24 Haziran 2014, Salı 10:20:49

SABİHA GÖKÇEN KENDİNİ AŞTI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı arka arkaya günlük yolcu rekoru kırmaya devam ediyor. 22 Haziran tarihinde 80.817 yolcunun giriş-çıkış yaptığı İstanbul Sabiha Gökçen’de bu sayı 23 Haziran’da 82.747’ye ulaştı ve yeni rekor olarak kayıtlara geçti.
  • Adam alımı yapılmassa isg nin sendika zamanına dönecek ilgilelere duyurulur tgs saw ramp iş bırakmak üzere
  • Yolcu sayisi artiyor kapasite yetersiiizzzz... Yolcu da calisanlar da bunalmis durumda.... SAW YONETIMI SADECE KASINTI DEMECLER VERIYOR... BEDELINI SIRKETLER ODUYOR...
  • ISG ne zamandan beri Avrupa oluyor??

İstanbul  Sabiha  Gökçen Uluslararası Havalimanı arka arkaya günlük yolcu rekoru kırmaya devam ediyor. 22 Haziran tarihinde 80.817 yolcunun giriş-çıkış yaptığı İstanbul Sabiha Gökçen’de bu sayı 23 Haziran’da 82.747’ye ulaştı ve yeni rekor olarak kayıtlara geçti.

Elde ettiği yüksek yolcu artış oranlarıyla her yıl Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliği taşıyan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu sayısında arka arkaya rekorlar kırmaya devam ediyor. Bu yılın ilk rekorunu 22 Haziran tarihinde ulaştığı 80.817 yolcu sayısı ile elde eden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, 23 Haziran tarihinde ise günlük 82.747 yolcu sayısı ile 2014 yılına ait yolcu rekorunu yeniden kırmış oldu. Bilindiği gibi bu yılın ilk 5 ayından Sabiha Gökçen’deki toplam yolcu sayısı, geçen yılın ilk 5 ayına oranla yüzde 35 artarak 8.6 milyon olarak gerçekleşmişti.

Ulaşılan yeni rekorla ilgili bir açıklama yapan Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG’nin CEO’su Gökhan Buğday, “Okulların tatil dönemine geçmesi ve sınavların tamamlanmasıyla birlikte yolcu trafiği giderek artmaktadır. Özellikle yaklaşan Ramazan ayı öncesi yaşanan bu yoğunluk günlük yolcu rakamlarımıza rekorlarla yansımış durumda. Bu bağlamda tercih edilen havalimanı olmak bizleri de mutlu etmektedir. Tüm yolcularımıza daha konforlu ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

SABİHA GÖKÇEN KENDİNİ AŞTI

Yorumlar

Tgs ~ 10 yıl önce
Adam alımı yapılmassa isg nin sendika zamanına dönecek ilgilelere duyurulur tgs saw ramp iş bırakmak üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolcu sayisi artiyor kapasite yetersiiizzzz... Yolcu da calisanlar da bunalmis durumda.... SAW YONETIMI SADECE KASINTI DEMECLER VERIYOR... BEDELINI SIRKETLER ODUYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa ~ 10 yıl önce
ISG ne zamandan beri Avrupa oluyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıs ~ 10 yıl önce
Kıbrıs Rum Kesimi'nin AVRUPA BİRLİĞİ üyesi olarak Dönem Başkanlığına atandığından beri :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000