23 Nisan 2013, Salı 08:41:52

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SKANDAL

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Paris’ten İstanbul’a gelen yolcular yer hizmetleri personelinin yaptığı yanlışlıkla dış hatlar yerine iç hatlardan çıkartılınca polis alarma geçirdi.
  • evet arkadaşlarım biliyorum ki burda anlatılan ların % 40 doğru olmuşsa duşunduruçu eger il ilçe ayrımı yapılıyosa bu şirkette akp cok oy kaybeder 14340 giriş cikiş yapilmiş bi şirkette bazı olan durumlar kafa karıştırıyor inşallah burda anlatılan lar dogru degildir umarımr her sokakta dolaşılan ev tek tek kazanılmış oy bizim nasıl çalıştıgımızı gösterir ama burda kırılan ları onarmaz iyi şallah ben haksızım ?
  • Yahu lise mezunu olan, Rizeli ise rahat etsin diye yer hizmetleri memurluğuna, yok farklı ilden ise bagaj, yükleme bölümlerine alınıyor. Düşünün yapılan İngilizce sınavlarında bile Rizelilerin kağıtları değiştirildi daha önceki Rizeli İK Müdürü zamanında. Neymiş efendim hemşehrilerine daha yüksek maaş ve daha rahat iş sağlasın diye.. Şef veya Müdür yapılacak ise yine Rizeli olmasına dikkat ediliyor.... Rizeli kalmadıysa Trabzonlu....Ehhh Allah'tan korkmak lazım. Bu kadar adaletsizliğe de ses çıkarılmasın mı Rizeli çalışan kardeşlerim. Gerçekten içniz rahat mı?
  • ucaktan cıkan chek in siz yolculardanda bahsetsek iyi olur karşılama memurları biletlere bakmıyo sanırım yer hizmetleri personelleri torpille girip hava peşinde
  • ben havcıyım ama yolcu olan bi akrabama tgs içindeki bazı arkadaşlardan o kadar şikayet geldiki akılalmaz halde hareket ediyolar tavır ları sankı babasının malı gibi kamu alanı ne bilmiyolar arkadaşlar ,? sorumlusu kim
  • THY TGS ve yönetimlerinden zerre kadar hazetmem, ama bu bir insan hatası, olabilir. Küçümsenenecek bir hata değil ama, sadece garip şöföfre de mal edilmemeli, edilecekse, o şöföfrü işe alanlara, onu eğitenlere, sorumlularına ve amirlerine esas cea verilmeli. Şimdi bunla gariban şöförü işinder eder, utanmadan bide böbürlenirler.
  • AYT rumuzlu arkadaş havaş diyen yok lafı sağa sola çekme 20 yıldır bu camia'dayım işini böyle lakait yapan handling şirketi görmedim muhtemelen tgs de çalışıyorsun bende saw'sa size uçak veriyorum malesef ama şaçmalıklarınız bitmiyor sana buradan çok örnek veririm neyse yanlışlarınızı düzeltmeniz lazım yoksa AKP gidince hepiniz işsiz kalacaksınız haberiniz ola...
  • Bayram Bey sahaya. Arkanızda devlet olunca iş bulmak kolay, ama kalite deyince olmuyor tabii.
  • Bunlar her limanda harika adamlar'da iş disiplini yok ki torpilleri olduğu için rahat davranıyorlar söförü işten çıkarmak kolay sen gelde müdür diye atadığınız sanço panço'ları çıkart önce disiplin yukarıdan başlar...
  • ohh ne şanslılar pasaport kuyruğunda beklemeden çıktılar.bizede gelse bu şans arada bi :D
  • TGS, amatör tepe yöneticisi ile birçok büyük uçak kazaları yaptı. Birinde neredeyse havalimanı tamamen havaya uçacaktı. Eski genel müdürü, bir kazayı bahane ederek işten alan Hamdi Topçu, şimdiki Genel Müdürü zamanında olan onlarca sayıda skandal sayılabilecek kaza ve yanlış uygulamalara rağmen akılalmaz bir inatla neden halen görevde tutuyor anlaşılmıyor. Allah adaletli olmayan yöneticilerin akıbeti hakkında birçok ayette kıssa anlatıyor. Yahu akraba veya hemşehrin ise acemiliklerini ve büyük hatalarını görmezden gel, farklı bir ilden ise canına oku.. Ehh Allah'tan korkmak lazım..Bu dünya sana da kalmayacak sn. Başkan.

Edinilen bilgiye göre içinde 170 yolcusu bulunan Türk Hava Yolları’nın TK 1824 sefer sayılı Paris-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı 19.30’da Atatürk Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra park pozisyonuna yanaştı. Uçağın Business Class bölümünde seyahat eden 17 yolcuyu uçaktan alıp dış hatlar terminale götürmesi gereken yer hizmeti şirketi TGS'ye ait aracın şoförü, yolcuları yanlışlıkla iç hatlar terminaline bıraktı.


Yolcular Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş Terminali’nden çıkış yapınca bagajı olan bazı yolcular durumu fark edip görevlileri bildirdi. Bagajı olmayan diğer yolcuların pasaport kontrolüne girmeden havalimanından ayrılması üzerine polis alarma geçti. Polis ifadesini almak üzere otobüsün şoförünü gözaltına aldı. Polisin olay üzerine yaptığı araştırmada 7 yolcunun pasaport kontrolünden geçiş yapmadan Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldıkları öğrenildi. Polis 7 yolcuyu arıyor.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SKANDAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

AKPVARSANEDENRİZE? ~ 11 yıl önce
evet arkadaşlarım biliyorum ki burda anlatılan ların % 40 doğru olmuşsa duşunduruçu eger il ilçe ayrımı yapılıyosa bu şirkette akp cok oy kaybeder 14340 giriş cikiş yapilmiş bi şirkette bazı olan durumlar kafa karıştırıyor inşallah burda anlatılan lar dogru degildir umarımr her sokakta dolaşılan ev tek tek kazanılmış oy bizim nasıl çalıştıgımızı gösterir ama burda kırılan ları onarmaz iyi şallah ben haksızım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eh ~ 11 yıl önce
Yahu lise mezunu olan, Rizeli ise rahat etsin diye yer hizmetleri memurluğuna, yok farklı ilden ise bagaj, yükleme bölümlerine alınıyor. Düşünün yapılan İngilizce sınavlarında bile Rizelilerin kağıtları değiştirildi daha önceki Rizeli İK Müdürü zamanında. Neymiş efendim hemşehrilerine daha yüksek maaş ve daha rahat iş sağlasın diye.. Şef veya Müdür yapılacak ise yine Rizeli olmasına dikkat ediliyor.... Rizeli kalmadıysa Trabzonlu....Ehhh Allah'tan korkmak lazım. Bu kadar adaletsizliğe de ses çıkarılmasın mı Rizeli çalışan kardeşlerim. Gerçekten içniz rahat mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İ.K ~ 11 yıl önce
Eh kardeş, önceki İK müdürü için attığın iftira şu anda burada çalışan tüm İK yı bağlıyor, nerenden uyduruyorsun bunları. adam kendi başınamı değiştidi kağıtları yoksa hepimiz bir şebeke mi olduk. adam rizeli diye başına gelmeyen kalmamıştı arkasından hala atıyor millet.
İK Çİ cevap ~ 11 yıl önce
kerdeşim orayı meşgul etme başka yerde çalış sen bi şey bilmedigin kesin "ben üç kere m.m yanına gittim masada listelerdekiler hepside rize cayeli li isimleri orda dolaşıyordu sen git apronda eraybil yap bi orda işler sorgulanmaz ?
:) ~ 11 yıl önce
ucaktan cıkan chek in siz yolculardanda bahsetsek iyi olur karşılama memurları biletlere bakmıyo sanırım yer hizmetleri personelleri torpille girip hava peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİKKAT ? ~ 11 yıl önce
ben havcıyım ama yolcu olan bi akrabama tgs içindeki bazı arkadaşlardan o kadar şikayet geldiki akılalmaz halde hareket ediyolar tavır ları sankı babasının malı gibi kamu alanı ne bilmiyolar arkadaşlar ,? sorumlusu kim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan hatası ~ 11 yıl önce
THY TGS ve yönetimlerinden zerre kadar hazetmem, ama bu bir insan hatası, olabilir. Küçümsenenecek bir hata değil ama, sadece garip şöföfre de mal edilmemeli, edilecekse, o şöföfrü işe alanlara, onu eğitenlere, sorumlularına ve amirlerine esas cea verilmeli. Şimdi bunla gariban şöförü işinder eder, utanmadan bide böbürlenirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
AYT rumuzlu arkadaş havaş diyen yok lafı sağa sola çekme 20 yıldır bu camia'dayım işini böyle lakait yapan handling şirketi görmedim muhtemelen tgs de çalışıyorsun bende saw'sa size uçak veriyorum malesef ama şaçmalıklarınız bitmiyor sana buradan çok örnek veririm neyse yanlışlarınızı düzeltmeniz lazım yoksa AKP gidince hepiniz işsiz kalacaksınız haberiniz ola...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 11 yıl önce
Bayram Bey sahaya. Arkanızda devlet olunca iş bulmak kolay, ama kalite deyince olmuyor tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 11 yıl önce
hangı sırkettesın bı soylede sana sızın sırketın yaptıgı kamıllıklerı bı yazayım da rahatla..
Normal ~ 11 yıl önce
Bunlar her limanda harika adamlar'da iş disiplini yok ki torpilleri olduğu için rahat davranıyorlar söförü işten çıkarmak kolay sen gelde müdür diye atadığınız sanço panço'ları çıkart önce disiplin yukarıdan başlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 11 yıl önce
tabı canımsıze kalırsa hep torpıl.havastan tgs ye gecmeyım havas ta yasanan komıklıkler ve hatalar daha tgs de gorulmedı..onun ıcın hemen atlamayın torpıller dıye.
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
ohh ne şanslılar pasaport kuyruğunda beklemeden çıktılar.bizede gelse bu şans arada bi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olsunda bi gör ~ 11 yıl önce
bu adamlar geri paris´e giderken polis bunlara ne eziyetler cektircek onu biliyormusun sen? sende kacak muamelesi görmek istiyorsan o zaman sana lafim yok birader...
Nerde adalet ~ 11 yıl önce
TGS, amatör tepe yöneticisi ile birçok büyük uçak kazaları yaptı. Birinde neredeyse havalimanı tamamen havaya uçacaktı. Eski genel müdürü, bir kazayı bahane ederek işten alan Hamdi Topçu, şimdiki Genel Müdürü zamanında olan onlarca sayıda skandal sayılabilecek kaza ve yanlış uygulamalara rağmen akılalmaz bir inatla neden halen görevde tutuyor anlaşılmıyor. Allah adaletli olmayan yöneticilerin akıbeti hakkında birçok ayette kıssa anlatıyor. Yahu akraba veya hemşehrin ise acemiliklerini ve büyük hatalarını görmezden gel, farklı bir ilden ise canına oku.. Ehh Allah'tan korkmak lazım..Bu dünya sana da kalmayacak sn. Başkan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000