16 Mart 2010, Salı 15:22:32

TNT Express, Mayıs’ta Sabiha Gökçen’de…

TNT Express’ten Sabiha Gökçen’e 8 milyon avro’luk yatırım…
  • kargo hava alani nedir? dunyada kargo hava alani ornegi verilebilir mi? kargo ucuslari yolcu ucuslari ile birlestirildiginde bir anlami olur, yoksa gerisi is bilmezliktir. bugun bir frankfurt bir amsterdam bir dubai dunyanin en buyuk kargo hublarindan ama ayni zamanda yolcuda da zirvedeler... kargo ucaklarini SAW"a yonlendirmekle Turkiye'de hava kargoyu oldurecekler...
  • ısg yada heaş önce doğru dürüst bir çevre yolu yapsın arka arkaya 5 uçak inişte 3 uçak kalkışta olduğunu düşünün 4 dakikada 1 iniş bir kalkış olsa minimum20 dakika kat ediş için bekleyecek demektir.
  • Güzel bir haber. SAW sadece kargo merkezi olmalı. Yolcu uçaklarının burada işi olmamalı.
  • fed ex ups de bekliyorus
  • TNT'ye ve ISG'ye hayırlı olsun.Ancak SAW Kargo Terminalinin ve apronunun mevcut yeri gelişmeye müsait değil. Apron içinden pisti kat ederek terminale ulaşılabiliyor. Ya da her seferinde apron dışına çıkıp çevreden dolaşacaksınız. Trafiğin yoğunlaştığını düşünürseniz çok büyük zaman kayıpları oluşmakta. ISG yönetiminin alternatif bir planı olsa gerek. Yoksa on-time ops çok zor.
  • Hollandali Martin air de artik SAW dan ucuyor
  • ÖYLEDE OLSA,BÖYLEDE OLSA,BEĞENSENİZDE BEĞENMESENİZDE İSG + SAW DAHA GÜZEL GÜNLERE VE HAKETTİĞİ YERE DOĞRU KOŞUYOR. BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL ÜZÜM YEMEK GEREKİR......ANLAYANA. TAKİPTEYİZ!
  • en önce kargo apronuna bi yol bulsalar daha mantıklı olurdu...nedense gelen firmaların tamamı piman oluyor umarım TNT de olmaz.
  • Liège'den sonra simdi de SAW mi?? Hellal TNT ne diyelim Sure you can...
  • günde ortalama 170 150 arası uçak iniyo.

Türkiye’de lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden TNT Express, operasyon merkezini Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na taşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 milyon avroluk bir yatırım yapmayı planlayan TNT Express, önümüzdeki Mayıs ayında Sabiha Gökçen’den operasyonlarına başlıyor…

TNT Express, Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonlarını İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na taşıyor… Sabiha Gökçen’de faaliyet gösterecek ilk uluslar arası ekspres kurye şirketi olan TNT Express Türkiye Genel müdürü Turgut Yıldız ile Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Gökhan Buğday, söz konusu yatırıma ilişkin anlaşmayı bugün Swissotel’de imzaladı…

TNT Express Genel Müdürü Turgut Yıldız, Sabiha Gökçen Havalimanı’na taşınarak,  hem Atatürk Havalimanı’ndaki yoğun trafiğin olumsuz etkilerinden sıyrılacaklarını hem de Rusya ve Ortadoğu başta olmak üzere operasyonlarını daha da artıracaklarını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ceo’su Gökhan Buğday ise, TNT Express’in gelişi ile Sabiha Gökçen’in kargo taşımacılığında önemli bir aktör haline geleceğini ifade etti.

TNT Express, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 107 kişiye de iş imkânı sağlayacak...

TNT Express, Mayıs’ta Sabiha Gökçen’de…

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
kargo hava alani nedir? dunyada kargo hava alani ornegi verilebilir mi? kargo ucuslari yolcu ucuslari ile birlestirildiginde bir anlami olur, yoksa gerisi is bilmezliktir. bugun bir frankfurt bir amsterdam bir dubai dunyanin en buyuk kargo hublarindan ama ayni zamanda yolcuda da zirvedeler... kargo ucaklarini SAW"a yonlendirmekle Turkiye'de hava kargoyu oldurecekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ısg yada heaş önce doğru dürüst bir çevre yolu yapsın arka arkaya 5 uçak inişte 3 uçak kalkışta olduğunu düşünün 4 dakikada 1 iniş bir kalkış olsa minimum20 dakika kat ediş için bekleyecek demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel bir haber. SAW sadece kargo merkezi olmalı. Yolcu uçaklarının burada işi olmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fed ex ups de bekliyorus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TNT'ye ve ISG'ye hayırlı olsun.Ancak SAW Kargo Terminalinin ve apronunun mevcut yeri gelişmeye müsait değil. Apron içinden pisti kat ederek terminale ulaşılabiliyor. Ya da her seferinde apron dışına çıkıp çevreden dolaşacaksınız. Trafiğin yoğunlaştığını düşünürseniz çok büyük zaman kayıpları oluşmakta. ISG yönetiminin alternatif bir planı olsa gerek. Yoksa on-time ops çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hollandali Martin air de artik SAW dan ucuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖYLEDE OLSA,BÖYLEDE OLSA,BEĞENSENİZDE BEĞENMESENİZDE İSG + SAW DAHA GÜZEL GÜNLERE VE HAKETTİĞİ YERE DOĞRU KOŞUYOR. BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL ÜZÜM YEMEK GEREKİR......ANLAYANA. TAKİPTEYİZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en önce kargo apronuna bi yol bulsalar daha mantıklı olurdu...nedense gelen firmaların tamamı piman oluyor umarım TNT de olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Liège'den sonra simdi de SAW mi?? Hellal TNT ne diyelim Sure you can...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
günde ortalama 170 150 arası uçak iniyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000