21 Eylül 2010, Salı 09:55:18

"HALKIN FAVORİSİ" SABİHA GÖKÇEN

Yolcuların İhtiyaç Duyduğu Her Türlü Bilgiyi İçeren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG) Kurumsal Web Sitesi “www.sabihagokcen.aero” 8. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması’nda TurizmSeyahat kategorisinde"Halkın Favorisi" seçildi.
  • Peki işçilerin çektikleri ve sayenizde hala işsiz dolaşan eski işçilerinizin yaşadıkları ve yaşatıklarınız konusunda kaçıncı sıraya gireceksiniz acaba...İnsanca çalışma ve alın terinin sıralamasında nerelerdesiniz bir de bunu açıklayın bakalım...
  • Web Sitesi de yolcu ve karşılayıcılara verilen hizmetlerden biridir, verilen ödülün de dayanağı da haberin içeriğinde de belirtildiği gibi "tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık-yenilik, gizlilik politikası, bilgi güvenliği, genel deneyim, kullanılabilirlik, görme engellilere uygunluk" kriterleridir. Yani görsellikten öte kullanıcıların aradıkları bilgiye ulaşmaları dikkate alınmıştır. Havaalanının charter uçaklar ya da tarifeli uçaklar tarafından tercih edilmesinin yolcu ihtiyaçları açısından web sitesini etkileyen bir tarafı yoktur diye düşünüyorum.
  • Charter havaalanının web sitesi değil verdiği hizmetler önemli. Bir de başta pegasus olmak üzere müşterilerine hizmetle ilgili bir anket yapsa fena olmayacak.
  • Atatürk Havalimanı da artık web sitesini yenilese. www.sabihagokcen.aero yu örnek alarak..
  • bence de haklı bir ödül
  • Güzel ve kullanışlı bir site. Bu ödülü hakediyor.
Ziyaretçilerin her türlü bilgiye hızlı ve güvenilir bir ortamda ulaşabilmesi için kullanıcı dostu olarak tasarlanan ve şirketin yüzü olan İSG Kurumsal Web Sitesi “www.sabihagokcen.aero” Türkiye’nin Internet oskarları olarak da bilinen 8. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen halk oylamasında, TurizmSeyahat kategorisinde "Halkın Favorisi" oldu.

Sektörün en saygın ve itibarlı ödüllerinden biri olarak kabul edilen 8. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde; final değerlendirmeleri sonucunda jüri birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride iki birinci açıklandı. Gönderilen SMS’ler sonucunda belirlenen ‘Halkın Favorisi’nde; tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık-yenilik, gizlilik politikası, bilgi güvenliği, genel deneyim, kullanılabilirlik, görme engellilere uygunluk kriterlerine göre değerlendirme yapıldı.

Mindhours tarafından tasarlanan sitede, ziyaretçiler en çok ihtiyaç duydukları bilgilere site ana yüzünden verilen erişim linkleri ile kolayca ulaşılabiliyor. www.sabihagokcen.aero kurumsal web sitesi; şirket kurumsal bilgilerinin yanı sıra yolcuların seyahat öncesi ve sonrasında keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlayan bir site olarak tasarlandı.

ISG’nin yeni kurumsal web sitesinin önemli uygulamaları arasında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçulan iç ve dış hat noktalarının gösterildiği “Uçuş Noktaları Haritası”, havalimanını tanıtan “Terminal Yönlendirme Haritası” ve toplu taşıma araçları, özel araç ve İDO ile havalimanına ulaşım yollarını detaylı bir şekilde gösteren “Ulaşım Haritası”  da yer alıyor.

Sitede ayrıca dikkat çeken bir uygulama da “Otopark Ücreti Hesaplayıcı” ile havalimanı ziyaretçileri otoparkta kalacakları tarih ve saat aralığını işaretleyerek, otopark için ödemeleri gerekecek günlük meblağ ve ekonomik fiyat seçeneklerini (abonmanlık ücretlerini) havalimanına gelmeden önce öğrenebiliyorlar.
"HALKIN FAVORİSİ" SABİHA GÖKÇEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Peki işçilerin çektikleri ve sayenizde hala işsiz dolaşan eski işçilerinizin yaşadıkları ve yaşatıklarınız konusunda kaçıncı sıraya gireceksiniz acaba...İnsanca çalışma ve alın terinin sıralamasında nerelerdesiniz bir de bunu açıklayın bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Web Sitesi de yolcu ve karşılayıcılara verilen hizmetlerden biridir, verilen ödülün de dayanağı da haberin içeriğinde de belirtildiği gibi "tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık-yenilik, gizlilik politikası, bilgi güvenliği, genel deneyim, kullanılabilirlik, görme engellilere uygunluk" kriterleridir. Yani görsellikten öte kullanıcıların aradıkları bilgiye ulaşmaları dikkate alınmıştır. Havaalanının charter uçaklar ya da tarifeli uçaklar tarafından tercih edilmesinin yolcu ihtiyaçları açısından web sitesini etkileyen bir tarafı yoktur diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Charter havaalanının web sitesi değil verdiği hizmetler önemli. Bir de başta pegasus olmak üzere müşterilerine hizmetle ilgili bir anket yapsa fena olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atatürk Havalimanı da artık web sitesini yenilese. www.sabihagokcen.aero yu örnek alarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence de haklı bir ödül

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel ve kullanışlı bir site. Bu ödülü hakediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000