25 Şubat 2013, Pazartesi 14:53:35

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI ARTIK ANDROİD'DE DE VAR!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, geçtiğimiz günlerde kullanıma sunduğu Mobil iOS uygulamasından sonra şimdi de Android işletim sistemli cihaz kullanıcıları için ISG Mobil uygulamasını hayata geçirdi...
  • Allah aşkına su Thy ye birileri duyursun artik milyonlarca android kullanicisi var, android için de online check in uygulamasi yapsinlar artık. Adamların üst yönetim full iphonecu heralde!
  • win8 arayüzüne benzemiş.. Saygılar

Uygulama sayesinde, yolcular uçuşlarını takip edebilecek, anlık uyarıları alabilecek ve hatta uçakları harita üzerinde izleyebilecek. Sabiha Gökçen’in Mobil uygulaması  Android işletim sistemli cihazlarda, Google Play Store’dan indirilebiliyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yolcular için keyifli bir seyahat deneyimi yaşatmak için teknolojik altyapısını her geçen gün yeniliyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Mobil uygulaması ISG iPhone ve iPad kullanıcılarından sonra Android işletim sistemli cihazlar için Google Play Store’da yerini aldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Mobil uygulaması ile uçuşunuzu takip edebilir, anlık uyarılar alabilir ve hatta uçakları harita üzerinde izleyebilirsiniz. Uçuş Noktaları kısmında hangi havayolunun Sabiha Gökçen’den hangi şehirlere uçtuğunu görebilir, web site ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği ise uçağın haritada nerede olduğunu ve yolculuk yapılacak şehrin hava durumunu göstermesi. Detaylı bir şekilde uçuş bilgilerinin temin edilebildiği uygulamada, istenilen uçağı takip edip, push notification özelliği ile uçuş ekranlarındaki değişiklikler anlık olarak paylaşılabiliyor.

Uygulama İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı keşfetmeye de olanak tanıyor. Havalimanı içerisindeki restoran ve kafeleri öğrenebilir, otopark ücretlerine göz atabilir, terminal haritasını inceleyebilirsiniz. Havalimanı ulaşım,  otel,  lounge alanları, Duty Free hakkında bilgi ve diğer iletişim detayları da mobil uygulama ile kullanıcıya sunuluyor. Ayrıca Mobil uygulaması ile uçuş noktaları, çeşitli haber ve duyurular, kampanyalar hakkında da bilgi edinmek mümkün.  Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan uygulama kişinin cihazının diline göre otomatik dil seçimi yapıyor.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI ARTIK ANDROİD'DE DE VAR!

Yorumlar

androidci ~ 11 yıl önce
Allah aşkına su Thy ye birileri duyursun artik milyonlarca android kullanicisi var, android için de online check in uygulamasi yapsinlar artık. Adamların üst yönetim full iphonecu heralde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayko ~ 11 yıl önce
win8 arayüzüne benzemiş.. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000