14 Mayıs 2012, Pazartesi 14:46:26

TGS ÇALIŞANININ PARMAĞI KOPTU!

İstanbul-Toronto seferini yapan THY’ye ait uçağa yükleme yapan Soner Çorbacı adlı TGS çalışanının parmağı koptu...
  • Allah yardımcısı olsun.Bu memlekette Bakan yok.Sgk yok çalışanlar kaderine terk edilmişler.Başbakan ve bakanların başları dertte hakim ve savcıların maaşlarını artırmakla meşgul,Adamlar seslerini .ıkarmasından korktukları kişileri susturmak için her şeyi yapıyorlar.Garibanın parmağı kopmuş canı çıkmış önemli değil.
  • Allah yardımcısı olsun.Bu memlekette Bakan yok.Sgk yok çalışanlar kaderine terk edilmişler.Başbakan ve bakanların başları dertte hakim ve savcıların maaşlarını artırmakla meşgul,Adamlar seslerini .ıkarmasından korktukları kişileri susturmak için her şeyi yapıyorlar.Garibanın parmağı kopmuş canı çıkmış önemli değil.
  • ben yakında tgs ye işe başlıcam ama calışan ların hali işler acısı kafam karıştı şimdi orası cehennem heralde of of ne olucak bu işcilerin sonu allah bu işcilerin hakkını yiyenlere işcilerden beter yapsın nereye gitsek böyle zihniyetler karşımıza cıkıyorlar maaşları bunlara işcilerin canını okudiye veriyorlar heralde asıl iş yapanlar onlar en iyi maaşı alması lazım asıl sözüm işcileri buhale sokan şefler müdürler patronlar asıl gırev işşilerindir 5 ila 1o bin alan ların degil ulan biraz utanın ya butün yük işcilerin elinden gecsin aldıgı maaş 850 ev kira fatüra 2 cocuk eş anne baba mutfakmasrafı kalan koca - 500 yazıktır ya bukadar vijdansızlıktır utanmanız var sa tabiki kulhakkı yemeyin herşey yapın ama kulhakkı yemeyin öylebi cıkarki ah vah para etmez kendinize gelin unutmayın nerden geldigini kendinizi tgs işcilerin yerine koyun alma mazlumun ahını cıkar ahesde ahesde unutmayın aklınızdan cıkarmayın ölüm var ...
  • ne yani eldiven takınca oparmak kopmayacakmıydı.zaten türkiyede personeline sahip çıkmayan herşeyde personeli suçlu olan firma TGS dir.eğitimciler ve yöneticeler sütten çıkmış ak kaşık.iş kazası raporlarını bile kabul etmeyen bir şirket bu kadar personel bulduguna dua etsın.personelde koyun gibi olmuş kardeşim haktan hukuktan bahsediyorlar hakkını arayamıyorlar neden? işten çıkartılacak korkuyor.sen hakkını aramazsan herkes semer vurur kardesım kusura bakma.30 dk. iş yavaşlasa thy ve tgsyi 1 hafta geri atar.yap kardeşim madem hakkını arıyorsun.konusacagınıza icraat yapın icraat.
  • tgs en bütük yanlışı işçi eksikliyi fazla mesai az maaş verilmesi bu tür kazalara en büyük sebeplerden birisidir birde kardeşi bir işçi yeri geldimi 16 saate çalıştırrıla biliyo yani 2 vardiya birden ve aç uçak altına 1 salata 1 domates yarım ekmek birde helva veriyorlar sanki cephede savaşıyormuşuz gibi ben derim ki allahtan korkun işçinin halını verin 1 saat mesaiye kalsa 1 saat mesayi parasını verin kul hakına girmeyin işkence görür gibi çalıştırmaktan vaz geçin bir yahudi bile işçisine bu şakilde davranmıyor tüm hakları veriliyor örnekler verebilirim sizi islama davet ediyorum.....
  • hangi 40 timden bahsediyoruz ? hergün çalıştıgım iş yerinde telsizden 23 sesleri geliyor 27 28 olunca merkezciler bile rahatlıyor kalın uçaklara 2. ekip gönderiliyor ne 40 dan bahsediyosun senin 40 tim kurmaya ne telsizin yetiyo ne barkod sistemin nede çekici traktörün provakatör diyosun ama işler öyle kolay değil. uçak altına gelde gör halimizi burdan yazmayla olmuyor bu işler 40 timmiş daha uçak altında kac timi bırak kaç tane postabası var onu bilmiyosunuz vekiller yapıyo işleri.
  • Havalimanı gibi bir yerde dikkatsizliğe,hata toleransı olmayan bir işte uzun saatler çalışmak zorunda olan personel uykusuzluktan,dikkatsizlikten ve aceleden daha ne kazalara sebebiyet verecek ve birileri ne zaman bu olaya bir el atıp ta kardeşim burası havalimanı ve burada çalışanın iş riski çok fazla ve bu insanlar 12 saat çalışmak zorunda olmamalı,maaşlar ona keza bu kadar az değil de en azından risk tazminatı gibi bir ekstra ücreti de barındırmalı vs..bu işi bir düzeltelim diyecek çok merak ediyoruz,.....
  • Adaletin olmadi yerde hicbirsey yolunda gitmez ...Genel mudurluk calisanlari istasyon calisanlarina gore %20 fazla maas alirken nisan ayinda mudur insiyatifi adi altinda yapilan bir iyilestirme ile bu fark %40 cikmistir,bu nasil bu nasil adalet,acilen insan kaynaklari uygulamalari ve maas politikalarini incelenmesi ve bu haksizligi yapanlarin sorgulanmasi gerekir,baska turlu sirketimizde ne huzur ne guven mumkun degil saglanmaz...
  • eLdiven taksaydi parmagı kopmazdı demisler..!! orda eldiven degil celik eldiven taksan kopardi.. asıl onemli noktaya dikkatinizi cekmek istiyorum..!!! 1.Tgs yada baska bir sirket (gozen-celebi-havas) calısma sartları bir insana uygunmu? 2.Calısanların sosyal hayatlarına (coluk cocugu - hastası - derdi sıkıntıları dikkate alınıp) onem veriliyor mu? 3.Maaslar hakkıyla veriliyor mu? 4.ve personel prosudurlere uyması gerekır ki onceki 3 madde tamamıyla gerceklesırse kimse kaza ve baska kotu durumlarla karsılasma rıskı azalır..!!! TGS DEKI CALISANLAR DERT YANMASIN CUNKU COGU %90ı BADEM BIYIKLILAR..!!! BALIK BASTAN KOKARmıs..!!!
  • Öncelikle kardeşimize geçmiş olsun...provovakatorler yine sahnede alınması gereken dersler var sadece burda kabahatlı arıyorsananız kım olduğunu iyi bilyorsunuz...işimizi severek yapıyoruz öneminide biliyoruz....ona görede davranıyoruz... ama şunu sorayım thy yetkililerine ve sn aras beye bir saat dilminde kaç uçak kalkıyor ve ınıyor ya ne olur bunu irdeleyın buna ne can dayanır nede canan ....40 tımı bu havaalanı göremedı ama tgs gördu ..onun için firmamızı seviyoruz buyuk fırma.....

Atatürk Havalimanı apronunda bir kez daha üzücü bir kaza yaşandı. İstanbul-Toronto seferini yapmaya hazırlanan TK 017 sefer sayılı uçağa yükleme yapan Soner Çorbacı adlı TGS çalışanı,  bir parmağını araca kaptırdı.

Sıkışan parmağının koptuğu öğrenilen talihsiz çalışan TEM Hospital’e kaldırıldı.

Bu arada kazada parmağı kopan Çorbacı'nın, takılması zorunlu olduğu halde iş eldivenini takmadığı bildirildi. Polis ifadesinde ise Soner Çorbacı'nın hatasını kabul ettiği ve ihmalin kendisinden kaynaklandığını söylediği iddia edildi.

©Airporthaber.Com

 

TGS ÇALIŞANININ PARMAĞI KOPTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

vay garlbana ~ 10 yıl önce
Allah yardımcısı olsun.Bu memlekette Bakan yok.Sgk yok çalışanlar kaderine terk edilmişler.Başbakan ve bakanların başları dertte hakim ve savcıların maaşlarını artırmakla meşgul,Adamlar seslerini .ıkarmasından korktukları kişileri susturmak için her şeyi yapıyorlar.Garibanın parmağı kopmuş canı çıkmış önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay garlbana ~ 10 yıl önce
Allah yardımcısı olsun.Bu memlekette Bakan yok.Sgk yok çalışanlar kaderine terk edilmişler.Başbakan ve bakanların başları dertte hakim ve savcıların maaşlarını artırmakla meşgul,Adamlar seslerini .ıkarmasından korktukları kişileri susturmak için her şeyi yapıyorlar.Garibanın parmağı kopmuş canı çıkmış önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 12 yıl önce
ben yakında tgs ye işe başlıcam ama calışan ların hali işler acısı kafam karıştı şimdi orası cehennem heralde of of ne olucak bu işcilerin sonu allah bu işcilerin hakkını yiyenlere işcilerden beter yapsın nereye gitsek böyle zihniyetler karşımıza cıkıyorlar maaşları bunlara işcilerin canını okudiye veriyorlar heralde asıl iş yapanlar onlar en iyi maaşı alması lazım asıl sözüm işcileri buhale sokan şefler müdürler patronlar asıl gırev işşilerindir 5 ila 1o bin alan ların degil ulan biraz utanın ya butün yük işcilerin elinden gecsin aldıgı maaş 850 ev kira fatüra 2 cocuk eş anne baba mutfakmasrafı kalan koca - 500 yazıktır ya bukadar vijdansızlıktır utanmanız var sa tabiki kulhakkı yemeyin herşey yapın ama kulhakkı yemeyin öylebi cıkarki ah vah para etmez kendinize gelin unutmayın nerden geldigini kendinizi tgs işcilerin yerine koyun alma mazlumun ahını cıkar ahesde ahesde unutmayın aklınızdan cıkarmayın ölüm var ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski TGS li ~ 12 yıl önce
ne yani eldiven takınca oparmak kopmayacakmıydı.zaten türkiyede personeline sahip çıkmayan herşeyde personeli suçlu olan firma TGS dir.eğitimciler ve yöneticeler sütten çıkmış ak kaşık.iş kazası raporlarını bile kabul etmeyen bir şirket bu kadar personel bulduguna dua etsın.personelde koyun gibi olmuş kardeşim haktan hukuktan bahsediyorlar hakkını arayamıyorlar neden? işten çıkartılacak korkuyor.sen hakkını aramazsan herkes semer vurur kardesım kusura bakma.30 dk. iş yavaşlasa thy ve tgsyi 1 hafta geri atar.yap kardeşim madem hakkını arıyorsun.konusacagınıza icraat yapın icraat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sami cebeci ~ 12 yıl önce
tgs en bütük yanlışı işçi eksikliyi fazla mesai az maaş verilmesi bu tür kazalara en büyük sebeplerden birisidir birde kardeşi bir işçi yeri geldimi 16 saate çalıştırrıla biliyo yani 2 vardiya birden ve aç uçak altına 1 salata 1 domates yarım ekmek birde helva veriyorlar sanki cephede savaşıyormuşuz gibi ben derim ki allahtan korkun işçinin halını verin 1 saat mesaiye kalsa 1 saat mesayi parasını verin kul hakına girmeyin işkence görür gibi çalıştırmaktan vaz geçin bir yahudi bile işçisine bu şakilde davranmıyor tüm hakları veriliyor örnekler verebilirim sizi islama davet ediyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS SAW ~ 10 yıl önce
Öncelikle kardeşimize geçmiş olsun. Ancak yazdıklarınızın Sami Bey ile ne alakası var anlamadım. Onun adını kullanarak provakayon yapmayınız lütfen.
40 tim ? ~ 12 yıl önce
hangi 40 timden bahsediyoruz ? hergün çalıştıgım iş yerinde telsizden 23 sesleri geliyor 27 28 olunca merkezciler bile rahatlıyor kalın uçaklara 2. ekip gönderiliyor ne 40 dan bahsediyosun senin 40 tim kurmaya ne telsizin yetiyo ne barkod sistemin nede çekici traktörün provakatör diyosun ama işler öyle kolay değil. uçak altına gelde gör halimizi burdan yazmayla olmuyor bu işler 40 timmiş daha uçak altında kac timi bırak kaç tane postabası var onu bilmiyosunuz vekiller yapıyo işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.....le ~ 12 yıl önce
Havalimanı gibi bir yerde dikkatsizliğe,hata toleransı olmayan bir işte uzun saatler çalışmak zorunda olan personel uykusuzluktan,dikkatsizlikten ve aceleden daha ne kazalara sebebiyet verecek ve birileri ne zaman bu olaya bir el atıp ta kardeşim burası havalimanı ve burada çalışanın iş riski çok fazla ve bu insanlar 12 saat çalışmak zorunda olmamalı,maaşlar ona keza bu kadar az değil de en azından risk tazminatı gibi bir ekstra ücreti de barındırmalı vs..bu işi bir düzeltelim diyecek çok merak ediyoruz,.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 12 yıl önce
Adaletin olmadi yerde hicbirsey yolunda gitmez ...Genel mudurluk calisanlari istasyon calisanlarina gore %20 fazla maas alirken nisan ayinda mudur insiyatifi adi altinda yapilan bir iyilestirme ile bu fark %40 cikmistir,bu nasil bu nasil adalet,acilen insan kaynaklari uygulamalari ve maas politikalarini incelenmesi ve bu haksizligi yapanlarin sorgulanmasi gerekir,baska turlu sirketimizde ne huzur ne guven mumkun degil saglanmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALIK BASTAN KOKARmıs..!!! ~ 12 yıl önce
eLdiven taksaydi parmagı kopmazdı demisler..!! orda eldiven degil celik eldiven taksan kopardi.. asıl onemli noktaya dikkatinizi cekmek istiyorum..!!! 1.Tgs yada baska bir sirket (gozen-celebi-havas) calısma sartları bir insana uygunmu? 2.Calısanların sosyal hayatlarına (coluk cocugu - hastası - derdi sıkıntıları dikkate alınıp) onem veriliyor mu? 3.Maaslar hakkıyla veriliyor mu? 4.ve personel prosudurlere uyması gerekır ki onceki 3 madde tamamıyla gerceklesırse kimse kaza ve baska kotu durumlarla karsılasma rıskı azalır..!!! TGS DEKI CALISANLAR DERT YANMASIN CUNKU COGU %90ı BADEM BIYIKLILAR..!!! BALIK BASTAN KOKARmıs..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS yi seviyoruz.... ~ 12 yıl önce
Öncelikle kardeşimize geçmiş olsun...provovakatorler yine sahnede alınması gereken dersler var sadece burda kabahatlı arıyorsananız kım olduğunu iyi bilyorsunuz...işimizi severek yapıyoruz öneminide biliyoruz....ona görede davranıyoruz... ama şunu sorayım thy yetkililerine ve sn aras beye bir saat dilminde kaç uçak kalkıyor ve ınıyor ya ne olur bunu irdeleyın buna ne can dayanır nede canan ....40 tımı bu havaalanı göremedı ama tgs gördu ..onun için firmamızı seviyoruz buyuk fırma.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000