kevser de cem eylesin.kalbi yüzünden daha güzel kardeşim mekanın cennet olsun .sen herseye layık bir insansın illa fatiha amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000