26 Mart 2010, Cuma 12:10:53

SABİHA GÖKÇEN'DE TİRYAKİLER DÖNEMİ

Sabiha Gökçen Havalimanı Otoritesi HEAŞ’ın yeni Genel Müdürü Volkan Tiryakiler göreve başladı.
  • Heaş ta yaptıklarınız size yakıştımı? yahu yer yerinden oynuyor siz hala oradasınız
  • heaşta neler oluyor
  • Yeriniz hiçbir zaman başka bir kişi tarafından doldurulamaz siz çok değerli bir insan olmakla bereber çok iyi bir komutandınız iş hayatınız ve yeni görevinizde başarılar diliyorum.Siz herşeyin en iyisine layıksınız... Faruk BAŞIBÜYÜK
  • Komutanım yeni görevinizde başarılar, Mustafa
  • Sayın paşam, destekten sorumlu yardımcınızada dikkat edin.özelikle kimlere destek çıktığına bir bakmak gerekir!!!
  • bu sekreter hala nasıl orada çalışır hala nasıl insanların yüzüne bakar anlamak mümkün değil. gerçi oradaki bi çok kişi "tencere dibin kara seninki benden kara".herkes kendini biliyor.
  • Sn komutanım sekreterinize dikkat edin dedikodu yumağı,
  • Yazılanları boşverin sayın komutanım,bunlar her dönemde vardır ve olacaktır.Görevden ayrılan sayın komutanımıza yardımcı olmayan kişiler size yardımcı hiç olmayacaktır.Heaş personelini biraz daha özel sektör anlayışına ve abi-abla anlayışından uzaklaştırırsanız bu yeterli olacaktır.Başarılar,saygılar.
  • böylesine şerefli bir geçmişe sahip bir generalin emri altında çalışanlarında şeref ve haysiyetten nasibini almış kişiler olması gerekir.buyüzden emriniz altındakilerle çalışırken dikkat edin paşam.
  • Ne o emekli bir askerin HEAŞın başında olması neden komedi anlamadım.Neden askerlere karşısınız onlar disiplinli ve sevecen tabii disiplini sevmeyen askeri sevmez.Uygun görmeseler atamazdılar. Ne kadar cahil ve bilgisiz insanlarsınız yazık...Se

Peki, İbrahim Büyükyumukoğlu’ndan boşalan HEAŞ Genel Müdürlüğü koltuğuna getirilen Volkan Tiryakiler kimdir?

İşte Tiryakiler’in özgeçmişi:

1950 yılında doğduğu İzmir’de ilk ve orta öğrenimini tamamlayan Volkan Tiryakiler, 1969 yılında Hava Harp Okulu’ndan mezun oldu. Uçuş eğitimini Çiğli ve Konya’da tamamladıktan sonra Hava Kuvvetleri’nin çeşitli filolarında pilot olarak görev yapan Tiryakiler, 1980 yılında Hava Harp Akademisi’nden mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri’nde Hava Komuta Kurmay Koleji’nde eğitim gördü. 1988 Yılında 142. Filo Komutanlığı’na atanarak ilk muharip F-16 Filosunu kurdu. 1990-1993 yılları arasında Brüksel’deki NATO Daimi Türk Delegasyonu’nda görev yapan, daha sonra Bosna Harekatı’nda Hava Birlik Komutanı olarak İtalya’da bulunan Tiryakiler, 1994-1996 yılları arasında Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri’nde Harekat Başkanlığı görevini yürüttü.

1996’da Tuğgeneralliğe terfi eden Volkan Tiryakiler bu rütbede Washington Silahlı Kuvvetler Ateşeliği ve 6. Ana Jet Üs Komutanlığı görevlerinde bulundu.  Tümgeneral rütbesiyle 2002-2005 yılları arasında Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı görevinden sonra emekli oldu.

Şubat 2010’da İbrahim Büyükyumukoğlu’ndan boşalan HEAŞ Genel Müdürlüğü’ne getirilen Volkan Tiryakiler evli ve iki çocuk babasıdır.

SABİHA GÖKÇEN'DE TİRYAKİLER DÖNEMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
Heaş ta yaptıklarınız size yakıştımı? yahu yer yerinden oynuyor siz hala oradasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
heaşta neler oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeriniz hiçbir zaman başka bir kişi tarafından doldurulamaz siz çok değerli bir insan olmakla bereber çok iyi bir komutandınız iş hayatınız ve yeni görevinizde başarılar diliyorum.Siz herşeyin en iyisine layıksınız... Faruk BAŞIBÜYÜK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Komutanım yeni görevinizde başarılar, Mustafa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın paşam, destekten sorumlu yardımcınızada dikkat edin.özelikle kimlere destek çıktığına bir bakmak gerekir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sekreter hala nasıl orada çalışır hala nasıl insanların yüzüne bakar anlamak mümkün değil. gerçi oradaki bi çok kişi "tencere dibin kara seninki benden kara".herkes kendini biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn komutanım sekreterinize dikkat edin dedikodu yumağı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazılanları boşverin sayın komutanım,bunlar her dönemde vardır ve olacaktır.Görevden ayrılan sayın komutanımıza yardımcı olmayan kişiler size yardımcı hiç olmayacaktır.Heaş personelini biraz daha özel sektör anlayışına ve abi-abla anlayışından uzaklaştırırsanız bu yeterli olacaktır.Başarılar,saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böylesine şerefli bir geçmişe sahip bir generalin emri altında çalışanlarında şeref ve haysiyetten nasibini almış kişiler olması gerekir.buyüzden emriniz altındakilerle çalışırken dikkat edin paşam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne o emekli bir askerin HEAŞın başında olması neden komedi anlamadım.Neden askerlere karşısınız onlar disiplinli ve sevecen tabii disiplini sevmeyen askeri sevmez.Uygun görmeseler atamazdılar. Ne kadar cahil ve bilgisiz insanlarsınız yazık...Se

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000