17 Eylül 2013, Salı 09:13:34

DHMİ YEŞİL IŞIK YAKTI

Atatürk Havalimanı’na ek körük projesine DHMİ yeşil ışık yaktı. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, “ Proje gelirse değerlendiririz” dedi.
  • mudurun gunahini bence de almayalim. Karsilastirmali ustunluklari vardir beyfendinin. Mesela hediye zerzavattan cok iyi anlar.
  • Orhan Birdal Türkiye'nin bir kaç ayrı kurum tarafından tescillenen en başarılı bürokratı arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz boş boş konuşmayalım lütfen.
  • Ya daha Orhan Birdal'ın resmine tahammül edemiyorsunuz. İsmini gördüğünüz dakika nasıl hakkında yalan yanlış kötü bilgi yazarım onun derdindesiniz. İster sevin ister sevmeyin. Orhan Bey DHMİ'de çok güzel işler yapmıştır ve yapacaktır. İnşallah uzun süre kalır da sizde kıskançlığınızdan çatlarsınız...
  • Bu müdürmüdür mü vücut dilindeki müdürmü ışıkmı yeşilmi ok al bak geldi gönderdim
  • Cok merak ettim nereye yapacaklar yermi kaldi
  • neden DHMİ işler artık çıkmaza girmeden çözüm üreten bir kurum değil. Proje gelirse bakarlarmış. siz o koltukta proje üretmek, kapasite dolmadan öngörüde bulunup altyapıyı tamamlamak için oturmuyor musunuz? Siz tıkanma aşamasına gelmeden görüp plan program yapıp gereğini yapacaksınız. DHMİ Genel müdürlüğü makamını dolduran bir açıklama olmamış

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan körük sıkıntısını çözmek için ek körük yapılmasını isteyen THY ve TAV’ın bu isteğine DHMİ’den destek geldi. Atatürk Havalimanı’nda en önemli sorunlardan biri olarak görülen körük sıkıntısının çözülmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerinin altını çizen DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, “ Atatürk Havalimanı’ndaki körük sıkıntısının farkındayız. Şu an için somut bir proje gelmedi. Ancak geldiğinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Özellikle yaz döneminde uçakların körük sıkıntısı yaşadığından şikayet eden THY, bu isteğini havalimanı işletmecisi  TAV’a iletmiş, Atatürk Havalimanı’na 4 yeni körük yapılması için proje hazırlanmıştı.

Atatürk Havalimanı’nda halen 12’si iç hat olmak üzere toplamda 38 adet körük bulunuyor.

©AirportHaber.com

DHMİ YEŞİL IŞIK YAKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

zerzevatci ~ 11 yıl önce
mudurun gunahini bence de almayalim. Karsilastirmali ustunluklari vardir beyfendinin. Mesela hediye zerzavattan cok iyi anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
Orhan Birdal Türkiye'nin bir kaç ayrı kurum tarafından tescillenen en başarılı bürokratı arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz boş boş konuşmayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ'Cİ... ~ 11 yıl önce
Ya daha Orhan Birdal'ın resmine tahammül edemiyorsunuz. İsmini gördüğünüz dakika nasıl hakkında yalan yanlış kötü bilgi yazarım onun derdindesiniz. İster sevin ister sevmeyin. Orhan Bey DHMİ'de çok güzel işler yapmıştır ve yapacaktır. İnşallah uzun süre kalır da sizde kıskançlığınızdan çatlarsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 11 yıl önce
Bu müdürmüdür mü vücut dilindeki müdürmü ışıkmı yeşilmi ok al bak geldi gönderdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nereye ~ 11 yıl önce
Cok merak ettim nereye yapacaklar yermi kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ElitePlus ~ 11 yıl önce
neden DHMİ işler artık çıkmaza girmeden çözüm üreten bir kurum değil. Proje gelirse bakarlarmış. siz o koltukta proje üretmek, kapasite dolmadan öngörüde bulunup altyapıyı tamamlamak için oturmuyor musunuz? Siz tıkanma aşamasına gelmeden görüp plan program yapıp gereğini yapacaksınız. DHMİ Genel müdürlüğü makamını dolduran bir açıklama olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000