21 Eylül 2010, Salı 10:12:27

THY DÜŞMAN ÇATLATACAK

Dünyanın en iyi havayolu şirketleri arasına girebilmek için atılımlarını sürdüren Türk Hava Yolları, filosunu modern uçaklarla yeniliyor. THY, bir ay içinde hem Airbus’tan hem de Boeing’den fabrika çıkışlı uçaklarını teslim alacak.
  • yagli balli beles gezilere devam...abd ye cok sayida davetli goturulecekmis...aman eksik kalmayin..goturun..hazir gitmisken de agababanizin elini de opun oyle gelin..
  • A330 , TU154 ten iyi ucak.Iyi yapmis THY :)
  • arkadaş 380 şuan için bence imkansız. daha çok gelişmemiz lazım.
  • bir sorum olcak THY A380 ve 747-8 intercontinental ucak alim görüsmesi yapiyormus dogru mu acaba? airex fuarinda alimi karar verilecekmis. insallah alirlar cok süper olur. saygilar
  • tk yksekten ucmaya devam ediyor hedef 2023 yılında 330 ucak,maasallah nazar degmesın :))))
  • slm alk, birkac gün önce THY boeing den 748 ve Airbusdan A380 icin, her iki firmadan bilgi edinmis herhalde. bu haber nekadar dogru aramizda bir bilen varsa, bana acikliyabilirmi.saygilar
  • hiç işten anlamadan konusan birisi oldugun belli. Beleşcilermiş. Uçak teslimi zahmetli iştir. ayrıca oylece kafana göre yolcu doldurup yok gelirini bilmem nereye vereyim yok ucagın kaydı turk sivil havacılıgı onayları ucus izinleri .vs vs. bir dünya formalitesi var. Bilmeyenler lutfen yorum yapmasın.
  • Evet belesciler degilde bu biletler acik artirma ile Internet üzerinden satilabilir geliri hayir kurumlarina verilebilir, ayni Singapur Hava Yollarinda oldugu gibi insaallah yetkililer bunu düsünür.
  • Yasasin Türk bayragi ve o nu tasiyan bütün nesneler. ALLAH Türklüge zeval vermesin.
  • kedicik bile camur atamiyorsa harbi harbi dusman catlatiyoruz anlasilan, hadi bakalim bu gelen ucaklara da bi camur ativerin (: belesci kisim teslime gidiyor demis kiskananlardan biri, yavrucugum oyle ya da boyle var mi THY'den otesi????!!!

Türk Hava Yolları, hem ABD’de hem de Avrupa’da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Filosuna kattığı uçaklarla ve son yıllarda yaptığı atılımlarla dünya havacılık sektöründe adından sıkça söz ettiren Türk Hava Yolları, bir ay içinde Boeing ve Airbus’a çıkarma yapacak.

Türk Hava Yolları, Avrupalı uçak üreticisi Airbus’tan satın aldığı uçakların ikisini Toulouse’da düzenlenecek törenle teslim alacak. Türk Hava Yolları uçakları teslim almaya kalabalık bir davetli grubuyla gidecek. 26 Eylül’de Münih üzerinden Toulouse’a uçacak olan heyet, Airbus 330-300 ve 330-200F tipi uçakların teslim törenine katılacak. Heyet tören sırasında Airbus’ın Toulouse’daki son montaj hattını da gezecek.

Türk Hava Yolları, Airbus’tan sonra Boeing’e çıkarma yapacak.

Türk Hava Yolları’nın, Boeing’den satın aldığı ilk geniş gövdeli uçak 777-300ER, ABD’nin Seattle kentinde 13 Ekim’de yapılacak törenle resmen teslim edilecek. Boeing 777-300ER, aynı zamanda Türk Hava Yolları’nın “Comfort Class” kabin konseptini sunacağı ilk uçak olacak.

ABD’deki törene de Türkiye’den çok sayıda davetli götürülecek. Uçak törenle teslim alındıktan sonra heyet, dönüş yolculuğunu fabrikadan yeni çıkan Boeing 777-300ER uçağıyla yapacak.

 

THY DÜŞMAN ÇATLATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
yagli balli beles gezilere devam...abd ye cok sayida davetli goturulecekmis...aman eksik kalmayin..goturun..hazir gitmisken de agababanizin elini de opun oyle gelin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A330 , TU154 ten iyi ucak.Iyi yapmis THY :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaş 380 şuan için bence imkansız. daha çok gelişmemiz lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir sorum olcak THY A380 ve 747-8 intercontinental ucak alim görüsmesi yapiyormus dogru mu acaba? airex fuarinda alimi karar verilecekmis. insallah alirlar cok süper olur. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tk yksekten ucmaya devam ediyor hedef 2023 yılında 330 ucak,maasallah nazar degmesın :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
slm alk, birkac gün önce THY boeing den 748 ve Airbusdan A380 icin, her iki firmadan bilgi edinmis herhalde. bu haber nekadar dogru aramizda bir bilen varsa, bana acikliyabilirmi.saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç işten anlamadan konusan birisi oldugun belli. Beleşcilermiş. Uçak teslimi zahmetli iştir. ayrıca oylece kafana göre yolcu doldurup yok gelirini bilmem nereye vereyim yok ucagın kaydı turk sivil havacılıgı onayları ucus izinleri .vs vs. bir dünya formalitesi var. Bilmeyenler lutfen yorum yapmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet belesciler degilde bu biletler acik artirma ile Internet üzerinden satilabilir geliri hayir kurumlarina verilebilir, ayni Singapur Hava Yollarinda oldugu gibi insaallah yetkililer bunu düsünür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yasasin Türk bayragi ve o nu tasiyan bütün nesneler. ALLAH Türklüge zeval vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kedicik bile camur atamiyorsa harbi harbi dusman catlatiyoruz anlasilan, hadi bakalim bu gelen ucaklara da bi camur ativerin (: belesci kisim teslime gidiyor demis kiskananlardan biri, yavrucugum oyle ya da boyle var mi THY'den otesi????!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000