23 Aralık 2009, Çarşamba 14:04:53

SABİHA GÖKÇEN’E BİR HAVAYOLU DAHA GELİYOR

Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni bir havayolu şirketi daha geliyor...
  • SENDE HEASIN YATAN CALISMADAN YILDA 4 MAAS ALANLARDANSIN GALIBA!!! CALISIN KARDESIM CALISIN CALISIN KI SIZINDE OLSUN!!! YETER ARTIK CAMUR ATMAYI BIRAKINDA SIZDE BIRAZCIK DESETK VERINDE SAW IN REKLAMI KAMUOYUNDA OLUMLU REKLAMLARI OLSUN VEDE GELISSIN!!!! FAZLA LAFA GEREK YOK BENCE !!!! JV
  • Sen herşeyi biliyorsun,sende ISG de genel müdürsün herhalde.Nedir sizin bu düşmanlığınız eski HEAŞ çalışanlarına.Varsa bir sıkıntınız almasaydınız gırtlağınızamı bastılar alın diye......
  • Ooo SAW da durum iyice vahim. İçeride de birbirine girmiş bunlar. Eskiler yeniler diye. E doğal olarak hizmette felaket. Hadi orasını alışveriş merkezi yapın. Daha çok para kazanırısınız. Hem de şikayet falan da olmaz. Nasıl fikir ama ? :)
  • Sabiha Gökçen ve İSG hakkında kötü yazanların hepsi şu anda çalışan HEAŞ ve eski yandaşları.Orayı başarısız gösterip,İSG yi kötüleyip şirketleri kaçırmak istiyorlar.Ne güzel olur,sizde iş bulamazsınız.Merak etmeyin onlarda olacak,sayınız tabiki azalacak,ne etceniz sonra gayrı?Kolay gelsin.
  • aferim saw a.ilave kaç çalışanınız kaç teknik müştemilatınız olacak acaba.acaba kaç tane elektrik süpürgesi alacaksınız kaç merdiveninizin trabzanı sağlam üstü kapalı olcak.kıymetli körükleriniz yetecek mi acaba.kaç tane uçuş ekibini uçakta 30 dk bekletmeden evine gönderebileceksiniz.bu dengesiz yer ekibinizle zor.kime anlatsak ben anlamam diyo da.biz biliyoruz.only for money no back up you need.size linet okuyorum.dinlersiniz inş.
  • Shgm buraya gelmeli kimse memnun değil
  • ocak ayi ortasini sabirsizlikla bekliyoruz. O yeni 4 sirketi keske simdiden bilbilsek.
  • Ülkemizin özellikle İstanbulun imajına verdiği hizmetlerle bu kadar zarar veren bir şirket neden hala SHGM tarafından denetlenmiyor ? Bir tane memnun olan havayolu yok ama ne hikmetse denetleyendeyok....
  • bir gün gelir bir gün gider hizmette sınır yok.hizmet alamayacak 2 gün sonra kaptanlar ene çıldıracak çünkü burda durmaz hizmet yok bu alanda hizmet büyük bir riski göze almış transavia :) yazık diyorum:)
  • Çok meraklı isen sen geç yazdığın şirketlere.Yalnız oralara seni alırlar mı bilinmez ama alsalarda o paralara sen çalışmazsın.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçan havayolu şirketlerine bir yeni ekleniyor. AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; Hollanda merkezli low cost taşımacılık yapan havayolu şirketi Transavia’nın 2010 yılından itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuş yapmaya başlayacağı öğrenildi.

Uçuş ağına Amsterdam-İstanbul hattını da dahil edecek olan şirket, 1 Nisan 2010 tarihinden itibaren Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlarını başlatacak. Transavia’nın Amsterdam-İstanbul hattında haftada 3 kez karşılıklı sefer düzenleyeceği ve yıl sonuna kadarda operasyonlarına devam edeceği de edinilen bilgiler arasında.

Toplam 28 uçakla operasyonlarını sürdüren şirket, halihazırda 90 destinasyona uçuş yapıyor.

Transavia.com

“YENİ GELENLER DE OLACAK”

AirportHaber’e konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaret’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Transavia’nın Nisan ayında uçuşlara başlayacağını doğruladı. Aydın, “Transavia, 1 Nisan 2010 tarihinde uçuşlara başlayacak. Onun dışında Ocak ayının ortalarında açıklayacağımız 4 yeni şirket daha var. Bununla beraber başka havayolu şirketleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Biz önceliğimizi İstanbul’a hiç uçmayan şirketlere veriyoruz. 2010 yılındaki hedefimiz de toplam 9 yeni havayolunu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirmek olacak. İnsanlık için İstanbul’un çok önemli bir kent olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda da en azından insanlar ömründe bir kere de olsa İstanbul’u görsün istiyoruz” dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaret’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ayrıca, İstanbul’a hiç bağlantısı olmayan Glasgow ve Bratislava’dan da uçuşların başlaması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

©AirportHaber.com

SABİHA GÖKÇEN’E BİR HAVAYOLU DAHA GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
SENDE HEASIN YATAN CALISMADAN YILDA 4 MAAS ALANLARDANSIN GALIBA!!! CALISIN KARDESIM CALISIN CALISIN KI SIZINDE OLSUN!!! YETER ARTIK CAMUR ATMAYI BIRAKINDA SIZDE BIRAZCIK DESETK VERINDE SAW IN REKLAMI KAMUOYUNDA OLUMLU REKLAMLARI OLSUN VEDE GELISSIN!!!! FAZLA LAFA GEREK YOK BENCE !!!! JV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen herşeyi biliyorsun,sende ISG de genel müdürsün herhalde.Nedir sizin bu düşmanlığınız eski HEAŞ çalışanlarına.Varsa bir sıkıntınız almasaydınız gırtlağınızamı bastılar alın diye......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ooo SAW da durum iyice vahim. İçeride de birbirine girmiş bunlar. Eskiler yeniler diye. E doğal olarak hizmette felaket. Hadi orasını alışveriş merkezi yapın. Daha çok para kazanırısınız. Hem de şikayet falan da olmaz. Nasıl fikir ama ? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gökçen ve İSG hakkında kötü yazanların hepsi şu anda çalışan HEAŞ ve eski yandaşları.Orayı başarısız gösterip,İSG yi kötüleyip şirketleri kaçırmak istiyorlar.Ne güzel olur,sizde iş bulamazsınız.Merak etmeyin onlarda olacak,sayınız tabiki azalacak,ne etceniz sonra gayrı?Kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aferim saw a.ilave kaç çalışanınız kaç teknik müştemilatınız olacak acaba.acaba kaç tane elektrik süpürgesi alacaksınız kaç merdiveninizin trabzanı sağlam üstü kapalı olcak.kıymetli körükleriniz yetecek mi acaba.kaç tane uçuş ekibini uçakta 30 dk bekletmeden evine gönderebileceksiniz.bu dengesiz yer ekibinizle zor.kime anlatsak ben anlamam diyo da.biz biliyoruz.only for money no back up you need.size linet okuyorum.dinlersiniz inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Shgm buraya gelmeli kimse memnun değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ocak ayi ortasini sabirsizlikla bekliyoruz. O yeni 4 sirketi keske simdiden bilbilsek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ülkemizin özellikle İstanbulun imajına verdiği hizmetlerle bu kadar zarar veren bir şirket neden hala SHGM tarafından denetlenmiyor ? Bir tane memnun olan havayolu yok ama ne hikmetse denetleyendeyok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir gün gelir bir gün gider hizmette sınır yok.hizmet alamayacak 2 gün sonra kaptanlar ene çıldıracak çünkü burda durmaz hizmet yok bu alanda hizmet büyük bir riski göze almış transavia :) yazık diyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok meraklı isen sen geç yazdığın şirketlere.Yalnız oralara seni alırlar mı bilinmez ama alsalarda o paralara sen çalışmazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000