28 Aralık 2009, Pazartesi 13:40:25

HALEF İLE SELEF BULUŞTU

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ani bir kararla istifa eden Candan Karlıtekin ile halefi Hamdi Topçu, istifanın ardından ilk kez yan yana fotoğraf verdi.
  • BEĞENDİK Mağazalar zinciri batma noktasına gelirken Yönetim Kurulu Başkanı sizce kimdi tabiki Candan KARLITEKİN.Varın gerisini siz düşünün ne kadar başarılı olduğunu
  • Bazı arkadaşlar eski yöneticileri bilmediği için bademleri yıldız sanıyor. Onlar badem. Yıldızlar yok artık. Bunlarda şirketi bu kadar götürdü işte.
  • BİR YILDIZ KAYDI.THY İÇİN ÇOK BÜYÜK KAYIP...CANDAN BEY...YOLUNUZ AÇIK OLSUN......DUALARIMIZ SİZİNLE.ALLAHA EMANET OLUN...
  • Al birini vur öbürüne. İkisi birden bir kişi etmezler.
  • CAN KARLITEKİNİN ISTIFASI TÜRK HAVA YOLLARI İÇİN BUYUK KAYIPTIR.KENDISI GİBİ BIR INSAN TEKRAR TURK HAVA YOLLARINA GELMEZ YENİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERIM.
  • vip de olmadığımız için bilmiyoruz. kimmiş bu ağlayan, merak ettik.
  • Birkaç ay önce VIP te başbakan görevden alacak diye ağlayıp başbakanın eline sarılan bunlardan hangisiydi acaba? VIP tekiler bilir...Bunlar Türkiyenin yetiştirdiği medarı iftiharımız sözde yöneticilerimiz öylemi. Beyler bırakın etrafta arzı endam etmeyi. Ortalığı vıcık vıcık yağ yaptınız. Sizin yüzünüzden yöneticiliğin itibarı yerlerde sürünüyor. Bu görevlere kariyeriniz varsa talip olun. Gençlere kötü örnek oluyorsunuz.
  • Güzel ve Anlamlı bir Birliktelik,

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) geleneksel yılbaşı buluşması iş dünyası ile ekonomi basınını bir araya getirdi. İstanbul Yenibosna’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyonda havacılık sektörünü ilgilendiren önemli bir an da vardı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun da bulunduğu gecede THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile bir süre önce THY Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Candan Karlıtekin ilk kez bir araya geldi.

Ekonomi Vitrini programının yapımcıları Şeref Özata ve Kamuran Abacıoğlu ile aynı fotoğraf karesine giren Topçu ile Karlıtekin, yan yana objektiflere poz verdi.

©AirportHaber.com

HALEF İLE SELEF BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
BEĞENDİK Mağazalar zinciri batma noktasına gelirken Yönetim Kurulu Başkanı sizce kimdi tabiki Candan KARLITEKİN.Varın gerisini siz düşünün ne kadar başarılı olduğunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bazı arkadaşlar eski yöneticileri bilmediği için bademleri yıldız sanıyor. Onlar badem. Yıldızlar yok artık. Bunlarda şirketi bu kadar götürdü işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİR YILDIZ KAYDI.THY İÇİN ÇOK BÜYÜK KAYIP...CANDAN BEY...YOLUNUZ AÇIK OLSUN......DUALARIMIZ SİZİNLE.ALLAHA EMANET OLUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Al birini vur öbürüne. İkisi birden bir kişi etmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CAN KARLITEKİNİN ISTIFASI TÜRK HAVA YOLLARI İÇİN BUYUK KAYIPTIR.KENDISI GİBİ BIR INSAN TEKRAR TURK HAVA YOLLARINA GELMEZ YENİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vip de olmadığımız için bilmiyoruz. kimmiş bu ağlayan, merak ettik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birkaç ay önce VIP te başbakan görevden alacak diye ağlayıp başbakanın eline sarılan bunlardan hangisiydi acaba? VIP tekiler bilir...Bunlar Türkiyenin yetiştirdiği medarı iftiharımız sözde yöneticilerimiz öylemi. Beyler bırakın etrafta arzı endam etmeyi. Ortalığı vıcık vıcık yağ yaptınız. Sizin yüzünüzden yöneticiliğin itibarı yerlerde sürünüyor. Bu görevlere kariyeriniz varsa talip olun. Gençlere kötü örnek oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel ve Anlamlı bir Birliktelik,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000