03 Eylül 2010, Cuma 08:44:02

Sabiha Gökçen'de "Işık" paniği

Sabiha Gökçen Havalimanı'na dün akşam inişe geçen uçakların pilotları bir iş merkezinin tepesinde bulunan ışık sisteminin uçuş emniyetini olumsuz etkilediği uyarısında bulundular.
  • sabiha gökçen havaalanına 1 kere uğramayan insanların böle yorum yapması can sıkıcı evet istanbula uzak bir havalimanı ama anadolu yakasında oturanlar için bir avantaj kadıköy,maltepe,kartal civatında oturanlar için mükemmel bir tercih öle düşündüğümüz zamanda atatürk havaalanı tekirdağamı bağlı acaba ? 9 yıllık bir havaalanından ve yeni terminal binasından bahsediyoruz bu havaalanı türkiyenin en işler 3 havaalanından birisi yaklaşık 8 milyon kişi tarafından bu yıl kullanıldı bile metro diğer ulaşım araçları ulaştığı zmanam en az atatürk havaalanı kadar işlek bi havaalanı olucaktır yazarken sallamayın bari?
  • Şehire uzaklık büyük sorun. Dolayısı ile de müşteriler tercih etmiyor. Ancak asya yakasında oturan ve ucuz uçmayı göze alanlar gider. Nereye bağlantı veriyor bu SAW ? Hiç bir yere ? Peki nasıl bir havalimanı bu ? Burası ancak kargo havalimanı olur. Başka bir şansı yok.
  • Sabiha Gökçen Havalimanı Kocaeli Arası Mesafe 62 Km.'dir. *** Sabiha Gökçen ile İstanbulun il sınırı başlangacı arasındaki mesafe 8 km. *** Sabiha Gökçen ile İstanbul merkezi diye bir şey diyemiyoruz çünkü İstanbul metropol bir şehir olduğu için bir çok merkezi var. *** Sabiha Gökçen ile Taksim arası 40 km civarı... *** Sabiha Gökçen Sirkeci arası 47-48 km *** Bunlar hepsi 1.köprü hesabıdır :) *** Uzun lafın kısası Kurtköy şu anda Pendik ilçesine bağlı bir semttir. . . Doğrudan Istanbul' a bağlı değildir. *** Dolayısıyla Kurtköy Sabiha Gökçen' e inen bir yolcu İstanbula indiğini sanıyor ama öyle değil :))
  • Pendik İzmit' e mi bağlı ?? haritaya da mı bakmadınız yahu ? Neler saçmalıyorsunuz ? Kaldı ki İzmit' e 75 km. ve İstanbul' a 48 km. Hiçbir havaalanı uğursuz değildir, ter döken, gecesini gündüzüne katan insanların çalıştığı yer uğursuz olamaz.
  • Şu hale bakın. SAW İzmite 20km ise neden IST diye geçiyor ? Değiştirin adını bari. Yabancılarda IST a geldik zannediyorlar. Ondan sonra 5 saat yol gidiyorlar ve isyan çıkıyor. Bari turizme zarar vermeyin ne olur.
  • İzmit havalimanı demek daha doğru. Zira İstanbul il sınırları dışında kalıyor. Sabiha Gökçen İzmit' e 20 km mesafede sanırım . . .
  • Aslında dağbaşı lafı doğru. Orası nasıl IST da bir havalimanı kategorisine giriyor. Anlamakta zorlanıyorum. İzmit havalimanı deseler daha uygun.
  • Uğursuz Sabiha, dağ başında kendi kaderine terk edilmiş bir Sabiha Gökçen :) Gece insanlar oraya gitmeye korkar :) Kurtköy, kurtların mekanı... Kurtlar Vaadisinin bile bir bölümü orda çekilmişti :)
  • sen uğursuz olmasan yazarnıydın o yorumu? ne uğursuzluğunu gördün sabiha gökçenin açıklada tartışalım böyle şuursuzca yorumlar yazma bir daha
  • Tam evimin çaprazında o ısıklandırma...ucakları etkiler diyordum ve dediğim oldu.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na dün akşam inişe geçen uçakların pilotları Anadolu yakasındaki bir iş merkezinin tepesinde bulunan ışık sisteminin uçuş emniyetini olumsuz etkilediği gerekçesiyle yetkililere haber verdi.

Görevlilerin durumu polise bildirmeleri üzerine harekete geçen polis ekipleri iş merkezini ışıklandırma sistemi ile ilgili uyarıldığı ve sistemin kapatıldığını

(Sabah)


Sabiha Gökçen'de "Işık" paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçen havaalanına 1 kere uğramayan insanların böle yorum yapması can sıkıcı evet istanbula uzak bir havalimanı ama anadolu yakasında oturanlar için bir avantaj kadıköy,maltepe,kartal civatında oturanlar için mükemmel bir tercih öle düşündüğümüz zamanda atatürk havaalanı tekirdağamı bağlı acaba ? 9 yıllık bir havaalanından ve yeni terminal binasından bahsediyoruz bu havaalanı türkiyenin en işler 3 havaalanından birisi yaklaşık 8 milyon kişi tarafından bu yıl kullanıldı bile metro diğer ulaşım araçları ulaştığı zmanam en az atatürk havaalanı kadar işlek bi havaalanı olucaktır yazarken sallamayın bari?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şehire uzaklık büyük sorun. Dolayısı ile de müşteriler tercih etmiyor. Ancak asya yakasında oturan ve ucuz uçmayı göze alanlar gider. Nereye bağlantı veriyor bu SAW ? Hiç bir yere ? Peki nasıl bir havalimanı bu ? Burası ancak kargo havalimanı olur. Başka bir şansı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı Kocaeli Arası Mesafe 62 Km.'dir. *** Sabiha Gökçen ile İstanbulun il sınırı başlangacı arasındaki mesafe 8 km. *** Sabiha Gökçen ile İstanbul merkezi diye bir şey diyemiyoruz çünkü İstanbul metropol bir şehir olduğu için bir çok merkezi var. *** Sabiha Gökçen ile Taksim arası 40 km civarı... *** Sabiha Gökçen Sirkeci arası 47-48 km *** Bunlar hepsi 1.köprü hesabıdır :) *** Uzun lafın kısası Kurtköy şu anda Pendik ilçesine bağlı bir semttir. . . Doğrudan Istanbul' a bağlı değildir. *** Dolayısıyla Kurtköy Sabiha Gökçen' e inen bir yolcu İstanbula indiğini sanıyor ama öyle değil :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pendik İzmit' e mi bağlı ?? haritaya da mı bakmadınız yahu ? Neler saçmalıyorsunuz ? Kaldı ki İzmit' e 75 km. ve İstanbul' a 48 km. Hiçbir havaalanı uğursuz değildir, ter döken, gecesini gündüzüne katan insanların çalıştığı yer uğursuz olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu hale bakın. SAW İzmite 20km ise neden IST diye geçiyor ? Değiştirin adını bari. Yabancılarda IST a geldik zannediyorlar. Ondan sonra 5 saat yol gidiyorlar ve isyan çıkıyor. Bari turizme zarar vermeyin ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İzmit havalimanı demek daha doğru. Zira İstanbul il sınırları dışında kalıyor. Sabiha Gökçen İzmit' e 20 km mesafede sanırım . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında dağbaşı lafı doğru. Orası nasıl IST da bir havalimanı kategorisine giriyor. Anlamakta zorlanıyorum. İzmit havalimanı deseler daha uygun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uğursuz Sabiha, dağ başında kendi kaderine terk edilmiş bir Sabiha Gökçen :) Gece insanlar oraya gitmeye korkar :) Kurtköy, kurtların mekanı... Kurtlar Vaadisinin bile bir bölümü orda çekilmişti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen uğursuz olmasan yazarnıydın o yorumu? ne uğursuzluğunu gördün sabiha gökçenin açıklada tartışalım böyle şuursuzca yorumlar yazma bir daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tam evimin çaprazında o ısıklandırma...ucakları etkiler diyordum ve dediğim oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000