18 Kasım 2011, Cuma 10:52:51

RED STAR PİLOT ARIYOR...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hizmet veren hava taksi şirketi Red Star, kaptan pilot ve ikinci pilot alacağını duyurdu. Pilotlara maaşın yanı sıra ev ve otomobil de verilecek...
  • evi üstüme yapacaksanız anlaşırız.
  • tlf. 0242 462 2878
  • iphohe 4 verirseler dusunebilirim :)
  • Eski çamlar bardak olsa halihazırda uluslararası kurumlar büyük projelerine bu şirketi ortak etmek istemezdi.Biraz düşünmeli biraz araştırılmalı. Şirketin konumu klavyeden gelişigüzel yazdığınız şekilde olsaydı bugün bu uçağa pilot aramaz yerine satış ilanını beyan ederdi. Yeniliklere kabullenemeyen gerici zihniyet elbetteki 22 yıllık tecrübeyi tarih diye kesip atıp,tarihin gelişimdeki önemini idrak edebilme yetisine sahip olamayacaktır.
  • Patronun biat etmiş adamı : GERÇEKLER ACIDIR, dostum. 22 sene geçeli çok oldu.Tarih yani. Eskiden işler kolaydı, kurallar gelince herşey değişti.Eski camlar bardak oldu.Uymayanlar bir bir yıkıldı, yıkılıyor.
  • Arkadaş biri de demiyo ki bu uçaktan Türkiye'de kaç tane var, kaç tane Türk pilot bu uçağı uçurabiliyor ?
  • Bir şirket hakkında bu şekilde yorum yapabilmeniz için ya bu kurumda daha önce çalışmış olmanız (ki buda yediğiniz ekmeğe ne kadar saygılı olduğunuzu ve iş etiğinizi gösterir) yada dedikodu kültürüne ciddi şekilde sahip olmanızı gerektirir. Bahsettiğiniz kurum 22 senedir hava taksi alanında aralıksız hizmet vermektedir ve uluslararası kurumların hizmet almak için tercih ettiği bir yapıdır. Bahsettiğiniz özelliklere sahip kurumlar bu denli uzun ayakta kalabilir mi sorusunu kendinize bir yöneltin. Başvuru sahiplerine başarılar...
  • Sen kendini dünyada tek mi sanıyorsun , çok mu büyük iş yapıyorsun . Bilmeyene yutturursun da bilenlere neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ? Hangi kaptan amcan ya da dayın işe aldırdı seni , bir hatırla bakayım !
  • Son 2 aydır bu şirkette neler olduğunu araştırsınlar. Genel Müdür, Bakım Müdürü, Kalite Müdürü ve yabancı pilotlar ve 2 mühendis neden ayrılmış ? Pilotların, 2 kişi hariç çalışma ortalaması sadece birkaç ay... Her yıl en az 6 ay uçak yatıyor, uçuş falan yok .Patron terör estiriyor.Her konuda Sivil havacılıkla çekişip duruyor.Çok biliyor, sadece eleştiriyor herkesi, ama havacılığın H'sından habersiz biri...
  • çok doğru söylüyorsun..maalesef bu sektör böyle acımasız,torpil,adam kayırma ve iş bilmezler elinde ne hale geldi...çok yazık çokkk
Red Star Havacılık, filosundaki  Jetstream 32 EP tipi uçak için kaptan ve ikinci pilot alacağını duyurdu. Yabancı bir kariyer sitesine ilan veren Red Star, kaptan pilotlara 3 bin 500 dolar, ikinci pilotlara ise 2 bin dolar maaş vereceğini kaydetti.

Ambulans uçak hizmeti veren Red Star, aradığı pilotlara sadece maaş vermekle yetinmedi.  Red Star, işe alacağı pilotlara Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın iki oda bir salon dayalı döşeli bir daire kiralayacak. Bunun yanı sıra pilotlara bir de araba verilecek.
 
Maaşa ek olarak aylık 50 saatin üzerindeki uçuşlara ektrta ödeme yapılacak, ekstra yatılar için de pilotlara ücret ödenecek.

İLK AMBULANS UÇAK ŞİRKETİ
 
Red Star Havacılık, 1988 yılında Marm Assistance adı altında Hava Ambulans faaliyetlerine başladı. 1992 yılında isim değişikliğine giderek Red Star Havacılık adını alan şirket aynı zamanda Türkiye’nin ilk hava ambulans şirketi olma özelliğini taşıyor. 
 
İzmir'de kurulan şirket 2002'de merkez ofisini İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na taşıdı. Şu anda Red Star’ın İzmir ve Trabzon'da olmak üzere iki şubesi bulunuyor. 
 
Red Star halen Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası kurumlara akredite hava ambulansı olma özelliğini koruyor.
RED STAR PİLOT ARIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 12 yıl önce
evi üstüme yapacaksanız anlaşırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tlf. 0242 462 2878

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iphohe 4 verirseler dusunebilirim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eski çamlar bardak olsa halihazırda uluslararası kurumlar büyük projelerine bu şirketi ortak etmek istemezdi.Biraz düşünmeli biraz araştırılmalı. Şirketin konumu klavyeden gelişigüzel yazdığınız şekilde olsaydı bugün bu uçağa pilot aramaz yerine satış ilanını beyan ederdi. Yeniliklere kabullenemeyen gerici zihniyet elbetteki 22 yıllık tecrübeyi tarih diye kesip atıp,tarihin gelişimdeki önemini idrak edebilme yetisine sahip olamayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Patronun biat etmiş adamı : GERÇEKLER ACIDIR, dostum. 22 sene geçeli çok oldu.Tarih yani. Eskiden işler kolaydı, kurallar gelince herşey değişti.Eski camlar bardak oldu.Uymayanlar bir bir yıkıldı, yıkılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş biri de demiyo ki bu uçaktan Türkiye'de kaç tane var, kaç tane Türk pilot bu uçağı uçurabiliyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir şirket hakkında bu şekilde yorum yapabilmeniz için ya bu kurumda daha önce çalışmış olmanız (ki buda yediğiniz ekmeğe ne kadar saygılı olduğunuzu ve iş etiğinizi gösterir) yada dedikodu kültürüne ciddi şekilde sahip olmanızı gerektirir. Bahsettiğiniz kurum 22 senedir hava taksi alanında aralıksız hizmet vermektedir ve uluslararası kurumların hizmet almak için tercih ettiği bir yapıdır. Bahsettiğiniz özelliklere sahip kurumlar bu denli uzun ayakta kalabilir mi sorusunu kendinize bir yöneltin. Başvuru sahiplerine başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen kendini dünyada tek mi sanıyorsun , çok mu büyük iş yapıyorsun . Bilmeyene yutturursun da bilenlere neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ? Hangi kaptan amcan ya da dayın işe aldırdı seni , bir hatırla bakayım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Son 2 aydır bu şirkette neler olduğunu araştırsınlar. Genel Müdür, Bakım Müdürü, Kalite Müdürü ve yabancı pilotlar ve 2 mühendis neden ayrılmış ? Pilotların, 2 kişi hariç çalışma ortalaması sadece birkaç ay... Her yıl en az 6 ay uçak yatıyor, uçuş falan yok .Patron terör estiriyor.Her konuda Sivil havacılıkla çekişip duruyor.Çok biliyor, sadece eleştiriyor herkesi, ama havacılığın H'sından habersiz biri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok doğru söylüyorsun..maalesef bu sektör böyle acımasız,torpil,adam kayırma ve iş bilmezler elinde ne hale geldi...çok yazık çokkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000