03 Temmuz 2017, Pazartesi 15:45:45

TAV Cidde'de yolcularını özel karşılayacak

TAV İşletme Hizmetleri Cidde'de bulunan King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda özel Karşılama ve Uğurlama Hizmeti sunacak.
  • Vodafone ve TEB den sonra Prime class rezil oldu. Özellikle Atatürk Havalimanında normal vataandaş kapılarından girmek daha kolay. Kuyruklar geçenlerde kapının dışına ulaşmıştı.
  • Tav işletme hizmetleri giderek büyüyor ve dahada büyüyerek,özellikle lounge işletmeciliğinde dünyanın bir numarası olacak !

TAV Havalimanları Holding ve Al Rajhi Holding Grubu tarafından oluşturulan konsorsiyumun Suudi Arabistan'da bulunan Prince Nayef bin Abdulaziz (Qassim) ve Hail Uluslararası Havalimanı'nın 30 yıllık bir imtiyaz sözleşmesi ile işletmesi ve geliştirilmesi ihalesini kazanmasının ardından, TAV Havalimanları iştiraki olan TAV İşletme Hizmetleri de 30 milyon yolcu ağırlayan ve Suudi Arabistan'ın en yoğun havalimanı unvanına haiz King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda sunulacak olan özel Karşılama ve Uğurlama Hizmetlerinin işletilmesi ihalesini kazandı.

King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı seyahatlerinde konfor arayanlara ayrıcalıklı çözümler sunan TAV İşletme Hizmetleri markası 'primeclass'ın portföyüne eklenen 23. havalimanı oldu. Bu vesileyle TAV İşletme Hizmetleri tüm dünyada 6 ülkedeki 14 havalimanında Karşılama ve Uğurlama hizmeti sunuyor olacak. 

Profesyonellik ile deneyimi birleştiren TAV “primeclass” havalimanında konfor ve hızı tercih ederken ayrıcalıklar ve özel alaka bekleyen misafirlerine uçuş öncesi ve sonrasında Karşılama ve Uğurlama hizmeti sunuyor. İş ortaklarına ayrıntılı ve markalaşmış karşılama ve uğurlama hizmeti tasarlayıp sunan TAV “primeclass” böylelikle iş ortaklarının ticari değer zincirinde daha geniş bir aralıkta değer yaratmalarını sağlıyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, "Hizmet geliştirilmesi açısından hızla gelişmekte olan bir pazar olan Suudi Arabistan'daki hizmet ağımızı güçlendirmekten gurur duyuyoruz. Suudi Arabistan Sivil Havacılık Otoritesi (GACA) ile King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nı en kaliteli hizmet sunan havalimanı yapmak için birlikte çalışmaktan mutluyuz" dedi.

TAV Cidde'de yolcularını özel karşılayacak

Yorumlar

Prime ~ 7 yıl önce
Vodafone ve TEB den sonra Prime class rezil oldu. Özellikle Atatürk Havalimanında normal vataandaş kapılarından girmek daha kolay. Kuyruklar geçenlerde kapının dışına ulaşmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 7 yıl önce
Evet bu doğru. AHL Prime class girişi tüm girişlerden daha kalabalık oldu.
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Tav işletme hizmetleri giderek büyüyor ve dahada büyüyerek,özellikle lounge işletmeciliğinde dünyanın bir numarası olacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000