30 Temmuz 2009, Perşembe 18:33:51

SKY HAVAYOLLARI’NDAN SÜRPRİZ ATAK

SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, AirportHaber’e flaş açıklamada bulundu. Gelecek yıl iki havalimanında uçak base edeceklerini söyleyen Görgülü, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da uçak gönderiyor.
  • sen o arkadaşın kinayelerinin farkına varmayıp asıl kendini zavallı durumuna düşürmüşsün.
  • Sky hava yollarında yarım maaş ödeme olmuştur,ve son iki yıldır bu bu şekilde devam etmiştir,ne demek biz sizin adınıza birikim yapıyoruz siz banka yada bir tasarruf kuruluşu musunuz anlayamadım bu ne komik bir cevaptır? ayrıca özellikle kabin görvlisi rarkadaşlarıma sorgusuz sualsiz ücretsiz izine çıkarma ve saçma sapan nedenlerden işten çıkartma uygulamaları vardır.Ne demek sen pilotsan patron otopilotu devreye koyar ,sen teknisyensen krikoyu o kaldırır anlayamadım.Bu açıklamalar karşısında SKY da çalışan saygın kaptanların (tabi kaldıysa?)ve Kabin görevlilerinin açıklamaları ne olacak çok merrak ediyorum.Saygın bir insan olan ve geçmişte personelini her zaman kollamış olan Talha Görgülü bey umarım bu açıklamaları duymamıştır çok yazık..
  • Şirketlerin hesapta olmayan aksaklıkları ne demektir? anlayamadım? siz önceden bir personel,eğitim ve uçuş politikası belirlemez,ciddi bir planlama yapmaz ve günü kurtarmaya yönelik iş politikasını sürdürür ve kanundaki boşluklardan faydalanıp olursa olur olmazsa nasıl olsa işten çıkarırız yada yarım maaş öderiz düşüncesiyle iş tutarsanız insanlar da bunu sorarlar tabi.Ne demek yarım maaş yok,nedemek birikim yapmaktan aciz insanlar bu ne küstahlıktır?? bahsettiğiniz insanların arasında senelerini bu işe vermiş ordunun çok önemli kademelerinde idarecilik ve jet pilotluğu yapmış dürüst ve çalışkan insanlar var,birikimin nasıl yapılacağını ve nasıl tasarruf yapılacağını öğretecek insanlar var.Personeli aptal yerine koymayın önce insan olun...
  • Anladığım kadarı ile siz pilotsunuz, bu da sizi şirket içerisinde ayrıcalıklı hale getirmiş ve maaşınızı alabilmişsinizdir. Ya pilot olmayanlar, neden bu kadar insan SKY'dan kurtulmaya çalışıyorlar? Ayrıca siz bir ay maaş almasanız da idare edebilirsiniz ama diğerleri için bu çok zor. Unutmayın bir havayolu şirketinde herkes pilotlar kadar maaş almıyor.
  • Selamlar,ben daha once Onur ve Atlas'ta uctum ve suanda sky da yaklasık 1.5 yıldır ucuyorum.Arkadaslar oncesini bilemem ama son 1 yıldır sky da inanılmaz bir değşim var.Adeta şirket yenıden kuruldu ve inanın Türkiye deki hiç bir şirketten daha az guvenilir değil.Bana da dediler paranı alamazsın,hold item ucaklarla gidip gelirsin falan..Allah için ucakların hold itemi ya yok ya da cok cok nadir. Birde yarım maas yok arkadaslar,3 ay yarım maası mart sonu odeme var.yani gecikme.Yani hoş değil ama yorumlar da dogru değil.Sky dan parasını alamayan bir pilot var mı? Son olarak ben Onur Atlas pegasus Sun freebird turkuaz ve diğer şirketlerimizin de cok guvenli oldugunu düşünüyorum.Yeni projeler şirketimize hayırlı olsun.
  • yorumların çoğu vıcık, vıcık...
  • Personel insanını vezirde eder,resilde,Benim SKY yöneticilerine tek söyleyeceğim,lütfen personelinizi memnun ve tatmin edin...Özellikle maddi konularda,tercih edilebilir bir şirket ve imaj çok önemlidir.Ben 10 yıllık teknisyenim,ama ne yazık ki sky la ilgili olumlu hiçbir haber alamıyorum.Personel hep umutsuz ve mutsuz,elinde ki kalifye personeli sürekli kaçırıyor.Lütfen personelinizi mutlu edin.Ve kaliteden ödün vermeyin.Saygılarımla.
  • Tahir bey,öncelikle mesajımı dikkate alarak yanıt verdiğiniz için size teşekkür ederim.Bizler kulağımıza gelen haberlerin ne derece doğru olup olmadığını haber sitelerinden ve camiamızdan takip ediyoruz.Ben domuz gribi olayını bir personelinizden duyduğum için yalan haber olma olasılığını düşünmedim.Fakat bu haber dediğiniz gibi dedikodu ise şahsım adına sizden özür dilerim,başarılarınızın devamını dilerim.
  • sky airlines'ı saw a bekliyoruz.ama öyle 1-2 uçakla değil bol uçaklı bol lokasyonlu olarak.yolcu bol merak etmeyin. uygun fiyatla büyük kazanç getireceğini düşünüyorum.
  • Yatirim konusunda aciklama yapan arkadasa tesekkurler :))) Ben hic boyle dusunmemistim maas alamaz ya da yarisini zor alirken ! Isin garip tarafi , patronumuz bizim acizligimizi gorerek yaptigi bu iyi niyetli maas operasyonundan sonra hic bize kar payi vermedi ... Aylar sonra sadece anaparamizi geri alabildik , herhalde yatirimlar verimli olmadi ve zarar ettik ! Yoksa bizde bize duseniz (maas+yatirim kari) alirdik . Velhasil'i kelam , gerek dengesizligi gerekse de maas politikalari nedeni ile Sky kalifiye eleman bulamaz , bulamayinca da basi dertten kurtulmaz , ne zamanki emekcisinin hakkini tam olarak verir o zaman iyi niyetli operasyonlara tum calisanlar destek verir ve firmayi yukseltir . Aksini beklemeyin kimseden !

SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, AirportHaber’e telefonla yaptığı açıklamada 2010 yılı hazırlıklarına şimdiden başladıklarını ifade ederek, “Nisan 2010’da Bodrum ve Dalaman Havalimanlarına birer uçak base edeceğiz” dedi. Buraya konuşlandırılan uçakların Avrupa’ya seferler düzenleyeceğini ifade eden Tahir Görgülü, “Bu uçakların yolcu satışını bile organize ettik” dedi.

Tahir Görgülü, 1 Kasım 2009 itibari ile de Sabiha Gökçen Havalimanı’na iki uçak base edeceklerini sözlerine ekledi.

©AirportHaber Özel

 

SKY HAVAYOLLARI’NDAN SÜRPRİZ ATAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 15 yıl önce
sen o arkadaşın kinayelerinin farkına varmayıp asıl kendini zavallı durumuna düşürmüşsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sky hava yollarında yarım maaş ödeme olmuştur,ve son iki yıldır bu bu şekilde devam etmiştir,ne demek biz sizin adınıza birikim yapıyoruz siz banka yada bir tasarruf kuruluşu musunuz anlayamadım bu ne komik bir cevaptır? ayrıca özellikle kabin görvlisi rarkadaşlarıma sorgusuz sualsiz ücretsiz izine çıkarma ve saçma sapan nedenlerden işten çıkartma uygulamaları vardır.Ne demek sen pilotsan patron otopilotu devreye koyar ,sen teknisyensen krikoyu o kaldırır anlayamadım.Bu açıklamalar karşısında SKY da çalışan saygın kaptanların (tabi kaldıysa?)ve Kabin görevlilerinin açıklamaları ne olacak çok merrak ediyorum.Saygın bir insan olan ve geçmişte personelini her zaman kollamış olan Talha Görgülü bey umarım bu açıklamaları duymamıştır çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şirketlerin hesapta olmayan aksaklıkları ne demektir? anlayamadım? siz önceden bir personel,eğitim ve uçuş politikası belirlemez,ciddi bir planlama yapmaz ve günü kurtarmaya yönelik iş politikasını sürdürür ve kanundaki boşluklardan faydalanıp olursa olur olmazsa nasıl olsa işten çıkarırız yada yarım maaş öderiz düşüncesiyle iş tutarsanız insanlar da bunu sorarlar tabi.Ne demek yarım maaş yok,nedemek birikim yapmaktan aciz insanlar bu ne küstahlıktır?? bahsettiğiniz insanların arasında senelerini bu işe vermiş ordunun çok önemli kademelerinde idarecilik ve jet pilotluğu yapmış dürüst ve çalışkan insanlar var,birikimin nasıl yapılacağını ve nasıl tasarruf yapılacağını öğretecek insanlar var.Personeli aptal yerine koymayın önce insan olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anladığım kadarı ile siz pilotsunuz, bu da sizi şirket içerisinde ayrıcalıklı hale getirmiş ve maaşınızı alabilmişsinizdir. Ya pilot olmayanlar, neden bu kadar insan SKY'dan kurtulmaya çalışıyorlar? Ayrıca siz bir ay maaş almasanız da idare edebilirsiniz ama diğerleri için bu çok zor. Unutmayın bir havayolu şirketinde herkes pilotlar kadar maaş almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Selamlar,ben daha once Onur ve Atlas'ta uctum ve suanda sky da yaklasık 1.5 yıldır ucuyorum.Arkadaslar oncesini bilemem ama son 1 yıldır sky da inanılmaz bir değşim var.Adeta şirket yenıden kuruldu ve inanın Türkiye deki hiç bir şirketten daha az guvenilir değil.Bana da dediler paranı alamazsın,hold item ucaklarla gidip gelirsin falan..Allah için ucakların hold itemi ya yok ya da cok cok nadir. Birde yarım maas yok arkadaslar,3 ay yarım maası mart sonu odeme var.yani gecikme.Yani hoş değil ama yorumlar da dogru değil.Sky dan parasını alamayan bir pilot var mı? Son olarak ben Onur Atlas pegasus Sun freebird turkuaz ve diğer şirketlerimizin de cok guvenli oldugunu düşünüyorum.Yeni projeler şirketimize hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumların çoğu vıcık, vıcık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Personel insanını vezirde eder,resilde,Benim SKY yöneticilerine tek söyleyeceğim,lütfen personelinizi memnun ve tatmin edin...Özellikle maddi konularda,tercih edilebilir bir şirket ve imaj çok önemlidir.Ben 10 yıllık teknisyenim,ama ne yazık ki sky la ilgili olumlu hiçbir haber alamıyorum.Personel hep umutsuz ve mutsuz,elinde ki kalifye personeli sürekli kaçırıyor.Lütfen personelinizi mutlu edin.Ve kaliteden ödün vermeyin.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tahir bey,öncelikle mesajımı dikkate alarak yanıt verdiğiniz için size teşekkür ederim.Bizler kulağımıza gelen haberlerin ne derece doğru olup olmadığını haber sitelerinden ve camiamızdan takip ediyoruz.Ben domuz gribi olayını bir personelinizden duyduğum için yalan haber olma olasılığını düşünmedim.Fakat bu haber dediğiniz gibi dedikodu ise şahsım adına sizden özür dilerim,başarılarınızın devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sky airlines'ı saw a bekliyoruz.ama öyle 1-2 uçakla değil bol uçaklı bol lokasyonlu olarak.yolcu bol merak etmeyin. uygun fiyatla büyük kazanç getireceğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yatirim konusunda aciklama yapan arkadasa tesekkurler :))) Ben hic boyle dusunmemistim maas alamaz ya da yarisini zor alirken ! Isin garip tarafi , patronumuz bizim acizligimizi gorerek yaptigi bu iyi niyetli maas operasyonundan sonra hic bize kar payi vermedi ... Aylar sonra sadece anaparamizi geri alabildik , herhalde yatirimlar verimli olmadi ve zarar ettik ! Yoksa bizde bize duseniz (maas+yatirim kari) alirdik . Velhasil'i kelam , gerek dengesizligi gerekse de maas politikalari nedeni ile Sky kalifiye eleman bulamaz , bulamayinca da basi dertten kurtulmaz , ne zamanki emekcisinin hakkini tam olarak verir o zaman iyi niyetli operasyonlara tum calisanlar destek verir ve firmayi yukseltir . Aksini beklemeyin kimseden !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000