22 Aralık 2010, Çarşamba 10:41:15

ANLAŞMA İMZALANDI, TÜRKİYE'YE GELİYORLAR

Eurocontrol Başkan Yardımcısı ve ECAC Eğitim Odak Noktası yöneticisi olarak ilk ziyaretini Azerbaycan’a gerçekleştiren Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru, Azerbaycan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile eğitim anlaşması imzaladı.
  • BENCE BU KAYPAKLARA DEĞMEZ!!! DÜNYANIN NERESİNE GİDERSENİZ GİDİN AZABAYCANLI YANİ AZERİLER ADAMI ANINDA DATARLAR!!!! DAHA SONRA ALİ DURUYA BİZ BÖYLE BiRŞEY HATIRLAMIYORUZ DEMESİNLER!!!!
  • "Eskişehir Havacılık Meslek Yüksekokulu" ne ya? Öyle bir kurum yok. Hiç olmadı. Eskişehir'de bir havacılık okulu var ama. Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu. Dikkat edin: "Meslek Yüksekokulu" değil sadece "Yüksek Okulu" yani mezunlarına lisans diploması veren bir kurum. Önlisans değil. Benim için bir mahsuru yok ama insanların cahil kalmasını istemeyiz. Havacılıkla ilgilenen insanların neyin ne olduğunu bilmesi gerekir.
  • YETER ARTIK YANLIŞ YAZILMASIN LÜTFEN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU
  • Eskişehi Havacılık Meslek Yüksekokulu kurumun haberi okurken yeni öğrndim bir kurum ya da sizin hatalı yazışınız olarak değerlendiriyorum. Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencisi olarak bunu söylüyorum.
Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru “Havacılık Sistemleri Eğitimi” adı altında Azerbaycan Sivil Havacılık Genel Müdürü Arif Memmedov ile yaptıkları anlaşma hakkında Azerbaycan Haydar Aliyev Havaalanı’nda AirportHaber’e açıklamalarda bulundu. 

Arıduru, “Azerbaycan’lı gardaşlarımızla ilk önce Eskişehir Havacılık Meslek Yüksekokulu ve İstanbul’da bulunan Freebird’ün simülasyon merkezinde Altyapı ve ATM hakkında detaylı eğitimler görecek, daha sonra oradan Azerbaycan’a gelecek olan eğitmenlerden bilgiler alacaklar. Burada ki güvenlik ve emniyet 38 Avrupa ülkesinde güvenlik açısından da çok önemli. Gördüğünüz gibi boş durmuyoruz. Hafta sonunu bu önemli anlaşmanın detaylarını ele aldık. Bu önemli işbirliğini “Gardaşım” Arif Memmedov ile şekillendirdik” diye konuştu.

Arif Memmodov, SHGM Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru’nun Avrupa’ya açılma ve altyapı konusunda kendilerine çok yardımcı olacağını, bunun Azerbaycan için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Arıduru, görüşmelerin ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile Bakü’den İstanbul’a döndü.





©AirportHaber.com/ Dış Haberler
ANLAŞMA İMZALANDI, TÜRKİYE'YE GELİYORLAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
BENCE BU KAYPAKLARA DEĞMEZ!!! DÜNYANIN NERESİNE GİDERSENİZ GİDİN AZABAYCANLI YANİ AZERİLER ADAMI ANINDA DATARLAR!!!! DAHA SONRA ALİ DURUYA BİZ BÖYLE BiRŞEY HATIRLAMIYORUZ DEMESİNLER!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Eskişehir Havacılık Meslek Yüksekokulu" ne ya? Öyle bir kurum yok. Hiç olmadı. Eskişehir'de bir havacılık okulu var ama. Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu. Dikkat edin: "Meslek Yüksekokulu" değil sadece "Yüksek Okulu" yani mezunlarına lisans diploması veren bir kurum. Önlisans değil. Benim için bir mahsuru yok ama insanların cahil kalmasını istemeyiz. Havacılıkla ilgilenen insanların neyin ne olduğunu bilmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YETER ARTIK YANLIŞ YAZILMASIN LÜTFEN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eskişehi Havacılık Meslek Yüksekokulu kurumun haberi okurken yeni öğrndim bir kurum ya da sizin hatalı yazışınız olarak değerlendiriyorum. Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencisi olarak bunu söylüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000