02 Ekim 2008, Perşembe 08:37:51

Sabiha Gökçen'e yeni havayolu daha...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na talep her geçen gün artmaya devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sefer yapan havayollarına Çek Cumhuriyeti'nin milli havayolu şirketi Czech Airlines da eklendi.
  • Türk milleti olarak ne yazık ki 21. yüzyılda farkedebildik kaliteli hizmetin en güvenli kazanç sistemi olduğunu, fakat yine de geç kalmış sayılmayız, uzman kadrolarımız, başarılı ve objektif yöneticierimiz sayesinde daha aydınlık günlerin bizi beklediğine inanıyorum.
  • Peki çek havayollarının transfer yolcuları olsa AHL ye nasıl gidecekler ? Charterlar için ideal havalimanı ama tarifeliler için ????

Yeni İstanbul'un yeni havalimanı sloganıyla tanıtımlarını sürdüren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı %30'luk dış hat yolcu sayısı artışıyla dikkat çekerken, uçuş ekranlarına yeni havayollarını yazdırmaya devam ediyor.

Czech Airlines, 01 Ekim 2008 (dün) tarihinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'dan İstanbul'a sefer düenledi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen uçak, 121 yolcuyla ve mürettebatıyla birlikte İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

CSA

Sabiha Gökçen'e yeni havayolu daha...

Yorumlar

YEŞİL ~ 16 yıl önce
Türk milleti olarak ne yazık ki 21. yüzyılda farkedebildik kaliteli hizmetin en güvenli kazanç sistemi olduğunu, fakat yine de geç kalmış sayılmayız, uzman kadrolarımız, başarılı ve objektif yöneticierimiz sayesinde daha aydınlık günlerin bizi beklediğine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporter ~ 16 yıl önce
Peki çek havayollarının transfer yolcuları olsa AHL ye nasıl gidecekler ? Charterlar için ideal havalimanı ama tarifeliler için ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000