24 Ekim 2011, Pazartesi 13:25:28

ŞİRKETLER BİLET FİYATLARINI SABİTLİYOR...

Yaşanan depremin ardından şirketler bilet fiyatlarını sabitlemeye başladı. Bugün ilk olarak Türk Hava Yolları, İstanbul-Van bilet fiyatlarını sabitledi.
  • SABİTLENDİ AMA YER YOK AYRICA BU BİLETLERDEN DE VERGİ VE BİLETLEME SERVİS ÜCRETİ DENİLEN KEPAZE İCAT DA İLAVE OLARAK ALINIYOR... NEDEN? VAN UÇUŞLARINDA VERGİ ALMASAN ÖLÜR MÜSÜN EY THY? AYRICA BİLETLEME SERVİS ÜCRETİNİ DE BANA BİRİSİ İZAH EDEBİLİR Mİ? BU OLAY VATANDAŞLARI DAHA FAZLA SOYMAK İÇİN YAPILAN BİR ŞEY..BAŞKA FİRMALARDA DA VAR ..AVUKATA SORDUM BUNUN İÇİN DAVA AÇILIRSA İPTAL EDİLEBİLİR DEDİ..BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YORUM YAPARSA SEVİNİRİM..
  • Aradaki Fark Pegasus 89 lira isterken THY 109 istiyor. Sunexpress ise 79 Lira istiyor bunu bir kenara not edelim.
  • 1-siz kac lira yardim yaptiniz? 2-baska hangi sirket oncelikle Thy gibi davrandi? 3-sizde Irlandalilik var mi?
  • Kobe'ye milyon dolar akıtırken iyiydi, Van'a ücretsiz uçuş düzenlesene...
  • Her yere yardım ediyoruz VAN'ada edecegiz tabiki..peki ŞEhit aileleri adına bir gün bir kanalda yada bir noktada bir yardım kampanyası olusturuldugunu ne gordum ne duydum......!CEVHEROGLU
  • Sonrada , zarar etti diye yaygara cikarin.. olacagi bu.. Neden Hep THY dén bekleniyor.. sende bir katkida bulun,.. sevabin olsun-- fena mi olur.. EGITIM SART
  • Fiyatlar kök gibi, yukarı fiyattan mı sabitliyorlar? 19 TL ye uçurun sevabınız artsın, fırsatçılık yapmayın..
  • THY kurum ici yardim kampanyasi baslatti.. ama bu sizin iyin yeterli degildir. bakalim siz ne yapacaksiniz .. ben size söyleyeyim.. yine THY karalama kampanyasi devam edecek.. bu yüzden EGITIM SART !!
  • Evet sana halen EGITIM SART.. Allah akil fikir versin-- sen daha bundan ders almamissan ben neyapayim.. devletin milletin ne sucu var.. pes pes pes.. INADINA egitim sart.. hemde sizin gibilerine cok ACIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • THY hep reklam peşinde birde Reklamsız olarak şehit ailelerine yardım yapsaya
Türk Hava Yolları, yoğun talep sebebiyle yükselen İstanbul-Van uçak bileti fiyatlarını sabitledi. Açıklama THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'dan geldi.

Topçu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, THY'nin  yolcu ücretlerini en düşük sınıfa sabitlediğini kaydetti. Bilet fiyatları hem Anadolujet hem de Türk Hava Yolları için internetten 104, diğer satış kanallarından 109 TL olacak.


Benzer uygulamanın Sunexpress için de geçerli olduğunu kaydeden Topçu, Sunexpress'in İzmir ve Sabiha Gökçen'den Van'a ek seferler koyduğu bilgisini verdi.

THY'nin sabit fiyat uygulaması bir hafta sürecek. Van'a 6 ek sefer koyan Sunexpress'in sabit fiyat uygulaması da Cuma gününe kadar devam edecek.

PEGASUS DA SABİTLEDİ...

Sabah saatlerinde bilet fiyatlarını ayarlayan sistemde düzenlemeler yapan yetkililer 350 TL'ye kadar çıkan bilet fiyatlarının dakika itibariyle sabitlendiği bilgisini gönderdi.

ŞİRKETLER BİLET FİYATLARINI SABİTLİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
SABİTLENDİ AMA YER YOK AYRICA BU BİLETLERDEN DE VERGİ VE BİLETLEME SERVİS ÜCRETİ DENİLEN KEPAZE İCAT DA İLAVE OLARAK ALINIYOR... NEDEN? VAN UÇUŞLARINDA VERGİ ALMASAN ÖLÜR MÜSÜN EY THY? AYRICA BİLETLEME SERVİS ÜCRETİNİ DE BANA BİRİSİ İZAH EDEBİLİR Mİ? BU OLAY VATANDAŞLARI DAHA FAZLA SOYMAK İÇİN YAPILAN BİR ŞEY..BAŞKA FİRMALARDA DA VAR ..AVUKATA SORDUM BUNUN İÇİN DAVA AÇILIRSA İPTAL EDİLEBİLİR DEDİ..BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YORUM YAPARSA SEVİNİRİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aradaki Fark Pegasus 89 lira isterken THY 109 istiyor. Sunexpress ise 79 Lira istiyor bunu bir kenara not edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1-siz kac lira yardim yaptiniz? 2-baska hangi sirket oncelikle Thy gibi davrandi? 3-sizde Irlandalilik var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kobe'ye milyon dolar akıtırken iyiydi, Van'a ücretsiz uçuş düzenlesene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her yere yardım ediyoruz VAN'ada edecegiz tabiki..peki ŞEhit aileleri adına bir gün bir kanalda yada bir noktada bir yardım kampanyası olusturuldugunu ne gordum ne duydum......!CEVHEROGLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sonrada , zarar etti diye yaygara cikarin.. olacagi bu.. Neden Hep THY dén bekleniyor.. sende bir katkida bulun,.. sevabin olsun-- fena mi olur.. EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fiyatlar kök gibi, yukarı fiyattan mı sabitliyorlar? 19 TL ye uçurun sevabınız artsın, fırsatçılık yapmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY kurum ici yardim kampanyasi baslatti.. ama bu sizin iyin yeterli degildir. bakalim siz ne yapacaksiniz .. ben size söyleyeyim.. yine THY karalama kampanyasi devam edecek.. bu yüzden EGITIM SART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet sana halen EGITIM SART.. Allah akil fikir versin-- sen daha bundan ders almamissan ben neyapayim.. devletin milletin ne sucu var.. pes pes pes.. INADINA egitim sart.. hemde sizin gibilerine cok ACIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY hep reklam peşinde birde Reklamsız olarak şehit ailelerine yardım yapsaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000