08 Aralık 2012, Cumartesi 11:27:53

MODERN HAVALİMANINDA İLKEL YÖNTEM

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yağmur sonrası tavan akınca ortaya bu ilginç görüntü çıktı.
  • kardeşim nedir bu saçma sapan şikayetler beğenen uçar beğenmeyen gider ahl-ye 3 katı para verir ordan uçar,sanki ahl otoparkında hiç akıntı yok yiyosa oranın resimlerini çekinde haber yapın :))))))))))))
  • Bu görüntüler sadece Sabiha Gökçen için değil diğer havalimanlarının terminallernde de var. Örnek İzmir TAV Terminali. Sivil Havacılık ve DHMI işletmeyi devrettikten sonra uykuya yattığı için denetlemelerini yapamıyor herhalde.
  • Gecen senede cicek koyuyorlardi:)
  • Sabiha G.Hava limanı dünyanın en sağlam binalarından olabilir,en yenilerinden olabilir ama Ceo su bir okadar basiretsizki heryeri dökülüyor. otoparkı dökülmüş köprü geçişlerinden su akıyor resmen,dükkanların yarısı boş, esnaflar memnun değil. İnsan masasından kalkarda bir etrafı koloçan eder.. yazık vallahi o güzelim havalimanına..
  • Arkadaslar yemek yerinin bulundugu bolumdeki ahizeli telefon kac senedir calismiyor. Kendiniz deneyin gorun!
  • SAW havalimaınıda kullanılan Cargo binasını ve veterinerlik binasının karşısında bulunan ve gecekonduyu andıran konteyner alanı ödül almış bir havalimanına hiç yakışmıyor.Havaalının görünen yüzü ile görünmeyen yüzü çok farklı.
  • Senede bes kez Turkiye'ye ucuyorum. Gecen ay adi guzel ama kendi bes para etmez hava limani SAW i kullandim. Hava limanindan cok otogar gibiydi. Umarim tekrar kullanmak zorunda kalmam. Saygilar.
  • Bir sabiha gökçen çalışanı olarak sabiha gökçen o kadar ödül alıyor ama çalışanlar olarak gerek heaş gerek isg bu havalimanının batması için elinden gelen tüm zorlukları çıkarıyor.aksi bir durum oldugunda zeytinyağı gibi üste çıkmayı çok iyi biliyorlar

Business Initiative Directions tarafından Dünya Kaliteye Bağlılık ödülü alan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yağmurda tavanı aktı, yardıma kaplar yetişti.

Dün İstanbul’da etkili olan yağış sonrası havalimanının tavanından zemine akan yağmur suları için son derece ilkel olan bir yöntem kullanıldı.

Yerli ve yabancı birçok yolcunun kullandığı güzergahtaki su birikintisi eleştiri konusu olurken, havalimanının otopark çıkışında yağmur sularından korunmak için kullanılan yöntem de oldukça dikkat çekiciydi.

Plastik kaplarla yağmur sularının zemine akması engellenirken yolcular, “Bu görüntü havalimanına yakışmadı” yorumunu yaptı. 

MODERN HAVALİMANINDA İLKEL YÖNTEM

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

derdiniz ne ?apın ~ 11 yıl önce
kardeşim nedir bu saçma sapan şikayetler beğenen uçar beğenmeyen gider ahl-ye 3 katı para verir ordan uçar,sanki ahl otoparkında hiç akıntı yok yiyosa oranın resimlerini çekinde haber yapın :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KTŞ ~ 11 yıl önce
Bu görüntüler sadece Sabiha Gökçen için değil diğer havalimanlarının terminallernde de var. Örnek İzmir TAV Terminali. Sivil Havacılık ve DHMI işletmeyi devrettikten sonra uykuya yattığı için denetlemelerini yapamıyor herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Express ~ 11 yıl önce
Gecen senede cicek koyuyorlardi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEO su değişmeli ~ 11 yıl önce
Sabiha G.Hava limanı dünyanın en sağlam binalarından olabilir,en yenilerinden olabilir ama Ceo su bir okadar basiretsizki heryeri dökülüyor. otoparkı dökülmüş köprü geçişlerinden su akıyor resmen,dükkanların yarısı boş, esnaflar memnun değil. İnsan masasından kalkarda bir etrafı koloçan eder.. yazık vallahi o güzelim havalimanına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir tane ahizeli telefon! ~ 11 yıl önce
Arkadaslar yemek yerinin bulundugu bolumdeki ahizeli telefon kac senedir calismiyor. Kendiniz deneyin gorun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erol ~ 11 yıl önce
SAW havalimaınıda kullanılan Cargo binasını ve veterinerlik binasının karşısında bulunan ve gecekonduyu andıran konteyner alanı ödül almış bir havalimanına hiç yakışmıyor.Havaalının görünen yüzü ile görünmeyen yüzü çok farklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En kotusu olabilir ancak ~ 11 yıl önce
Senede bes kez Turkiye'ye ucuyorum. Gecen ay adi guzel ama kendi bes para etmez hava limani SAW i kullandim. Hava limanindan cok otogar gibiydi. Umarim tekrar kullanmak zorunda kalmam. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otogardan da beter ~ 11 yıl önce
otogar SAW dan iyi tam bir rezalet burya ucan sirketler de
Saw ~ 11 yıl önce
Bir sabiha gökçen çalışanı olarak sabiha gökçen o kadar ödül alıyor ama çalışanlar olarak gerek heaş gerek isg bu havalimanının batması için elinden gelen tüm zorlukları çıkarıyor.aksi bir durum oldugunda zeytinyağı gibi üste çıkmayı çok iyi biliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000