05 Nisan 2017, Çarşamba 16:35:35

Santiago Havalimanı’nın yolcu salonlarını TAV işletecek

13 ülkede 41 yolcu salonu işleten TAV İşletme Hizmetleri Arturo Merino Benítez Santiago Uluslararası Havalimanı’nın Terminal Binasında iki özel yolcu salonu işletecek ve karşılama ve uğurlama hizmeti verecek.
  • noldu aldılarsa para aç gözlü tavın cebine recek neyni tebrik etcez:) sanki çıkarıp bize mi vercekler
  • sili santiago da yasiyorum, hayirlisi olsun.. boyle kucuk isler alinir, ileride buyurler, belli mi olur bir bakarsiniz tum havalimani isletmesini almislar..
  • Hisseleri nasıl etkiler, büyük bir ihale mi aldı, kaç para yatıracak ne kadar karına etkisi olacak bilen var mı. Bu yolcu salonu işi ne alaka, tav istanbul elden gidecek diye başka işlere mi giriyor.. ben anlamadım bu işi.. sevgili Sani Baba bırak bu işleri sen bildiğin işi yap ya yoksa valla satacam eldeki hisseleri
  • hala her yağmurda ahl metro katında yağmur suları birikiyor 25 değil 250 liman işletsen ne !
  • Santiago Havalimanını iyi bilirim, iş için 4 defa gittim. havalimanında çok businesclass lounge var ve hepsinin sahibi işletmecisi farklı. şimdi bütün bu lounge ları TAV mı almış.. başlık o anlamı taşıyor. o zaman helal olsun, tebrikler. tekel olmak iyidir TAV da bunu iyi bilir :))
  • Beş para etmez sandviçler, kokuşmuş mezeler..... eyvahlar olsun
  • Elin adami akilli, yabanciya gel herseyi devral, 25 sene islet demiyor, salonlarin isletmesini 5 yil veriyor begenmezse fisini cekiyor.
  • Tav ı tebrik ederim. Lakin bunlar çok küçük işler. TAV, istanbul AHL elden gidince maalesef çok büyük ciro kaybına uğrayacak. 1 milyon yolcusu olan ve ciddi yatırım yapılacak Yanbu havalimanı ya da lounge işleri ile bu kayıp kapanmaz. Sadece çok ciddi rekabet ve düşük kar marjı olan Havalimanı inşaatında büyüyebilir ancak diğer hizmetlerde küçülecek hem de çok küçülecek gibi :(((
  • THY bir de Peru Lima sonrada Şili Santiago beraber olan bir uçuş başlatır mı?

Arturo Merino Benitez Santiago Uluslararası Havalimanı, TAV İşletme Hizmetleri’nin, seyahatlerinde konfor arayanlar için çözümler sunan markası “primeclass”ın portföyüne eklediği 25. havalimanı oldu.

TAV İşletme Hizmetleri böylece tüm dünyada 25 havalimanında 41 yolcu salonuna ulaştı. Şirket Şili’de kurduğu “Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios S.A.” ortaklığı ile girdiği ihaleyi kazanarak yolcu salonlarının işletmesini beş yıllığına üstlenmiş oldu. Şili’nin Arturo Merino Benítez Santiago Uluslararası Havalimanı 19,2 milyon yolcu sayısıyla Latin Amerika’nın en işlek yedinci havalimanı.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan “TAV İşletme Hizmetleri ileri teknolojisi ve güçlü altyapısı sayesinde yenilikçi projelere imza atıyor. İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran şirketimizin işlettiği salonlara yenilerinin eklenmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. 15 yıllık bir deneyimle 40’tan fazla salon işleten şirketimizin Şili’de kurduğu ‘Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios S.A.’ ortaklığı ile yılda 280 bin yolcuyu salonlarımızda ağırlamayı ve karşılama ve uğurlama hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Ayrıcalıklı seyahat çözümleri geliştirme konusunda tüm dünyada tercih edilen bir marka haline geldik. Yolcu salonlarımızda yılda 3 milyon misafirimizi ağırlıyoruz ve 100 bin kişiye karşılama ve uğurlama hizmeti veriyoruz. 2016 yılında Nairobi ve Washington D.C Dulles Havalimanlarında açtığımız Turkish Airlines Star Alliance salonlarının ardından, 2017’de ‘primeclass’ markamızla Frankfurt, Maskat, Kopenhag ve Zürih Havalimanlarında da yolcu salonları hizmete sokacağız” dedi. 

Santiago Havalimanı’nın yolcu salonlarını TAV işletecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ahmet ~ 7 yıl önce
noldu aldılarsa para aç gözlü tavın cebine recek neyni tebrik etcez:) sanki çıkarıp bize mi vercekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 7 yıl önce
sili santiago da yasiyorum, hayirlisi olsun.. boyle kucuk isler alinir, ileride buyurler, belli mi olur bir bakarsiniz tum havalimani isletmesini almislar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav hissesi ~ 7 yıl önce
Hisseleri nasıl etkiler, büyük bir ihale mi aldı, kaç para yatıracak ne kadar karına etkisi olacak bilen var mı. Bu yolcu salonu işi ne alaka, tav istanbul elden gidecek diye başka işlere mi giriyor.. ben anlamadım bu işi.. sevgili Sani Baba bırak bu işleri sen bildiğin işi yap ya yoksa valla satacam eldeki hisseleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy tav ~ 7 yıl önce
hala her yağmurda ahl metro katında yağmur suları birikiyor 25 değil 250 liman işletsen ne !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsini mi? ~ 7 yıl önce
Santiago Havalimanını iyi bilirim, iş için 4 defa gittim. havalimanında çok businesclass lounge var ve hepsinin sahibi işletmecisi farklı. şimdi bütün bu lounge ları TAV mı almış.. başlık o anlamı taşıyor. o zaman helal olsun, tebrikler. tekel olmak iyidir TAV da bunu iyi bilir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah ~ 7 yıl önce
Beş para etmez sandviçler, kokuşmuş mezeler..... eyvahlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alem akilli ~ 7 yıl önce
Elin adami akilli, yabanciya gel herseyi devral, 25 sene islet demiyor, salonlarin isletmesini 5 yil veriyor begenmezse fisini cekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Tav ı tebrik ederim. Lakin bunlar çok küçük işler. TAV, istanbul AHL elden gidince maalesef çok büyük ciro kaybına uğrayacak. 1 milyon yolcusu olan ve ciddi yatırım yapılacak Yanbu havalimanı ya da lounge işleri ile bu kayıp kapanmaz. Sadece çok ciddi rekabet ve düşük kar marjı olan Havalimanı inşaatında büyüyebilir ancak diğer hizmetlerde küçülecek hem de çok küçülecek gibi :(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist ~ 7 yıl önce
ne kadar güazel özetlemişsiniz. şirketi yakından takip ettiğiniz belli. başka lafa gerek yok..
Yolcu ~ 7 yıl önce
THY bir de Peru Lima sonrada Şili Santiago beraber olan bir uçuş başlatır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000