08 Kasım 2012, Perşembe 17:19:06

SABİHA GÖKÇEN’DE ARIZA RÖTARI

Zonguldak-Dusseldorf seferini yapan Germania Havayolu şirketine ait yolcu uçağı önce yakıt ikmali için Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi, sonrasında ise arıza yaptı. Yolcular terminale alındı, Atatürk Havalimanı’ndan parça beklenildiği kaydedildi.
  • BENİM BİLDİĞİM 1 SLIDE PATLAMASI NO GO ITEM OLMAYIP,KİTAPDA YAZDIĞI KADAR YOLCU OFF LOAD EDİLİP SEFERİ İCRA EDER O BİR KISIM YOLCU İÇİN DAHA AZ GİDER İLE ÇARELER BULUNUR.
  • ZONGULDAK YOLCULARINDAN RUMUZUYLA YAZAN ARKADASIN YAZDIGI TAMAMEN DOGRUDUR. Acente olarak biliyoruz, ve Öger ucaga risk olmasin diye yük haklarini 25kg ile sinirladi.
  • muhtemelen yolcu alacaktır. aktarmalı ucus olsa gerek... yolcu almayacaksa durmasının ne mantıgı ne de işletmeci tarafı bulunuyor...
  • zonguldak dusseldorf...vay be böyle sefermi varmış.
  • bu olayda biryerde yanlış bi aktarım var ama nerede
  • merhaba, nedeni gayet basit TR yapilan havalimanlari secim odakli oldugu icin yine cok güzel bir yere yapilmis güya engel olan dag traslanmis ama full yakit alirsa dag engeli ile karsi karisya kaldigi nedeninden dolayi sabiha gökcene iniyor ve devam ediyor
  • zonguldak kısa bir meydan, ve etrafıda dağlik oldugu için performans açısından uçakları limitler bu sebepten uçaklar bütün yolcuyu alabilmek için ara bir meydana kadar gidebilecek yakıt alarak kalkarlar bazen(zonguldaktan kalkış ağırlığını azaltmak için) birinci sebep bu olabilir, ikinci sebep ise zonguldakta yakıt yoktur uçak tankering yaparak gelmiştir ve donuş için geri kalan yakıtı gokcen den alip devm edecektir.
  • Yolcu ve yakit ile havanin ve ruzgarin durumuna gore direk ucamayabilir.
  • alacağı fazla yakıtla zonguldak havalimanı limitlerini aştığı için az yakıt alıp, saw da yakıt alıyordur.
  • ucak sabiha gökcenden havalandimi ?

uçağın bakımı uzayınca yolcular otele yerleştirildi. Teknik sorunu giderilen uçak bu sabah saat 10.00'da Duseldorf'a gitmek üzere havalanacağı kaydedildi.

Zonguldak’tan Almanya’nın Duseldorf kentine gitmek için havalanan Germania Havayolu şirketine ait Airbus 319 tipi uçak, yakıt ikmali için bugün öğlen saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. D-AHIM kuyruk tescilli Airbus 319 tipi uçağın yakıt ikmali sırasında henüz bilinmeyen bir sebeple tahliye botlarından biri açıldı.

Bunun üzerine uçakta bulunan 148 yolcu indirilerek terminale alındı. Yetlililer, açılan slide (tahliye botu) için Atatürk Havalimanı’ndan parça beklendiğini kaydederken, uçağın bakımlarının uzaması halinde yolcuların otele yerleştirilebileceği bildirildi.

*Güncel Bilgi / Uçağın bakımı uzayınca yolcular otele yerleştirildi. Teknik sorunu giderilen uçağın bu sabah saat 10.00'da Duseldorf'a gitmek üzere havalanacağı kaydedildi.

Naci Kartal/Sabiha Gökçen Havalimanı

SABİHA GÖKÇEN’DE ARIZA RÖTARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

SLIDE ~ 11 yıl önce
BENİM BİLDİĞİM 1 SLIDE PATLAMASI NO GO ITEM OLMAYIP,KİTAPDA YAZDIĞI KADAR YOLCU OFF LOAD EDİLİP SEFERİ İCRA EDER O BİR KISIM YOLCU İÇİN DAHA AZ GİDER İLE ÇARELER BULUNUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GEZGIN 01 ~ 11 yıl önce
ZONGULDAK YOLCULARINDAN RUMUZUYLA YAZAN ARKADASIN YAZDIGI TAMAMEN DOGRUDUR. Acente olarak biliyoruz, ve Öger ucaga risk olmasin diye yük haklarini 25kg ile sinirladi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 11 yıl önce
muhtemelen yolcu alacaktır. aktarmalı ucus olsa gerek... yolcu almayacaksa durmasının ne mantıgı ne de işletmeci tarafı bulunuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW'A ~ 11 yıl önce
COK BILMIS... ÖNCE ARASTIR, SONRA YORUM YAP
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
zonguldak dusseldorf...vay be böyle sefermi varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bu olayda biryerde yanlış bi aktarım var ama nerede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonguldak yolcularindan ~ 11 yıl önce
merhaba, nedeni gayet basit TR yapilan havalimanlari secim odakli oldugu icin yine cok güzel bir yere yapilmis güya engel olan dag traslanmis ama full yakit alirsa dag engeli ile karsi karisya kaldigi nedeninden dolayi sabiha gökcene iniyor ve devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iki sebep ~ 11 yıl önce
zonguldak kısa bir meydan, ve etrafıda dağlik oldugu için performans açısından uçakları limitler bu sebepten uçaklar bütün yolcuyu alabilmek için ara bir meydana kadar gidebilecek yakıt alarak kalkarlar bazen(zonguldaktan kalkış ağırlığını azaltmak için) birinci sebep bu olabilir, ikinci sebep ise zonguldakta yakıt yoktur uçak tankering yaparak gelmiştir ve donuş için geri kalan yakıtı gokcen den alip devm edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonguldak ~ 11 yıl önce
Yolcu ve yakit ile havanin ve ruzgarin durumuna gore direk ucamayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
germania ~ 11 yıl önce
alacağı fazla yakıtla zonguldak havalimanı limitlerini aştığı için az yakıt alıp, saw da yakıt alıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REISECENTER ~ 11 yıl önce
ucak sabiha gökcenden havalandimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000