13 Mayıs 2016, Cuma 15:00:11

D-8 ülkeleri havacılıkta işbirliği için Kapadokya'da toplanacak

D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Toplantısı, 23-24 Mayıs 2016 tarihlerinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Kapadokya/Nevşehir’de düzenlenecek.
  • Türkiye, iran, pakistan,bangladeş,malezya,mısır,endonezya ve nijerya.başkada yoruma gerek yok
  • Güney koreden turizme özel 8 günlük konaklama ulaşım ucak gidiş donus biletleri yeme içme hersey dahil bin dolar a .Üstelik balon uçuşları da bin doların içinde .neden? Koreliler ve diğer turistler gelsin diye turizm ne hale geldi .Kore bilet zaten 2 bin dolar adamlar bin dolara neler neler yapmıyorlar. Türkiyeden memnun mu hemde çok ..
  • ooo vizyon alırım 1 dal
  • Thy nevsehir kapadokya ucuslarino 4 sefer yapsin 3 seferler bile dolu gidiyor artis olsun!
  • Endonezya sivil havacilik otoritesi dunya da tektir. Butun standartlar prosedurleri onlar duzenlemeli. Adamlarin ILS i bile cok farkli iniste hissediyorsun. Her konuda otorite adamlar.
  • Ne oldu Türkiye Avrupa ile birlikte havacılık yapma iddiasından vaz mı geçti? Türkiye'nin havacılığının neresi bu ülkelerin havacılığına benziyor? Bilen varsa anlatsa da biz de anlasak.
  • Sivil havacılıkta eksiklerimiz çok öncelikle hava sahası nı Düzenlemeleri lazım askeri merkezli hava sahasından çıkmamız Şart vfr haritalar gerekli vfr uçuşlara daha çok serbestlik tanınması lazım

Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya ve Pakistan Sivil Havacılık Otoritelerinin katılacağı D-8 Sivil Havacılık Çalışma Grubu Genel Müdürler ve Uzmanlar 10.Toplantısı, aynı zamanda üye ülkelerin sivil havacılık endüstrisi, sektör yönetici ve temsilcilerini de ağırlayacak.

D-8 ülkeleri arasında sivil havacılık alanındaki ilişkileri geliştirmek ve işbirliği imkanlarını genişletmeyi hedefleyen toplantıda, Hava Seyrüsefer ve Hava Trafik Yönetimi, Ticari Sorunlar, Havacılık Güvenliği, Havacılık Eğitimi gibi konular ele alınacak. Ayrıca, ülkeler arasındaki uçuş trafiğinin önündeki mevcut kısıtlamaları kaldırarak daha liberal düzenlemeleri hayata geçirmek üzere ülkeler arasında Çok Taraflı Hava Ulaştırma Anlaşmasının görüşülmesi ve havacılık teknolojilerinde yaşanan gelişmeler çerçevesinde Uzaktan Kumandalı Uçak Sistemleri(RPAS) ve İnsansız Hava Araçları’nın da masaya yatırılması planlanıyor.

Toplantı, üye devletler arasındaki işbirliğini geliştirmenin yanısına sektör kuruluşları açısından da önemli bir tanıtma ve diyalog zemini oluşturacak. Havacılık endüstrisi katılımcılarının sunum gerçekleştirme ve kendilerine tahsis edilen alanlarda tanıtım yapma imkanı bulacağı toplantının aynı zamanda sektör temsilcilerinin ikili ve çoklu görüşmeler aracılığıyla yeni işbirlikleri tesis edebileceği bir platform olması bekleniyor.

Türkiye’nin daha önce iki kez evsahipliği yaptığı D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Toplantısı’nın bu seneki adresinin Kapadokya olması, havacılık ve turizm gibi içiçe geçmiş iki sektörün eşgüdüm içinde hareket etmesi ve ülkemizin tanıtımına sağlayacağı katkı bakımından da önem taşıyor.

D-8 ülkeleri havacılıkta işbirliği için Kapadokya'da toplanacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

d-8 kim ~ 8 yıl önce
Türkiye, iran, pakistan,bangladeş,malezya,mısır,endonezya ve nijerya.başkada yoruma gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dork rehberinden .. ~ 8 yıl önce
Güney koreden turizme özel 8 günlük konaklama ulaşım ucak gidiş donus biletleri yeme içme hersey dahil bin dolar a .Üstelik balon uçuşları da bin doların içinde .neden? Koreliler ve diğer turistler gelsin diye turizm ne hale geldi .Kore bilet zaten 2 bin dolar adamlar bin dolara neler neler yapmıyorlar. Türkiyeden memnun mu hemde çok ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
101 ~ 8 yıl önce
ooo vizyon alırım 1 dal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Thy nevsehir kapadokya ucuslarino 4 sefer yapsin 3 seferler bile dolu gidiyor artis olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Abi ~ 8 yıl önce
Endonezya sivil havacilik otoritesi dunya da tektir. Butun standartlar prosedurleri onlar duzenlemeli. Adamlarin ILS i bile cok farkli iniste hissediyorsun. Her konuda otorite adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlat anlat ~ 8 yıl önce
Ne oldu Türkiye Avrupa ile birlikte havacılık yapma iddiasından vaz mı geçti? Türkiye'nin havacılığının neresi bu ülkelerin havacılığına benziyor? Bilen varsa anlatsa da biz de anlasak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir vakaa ~ 8 yıl önce
Ülkemizin havacılığının bu ülkelerin havacılığına benzemediği bir gerek de ülkemizde havacılığı yönetenlerin tam da bu ülkelerin havacılığına benzediği de bir vakaa
Öğrenci pilot ~ 8 yıl önce
Sivil havacılıkta eksiklerimiz çok öncelikle hava sahası nı Düzenlemeleri lazım askeri merkezli hava sahasından çıkmamız Şart vfr haritalar gerekli vfr uçuşlara daha çok serbestlik tanınması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000