04 Kasım 2012, Pazar 08:23:30

HAVALİMANINDA YAKALANDILAR MAHKEME SERBEST BIRAKTI!

Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Asayiş büro ekiplerinin 3 kişi üzerinde yaptığı operasyonda piyasa değeri 600 bin lira tutan 2 bin telefon yakalanırken zanlılar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
  • normaldir..burasi turkiye!!!! kanunun,adaletin olmadigi memleket!!!! ne guzel!!! sen suc isle mahkemedeki hakimler sayesinde serbest kal sonra git bir daha suc isle!!! devlet kendi eliyle vatandasini suca tesvik ediyor sonra suc orani neden artti diye birbirmize soruyoruz!!! tezata bakin ki 3 tane baklava calan cocuklara 10 yil hapis 600.000 tl lik telefon kacakciligi yapanlar serbest!! ben, adaletin,hakkin,hukukun olmadigi bir ulkenin nesine guveneyim ki???

Edinilen bilgiye Sabiha Gökçen Havalimanı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kuveyt'ten gelen bir R.G'yi takibe aldı. Banttan valizlerini alan R.G havalimanından çıktı. Taksiye binmek üzere olan R.G polis tarafından gözaltına alındı. R.G'nin valizinde yapılan aramada piyasa fiyatı 400 bin lira olan kaçak cep telefonları ele geçirildi. R.G'nin takip edilmesi ve polis tarafından gözaltına alınması güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. R.G. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Öte yandan yine Kuveyt'ten gelen A.G., G.Y., ve S.D.,'nin valizlerinde yapılan aramada piyasa fiyatı 200 bin lira olan kaçak cep telefonları ele geçirildi. 3 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan R.G ile A.G'nin akraba oldukları belirtildi. El konulan 2 bin telefon üzerindeki incelemeler devam ediyor.

HAVALİMANINDA YAKALANDILAR MAHKEME SERBEST BIRAKTI!

Yorumlar

normal ~ 11 yıl önce
normaldir..burasi turkiye!!!! kanunun,adaletin olmadigi memleket!!!! ne guzel!!! sen suc isle mahkemedeki hakimler sayesinde serbest kal sonra git bir daha suc isle!!! devlet kendi eliyle vatandasini suca tesvik ediyor sonra suc orani neden artti diye birbirmize soruyoruz!!! tezata bakin ki 3 tane baklava calan cocuklara 10 yil hapis 600.000 tl lik telefon kacakciligi yapanlar serbest!! ben, adaletin,hakkin,hukukun olmadigi bir ulkenin nesine guveneyim ki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000