04 Ağustos 2009, Salı 15:52:00

THY’DE “KESKİN” VEDA

Yer İşletme Başkanlığı görevine atandığı dönemde tartışmalara neden olan Hüseyin Keskin, THY’nin yer hizmetleri için kurduğu şirketin başına getirildi.
  • sesi çok guzeldir abimin iyi tize çıkar :) çok sevmedik birbirimizi ama sen guzel bir insandın sadece karakterler uymadı...not thy den değilim
  • Hüseyin Keskin'in gitmesine müsaade etmez. Zira TGS'de Hamdi Topçu'ya zihnen ve fikren benzeyen tek insan.
  • Birgün yönetim de değişir, dünya kimseye kalmaz.
  • H. Keskin TGS'de sendikanın gelmesini istemiyordu, galiba yönetim de. Yeni genel müdür sendikayı TGS'ye getirmek ve işçinin haklarını savunmak için getirildi galiba.
  • Ciddi bir kaza mı oldu da kendisine mal edildi? Yoksa sendika çalışmalarına destek mi verdi?
  • Hüseyin bey hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • GELDİ VE GİTTİ
  • TGS'ye ne zaman veda ediyor?
  • tgs ye tanıdığı olmadan alınan varmı acaba? yine bakan veya milletvekili yada yüksek mevkilerde yönetimden tanıdığı olmadan alınan yok.THY yabancı dil bilen üniversite okuyan yada yeni mezun olan yüzlerce part time eleman çalıştırıyo ve tgs de değerlendireceksiniz diyerek vaatlerde bulunuyo.var mı ben part time çalıştım tanbıdığım falan da yok ama TGS ye alındım diyen.THY veya TGS fark eden birşey yok aynı tas aynı hamam birde AHL de bir yıl daha tgs yolcu hizmetlerine başlamayacakmış sadece uçak ve ramp hizmeti vereckmiş. hadi hayırlısı.
  • adam bogazicini bitirmis ustune yuksek lisansini yapmis yabanci dil var, adamlik var, insanlik var hayat ve is tecrubesi var daha ne istiyorsun sende bunlardan kac tanesi var derdin ne cekemedigin ne hep birilerinin torpiliyle bi yerlere gelmeye alistiniz ama simdi devir degisince etrafa ver yansin ediyorsunuz hic gerek yok akilli olun.

THY’de sürpriz bir şekilde Yer Hizmetleri Başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Keskin, o dönemde Sivil Havacılık Yönetmelikleri gereği 5 yıl deneyim şartına uymadığı için eleştirilerin odağında yer almıştı.

Eğitim Koordinasyon Müdürlüğü ve İstanbul İstasyon Müdürlüğü görevlerini yaptıktan sonra Yer İşletme Başkanlığı görevine atanan Keskin, şimdi ise THY’nin Havaş’ı yanına ortak alarak kurduğu yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Service(TGS)’in başına getirildi.

Keskin, eski mesai arkadaşlarına şu mektupla veda etti:

Hayat bazen iki zıt duyguyu aynı anda yaşatır; “hüzün” ve “sevinç” gibi. Bir yanda yeni bir başlangıç yapmanın sevinci, öte yanda siz değerli çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın  hüznü. Eğitim Koordinasyon Müdürlüğü, İstanbul İstasyon Müdürlüğü ve en son Yer İşletme Başkanlığı görevlerini  ifa ederken , hep birlikte imza attığımız bütün başarılı, kaliteli ve keyifli işler; şu anki iç huzurumuzun tek vesilesi... TGS Yer Hizmetleri A.Ş.’deki yeni görevim nedeniyle, yine apronda, terminalde ve aynı koridorlarda olup, aynı havayı teneffüs edeceğiz. Havacılığın merkezinde, sizlerle olmak çok güzeldi... Hakkınızı helal edin ve hoşçakalın...

Saygılarımla...

©AirportHaber.com

THY’DE “KESKİN” VEDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (119)

Misafir ~ 12 yıl önce
sesi çok guzeldir abimin iyi tize çıkar :) çok sevmedik birbirimizi ama sen guzel bir insandın sadece karakterler uymadı...not thy den değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hüseyin Keskin'in gitmesine müsaade etmez. Zira TGS'de Hamdi Topçu'ya zihnen ve fikren benzeyen tek insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birgün yönetim de değişir, dünya kimseye kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
H. Keskin TGS'de sendikanın gelmesini istemiyordu, galiba yönetim de. Yeni genel müdür sendikayı TGS'ye getirmek ve işçinin haklarını savunmak için getirildi galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ciddi bir kaza mı oldu da kendisine mal edildi? Yoksa sendika çalışmalarına destek mi verdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hüseyin bey hakkında bilgi verebilecek var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GELDİ VE GİTTİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS'ye ne zaman veda ediyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgs ye tanıdığı olmadan alınan varmı acaba? yine bakan veya milletvekili yada yüksek mevkilerde yönetimden tanıdığı olmadan alınan yok.THY yabancı dil bilen üniversite okuyan yada yeni mezun olan yüzlerce part time eleman çalıştırıyo ve tgs de değerlendireceksiniz diyerek vaatlerde bulunuyo.var mı ben part time çalıştım tanbıdığım falan da yok ama TGS ye alındım diyen.THY veya TGS fark eden birşey yok aynı tas aynı hamam birde AHL de bir yıl daha tgs yolcu hizmetlerine başlamayacakmış sadece uçak ve ramp hizmeti vereckmiş. hadi hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adam bogazicini bitirmis ustune yuksek lisansini yapmis yabanci dil var, adamlik var, insanlik var hayat ve is tecrubesi var daha ne istiyorsun sende bunlardan kac tanesi var derdin ne cekemedigin ne hep birilerinin torpiliyle bi yerlere gelmeye alistiniz ama simdi devir degisince etrafa ver yansin ediyorsunuz hic gerek yok akilli olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000