02 Ekim 2009, Cuma 10:35:18

Öger'den müthiş kampanya...

Türk uçak seyahat şirketi Öğer Türk Tur, 40. yılında 40 gün 40 gece 9999 koltuk 40 Euro kampanyası düzenliyor...
  • öger türk tur la yaptigim yolculuktan bugüne kadar hic bir sorun yasamadim cok menunum,fakat bebgim var suan 8 aylik onunla yolculuk yapmak icin hazirliklara basladim ama kilo hakki cok az bebgin bütün ihtiyaclari 10 kiloyu geciyo ben bebgimin tüm ihtiyaclarini burdan almanyadan götürmek istiyorum malesef 10 kg cok ama cok az buna bisekilde cözüm bulunursa daha da iyi olur mesela en azindan 15kg ,kafam karisti bebek arabasi hava alaninda tartiliyo deniyo diger yerde tartilmiyo bilgisi olanvarmi
  • 40 euro diyorlar ama malesef 20 euro daha geliyor bende bunu anlamis degilim.sunexpress bile sadece 20 euro yapmisti üstüne gic bir vergi ücret gelmemisti.yazik sunexpress kadar olamamis.
  • öger bileti satana kadar acentadir hic ucuslarinda hava alanlarinda yolcularla ilgilenmiyor cikan problemlerde sirketin hicbir yetkilisine ulasamiyoruz istanbulda atatürk hava limaninda yolcular ilgisiz sahipsiz kaliyor cogu ucuslari gecikmeli yapiyorlar organizasyonlari kalitesiz kuzey almanyada mecbur kalmadikca ögerle ucmuyorum öger bu sorumsuzlugu yüzünden silinecek yetkililee duyuru hizmetiniz bileti satana kadar satdiktan sonra yolcular havalimanlarina emanet ucuslarda hicbir ilgili personelinizi bile tenezzül edip yolcularin yaninda bulundurtmuyorsunuz istanbulda 2007 temuzu hanover bremen hamburg yönüne olan ucuslarinizi sabah aksam ve ertesi gün seferlerinizi ucak bozuldu bahanesi ile bir ucaga topladiniz 18saatte geldim
  • Sayın Öger yetkilleri 2 milyonluk Bursa şehrini fak etmeniz için size teleskopmu hediye etmek gerekir.Başka birsey diyemiyecegim.
  • 30 yildan beri acentelik yapmaktayim. bir cok sirketler gelip gecti. acentesine sahinp cikan, her seferinde acente sirketi oldugunu dile getiren, gerektiginde ilave seferler ile kapasite artirarak, hem yolcuya hizmet sunan hemde bizlere para kazandiran öger sirketine tesekkürler...
  • SIZ HESAPLAMAYI YANLIS YAPMISSINIZ SANIRIM. BENIM ANLADIGIM HERSEY DAHIL DEMEK VERGILER YAKIT FARKLARI GIBI EXTRA MALIYETLER DAHIL DEMEK.20 EURO ZATEN BIZ ACENTALARIN VERDIGI HIZMETIN BEDELI.DAHA ÖNCE VERGI VS.EXTRALARIN 46.- EURO OLDUGU DÜSÜNÜLÜRSE 40 EUROYA BILET VERIP BIRDE CEBINDEN 6 EURO BEDEL ÖDÜYOR.COK GÜZEL BIR PROMOSYON.BUNUN YANINDA BIZ ACENTALARIN HAKKINIDA KESMEMIS OLUYORKI ,SON ZAMANLARDA DÜSÜK MALIYETLI SIRKETLERIN ACENTALARIN HAKLARINADA GÖZ KOYDUGUNU DÜSÜNÜRSEK COK ANLAMLI BENCE.
  • "Fiyatlar tek yön, her şey dâhil olup, üzerine sadece 20 Euro’luk servis ücreti gelmektedir." deniliyor.
  • Konya'yi Pegasus düsündü bile Öger'e gerek kalmadi artik :)
  • oyle goruluyorki zonguldakli gene otobusle yolculuga devam edecek
  • bebekli yolcularda fiyatin düsürülmüs ve 10 kg yük hakki tanimis olmasi, ayrica suya ve yemege ucus esnasinda para ödenmemesini büyük takdir ile karsiliyoruz. yeni planladigi elazig, sivas ve hatay hatlarida hayirli olsun. nice 40 yillara.. saygilar

Almanya’ya işçi göçünün 50. yılı geride kalırken, Avrupa’da ismi Türklerle anılan en büyük şirket olma özelliğine sahip Öger Türk Tur da 40. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.

Bundan tam 40 yıl önce Almanya’ya eğitimi için gelen Vural Öger tarafından kurulan şirket bugün 1000’e yakın acentesi ve dünya genelinde 4 bine yakın çalışanı ile Avrupa’nın en büyük Türk Uçak Seyahat Şirketi ünvanını elinde bulunduruyor.

40 yıllık süre içerisinde hızla büyüyen ve geniş bir acente portföyüne ulaşan Öger Türk Tur, birçok uçuşta ilkleri gerçekleştirmenin gururunu da yaşadı.

Öger Türk Tur şirketi, bugün yılda 1,5 milyon yolcusuyla mevcut rotalarına  yeni uçuş noktaları eklemenin planlarını da yapıyor.

40. yıl kutlamaları çerçevesinde birçok program yapan Öger Türk Tur Şirketinin Genel Müdürü Selim Ataş, kutlamanın en büyüğünü yolcularla yapacaklarını ifade ederek, kampanyaya “40. Yıl kutlamasının en büyüğünü sizlerle yapmak için yola çıktık“ ismini verdiklerini söyledi.

Ataş şöyle devam etti: “Öger Türk Tur ailesi olarak 1969 yılında başlamış olduğumuz yolculuğumuzun bu yıl 40. yılını kutluyoruz. Bugüne kadar yapılan kutlama programlarında değişik kesimlerle bir araya geldik. Hamburg’ta yapılan 40. yıl balomuz ile Almanya’nın önde gelen siyaset adamlarını, partnerlerimizi ve işadamlarını bir araya getirdik. Yine Ramazan ayını vesile ederek Öger ailesinin fertlerinden olan acentelerimiz ile büyük iftar programlarında bir araya geldik. Büyük bir coşkuyla kutladığımız 40. yıl etkinliklerimizi bizi 40 yıldır bırakmayan yolcularımızla devam ettirmek istiyoruz” diyerek 40 gün 40 gece boyunca 9999 koltuğun sadece 40 Euro’dan sunulacağını söyledi.

Öger Türk Tur’un birçok kişi tarafından, Anadolu’nun bir çok şehrine yapılan ilk uçuşlardan dolayı ilklerin şirketi olarak tanındığını dile getiren Selim Ataş, 40. yıl kampanyası ile yine bir ilki başarmak istediklerini belirtti. Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş, kampanyanın bütün Almanya ve Türkiye çıkışlı uçuşlarda geçerli olduğu ifade ederek, “Fiyatlar tek yön, her şey dâhil olup, üzerine sadece 20 Euro’luk servis ücreti gelmektedir.  Kampanyamızın geçerli olduğu uçuş noktaları: İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara, İzmir, Adana, G.antep, Malatya, Trabzon, Samsun, Kayseri ve Zonguldak’tır” dedi.

Bebeklere 10 kg yük hakkı

Yeniliklerin bunlarla sınırlı kalmadığı belirten Selim Ataş, “Ayrıca Düsseldorf’dan İstanbul Sabiha Gökçen (Salı), Dortmund’dan Sabiha Gökçen (Perşembe) ve Duseldorf’dan Ankara’ya (Cuma) yapılan seferlerde Zonguldak’a karşılıklı otobüs seferleri devam edecek. Yine ilk defa Türkiye uçuşlarımızda bebekler için 10 kg yük hakkı tanıyoruz” diyerek, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin bütün şehirlerinde konaklayacak yolcuların, otel rezervasyonlarını HRS (Hotel Reservation Service) ve Öger Türk Tur işbirliği üzerinden yapabileceklerini söyledi. Kışın uçacak yolculara Uçuş+Araba aksiyonunu ekonomik fiyatlarla (1 hafta Uçuş+Araba: 349 Euro’dan başlayan fiyat) sunacaklarını sözlerine ekleyen Ataş, amaçlarının en iyi hizmeti yolcuya sunmak olduğunu dile getirdi.

Yeni hatlar açılacak
Öger Türk halen, İstanbul (Atatürk), İstanbul (Sabiha Gökçen), Ankara, İzmir, Adana  Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars, Malatya, Gaziantep, Antalya, Dalaman, Bodrum ve Zonguldak’a uçuyor.

2010 yılı için ise Elazığ, Hatay, Sivas ve KKTC Ercan uçuşlarının başlatılması planlanıyor.

Öger Tours

Öger'den müthiş kampanya...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
öger türk tur la yaptigim yolculuktan bugüne kadar hic bir sorun yasamadim cok menunum,fakat bebgim var suan 8 aylik onunla yolculuk yapmak icin hazirliklara basladim ama kilo hakki cok az bebgin bütün ihtiyaclari 10 kiloyu geciyo ben bebgimin tüm ihtiyaclarini burdan almanyadan götürmek istiyorum malesef 10 kg cok ama cok az buna bisekilde cözüm bulunursa daha da iyi olur mesela en azindan 15kg ,kafam karisti bebek arabasi hava alaninda tartiliyo deniyo diger yerde tartilmiyo bilgisi olanvarmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
40 euro diyorlar ama malesef 20 euro daha geliyor bende bunu anlamis degilim.sunexpress bile sadece 20 euro yapmisti üstüne gic bir vergi ücret gelmemisti.yazik sunexpress kadar olamamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öger bileti satana kadar acentadir hic ucuslarinda hava alanlarinda yolcularla ilgilenmiyor cikan problemlerde sirketin hicbir yetkilisine ulasamiyoruz istanbulda atatürk hava limaninda yolcular ilgisiz sahipsiz kaliyor cogu ucuslari gecikmeli yapiyorlar organizasyonlari kalitesiz kuzey almanyada mecbur kalmadikca ögerle ucmuyorum öger bu sorumsuzlugu yüzünden silinecek yetkililee duyuru hizmetiniz bileti satana kadar satdiktan sonra yolcular havalimanlarina emanet ucuslarda hicbir ilgili personelinizi bile tenezzül edip yolcularin yaninda bulundurtmuyorsunuz istanbulda 2007 temuzu hanover bremen hamburg yönüne olan ucuslarinizi sabah aksam ve ertesi gün seferlerinizi ucak bozuldu bahanesi ile bir ucaga topladiniz 18saatte geldim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Öger yetkilleri 2 milyonluk Bursa şehrini fak etmeniz için size teleskopmu hediye etmek gerekir.Başka birsey diyemiyecegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
30 yildan beri acentelik yapmaktayim. bir cok sirketler gelip gecti. acentesine sahinp cikan, her seferinde acente sirketi oldugunu dile getiren, gerektiginde ilave seferler ile kapasite artirarak, hem yolcuya hizmet sunan hemde bizlere para kazandiran öger sirketine tesekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SIZ HESAPLAMAYI YANLIS YAPMISSINIZ SANIRIM. BENIM ANLADIGIM HERSEY DAHIL DEMEK VERGILER YAKIT FARKLARI GIBI EXTRA MALIYETLER DAHIL DEMEK.20 EURO ZATEN BIZ ACENTALARIN VERDIGI HIZMETIN BEDELI.DAHA ÖNCE VERGI VS.EXTRALARIN 46.- EURO OLDUGU DÜSÜNÜLÜRSE 40 EUROYA BILET VERIP BIRDE CEBINDEN 6 EURO BEDEL ÖDÜYOR.COK GÜZEL BIR PROMOSYON.BUNUN YANINDA BIZ ACENTALARIN HAKKINIDA KESMEMIS OLUYORKI ,SON ZAMANLARDA DÜSÜK MALIYETLI SIRKETLERIN ACENTALARIN HAKLARINADA GÖZ KOYDUGUNU DÜSÜNÜRSEK COK ANLAMLI BENCE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Fiyatlar tek yön, her şey dâhil olup, üzerine sadece 20 Euro’luk servis ücreti gelmektedir." deniliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Konya'yi Pegasus düsündü bile Öger'e gerek kalmadi artik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oyle goruluyorki zonguldakli gene otobusle yolculuga devam edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bebekli yolcularda fiyatin düsürülmüs ve 10 kg yük hakki tanimis olmasi, ayrica suya ve yemege ucus esnasinda para ödenmemesini büyük takdir ile karsiliyoruz. yeni planladigi elazig, sivas ve hatay hatlarida hayirli olsun. nice 40 yillara.. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000