22 Mart 2012, Perşembe 10:55:11

SABİHA GÖKÇEN’DE 8 FİRMA KEPENK İNDİRDİ

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki 8 işletme kepenk kapattı. Bir anda faaliyetini durduran işletmelerin kepenk indirme gerekçeleri ne?
  • olmazmı...... çok yakında cok müthiş bir haber gelecek Sabiha Gökçen Havaalanı Meydan otoritesinden
  • hiç iyibir haber yokmu bu sabiha gökçenden
  • isg nin ilk genel müdürü KARAGÖZ vardı. beceriksizliğin temelini o attı. Sonra HACİVAT geldi. Bunları oynatan da NİHAT ÖZDEMİR ve ortakları,kızı. Böyle bir komedinin sonu da böyle oldu.
  • Son kısmı oturmamış sanırım. şöyle devam ediyor. ''Ama O büyük güç (Allah) yine devlet büyüklerimize bu işi bırakmadı ve kendisi bu işi bitirdi. Onlar (Nihat Özdemir ve yandaşları) insanların ekmekleriyle oynadı Allah'ta inşallah onları ekmeklerinden edecek. Mahkeme sonuçlarını ilgiyle bekliyorum. (eski bir heaş çalışanı) (
  • İşte bahsi geçen '' Limak Grubu'' bu işi bilmemesine rağmen gözünü para hırsı bürümüş sözde dindar Akp yanlısı bir işletme. O kadar terski birde buna Diyarbakırlı Nihat Özdemir ve yandaşlarıda eklenince tam bir çorba vaziyeti anlarsınız işte... Ülke Parsel parsel satılıyor denince biz dış mihrakları anlardık. Oysaki içtende bizleri ülkeyi yiyen kısmı hiç düşünmezdik. İşte bizim Saygı değer Sabiha Gökçen Hanım efendinin İsmini bile bu kötü oyunlara alet edilmesi ve peşkeş çekilmesi sonucu ne yazıkki böyle bir limanımızıda bu hale getirdi. Asıl üzücü olan ise bu insanların sırf ülkeyi bu şekilde yedikleri yetmiyormuş gibi birde çalışanlarının hakkına da göz dikmesiydi. Ama o büyük güç Allah yine devlet büyüklerimize !! işi kendisi bitird
  • duyduğuma göre iki dükkan daha kapatıyormuş. hayırlı olsun ...
  • Nihat beyin ekibi demişsiniz de o ekibi oluşturmak esas yetenek değilmi ?
  • http://www.sleepinginairports.net/ Yukarıdaki linkten haberimiz olsaydı bizimde katkımız olurdu iyilere-kötülere..
  • İSG işletmesi iki ay önce işten çıkarttığı 850 personelin tazminatını havaalnı içindeki işyerlerinden çıkarmak istiyor.daha durun o 850 kişi mahkemeyi kazansın ozaman bu şirket iflas bayrağını çeker..
  • hem handling yer hizmetleri işinde hemde havaalanı içi işletmede bu kadar başarısız olan bir yönetime neden bu kadar tahammül ediliyor?Nihat beyin ekibinden hiçmi yapacak biri yok bu işi?
2001 yılında 47 bin yolcunun kullandığı bugün 13 milyonu aşan yolcu sayısıyla Türkiye’nin en önemli havaalanlarının başında gelen Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren ticari işletmeler zor günler geçiriyor.
 
Ekonomik gerekçelerle sadece Mart ayında 8 işletme kepenk kapattı. Sultan Ahmet Köftecisi, Gloria Jeans, Veranda Cafe, Piyano Cafe ve Bus Stop gibi işletmeler ekonomik güçlükleri gerekçe göstererek faaliyetlerini durdurdu.
 
Yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ağırlıklı olarak kepenk kapattığı gözlenirken, bunun sebebine ilişkin ilginç iddialar ortaya atıldı.
 
Yüksek kira rakamlarından yakınan işletmeler, bir de üstüne havaalanı işletmecisi İSG’ye gelirin yüzde 40’ını ödemek zorunda kalınca, zarar ettikleri için dükkanlarını kapatma kararı aldı.
 
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bir işletmeci, “ Verdiğimiz astronomik kiraların yanı sıra karımızdan %40 pay alıyorlar.  Elimizde kalan parayla vergi mi verelim, personel maaşı mı verelim, evimizi mi geçindirelim?  Bu kadar ağır şartlar altında sanırım bizler de kapatacağız. Konu hakkında defalarca havaalanı işletmecileriyle görüşmek istedik ama görüşemedik” diyerek dert yandı.

©AirportHaber Özel
SABİHA GÖKÇEN’DE 8 FİRMA KEPENK İNDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Misafir ~ 12 yıl önce
olmazmı...... çok yakında cok müthiş bir haber gelecek Sabiha Gökçen Havaalanı Meydan otoritesinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hiç iyibir haber yokmu bu sabiha gökçenden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
isg nin ilk genel müdürü KARAGÖZ vardı. beceriksizliğin temelini o attı. Sonra HACİVAT geldi. Bunları oynatan da NİHAT ÖZDEMİR ve ortakları,kızı. Böyle bir komedinin sonu da böyle oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Son kısmı oturmamış sanırım. şöyle devam ediyor. ''Ama O büyük güç (Allah) yine devlet büyüklerimize bu işi bırakmadı ve kendisi bu işi bitirdi. Onlar (Nihat Özdemir ve yandaşları) insanların ekmekleriyle oynadı Allah'ta inşallah onları ekmeklerinden edecek. Mahkeme sonuçlarını ilgiyle bekliyorum. (eski bir heaş çalışanı) (

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İşte bahsi geçen '' Limak Grubu'' bu işi bilmemesine rağmen gözünü para hırsı bürümüş sözde dindar Akp yanlısı bir işletme. O kadar terski birde buna Diyarbakırlı Nihat Özdemir ve yandaşlarıda eklenince tam bir çorba vaziyeti anlarsınız işte... Ülke Parsel parsel satılıyor denince biz dış mihrakları anlardık. Oysaki içtende bizleri ülkeyi yiyen kısmı hiç düşünmezdik. İşte bizim Saygı değer Sabiha Gökçen Hanım efendinin İsmini bile bu kötü oyunlara alet edilmesi ve peşkeş çekilmesi sonucu ne yazıkki böyle bir limanımızıda bu hale getirdi. Asıl üzücü olan ise bu insanların sırf ülkeyi bu şekilde yedikleri yetmiyormuş gibi birde çalışanlarının hakkına da göz dikmesiydi. Ama o büyük güç Allah yine devlet büyüklerimize !! işi kendisi bitird

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
duyduğuma göre iki dükkan daha kapatıyormuş. hayırlı olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nihat beyin ekibi demişsiniz de o ekibi oluşturmak esas yetenek değilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
http://www.sleepinginairports.net/ Yukarıdaki linkten haberimiz olsaydı bizimde katkımız olurdu iyilere-kötülere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İSG işletmesi iki ay önce işten çıkarttığı 850 personelin tazminatını havaalnı içindeki işyerlerinden çıkarmak istiyor.daha durun o 850 kişi mahkemeyi kazansın ozaman bu şirket iflas bayrağını çeker..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hem handling yer hizmetleri işinde hemde havaalanı içi işletmede bu kadar başarısız olan bir yönetime neden bu kadar tahammül ediliyor?Nihat beyin ekibinden hiçmi yapacak biri yok bu işi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000