21 Kasım 2009, Cumartesi 07:26:43

"Fiyatlar pahalıysa şikayet edin"

Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, havalimanındaki alış veriş yerlerinde ürün fiyatlarının şehir içi fiyatlarına kıyasla yüzde 10'unu geçmeyeceğini belirterek "Pahalı olduğunu düşünen bize şikayet etsin" dedi...
  • Çok boş konuşuyorsun..İlk önce kravat takmayı öğren...Cemaat üyesi...
  • dunyanin en pahali havalimanlari secildi bizim havalimanlari 5 lira bir cay yuh Ataturk hava limaninda 4 euro bir kahve , Amsterdam da Koln de ayni kahve 2,5 veya 3 euro benim halkim Almandan daha mi fazla kazaniyor ve ayrica Tunus da 0,75 cent orasida en ucuz halimani secildiydi .
  • Saw'da bir çay 5 lira, Ulus parkında da aynı. Bence dışarısı ile fiyatlar aynı; %10 pahalı bile değil, aynı fiyattan.
  • Bağdat caddeside dışarısı oluyor.ne bileyim akmerkezde.gidin bakın farkı varmı oradakilerle.adamlar haklı dışarıdan %10 pahallı olamaz zaten baz alınan dışarısı ateş pahası.
  • Neden şikayet etsinler. Sizler görmüyor musunuz kapalı çarşı gibi yapmışsınız.. Lafa bak.
  • Fahiş fiyatla satış yalnızca bizim havalimanlarımızda var sanırım.Londra, Paris gibi havalimanlarında bile(!) satin aldiğiniz herhangibirşey ile dışardan aldığınız arasında nerdeyse bir fark yok. Diğer havalimanlarımızda da aynı çalışma yapılıp fiyatlar standart hale getirilmeli ve merkezi bir kontrolü olmalı.

"Havalimanlarında hep pahalı yiyecekler satıldı. Yıllırdır Türkiye'de havayoluyla seyahat yapanlar zengin insanlar olarak görüldü ve dolayısıyla havalimanlarındaki ürünler de pahalıydı... Sabiha Gökçen'de biz bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Bunun için biz kendi yiyecek içecek şirketizi kurduk. Bütün kiraladığımız şirketlere de alt ve üst limitler verdik. Şehir fiyatlarından yüzde 10'dan fazla satamazlar..."
Server Aydın
Aydın, yocuların Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pahalıya satış yapan alış veriş yerlerini 0216 585 5090 ya da www.sgia.aero internet adresine girerek şikayet edebileceklerini belirterek 24 saat içinde şikayetlerin değerlendirilip yanıtlanacağını söyledi.

Aydın, Sabiha Gökçen Havalimanı hakkında da şu bilgileri verdi:

"47 bin yolcuyla 2001'de başladı. 8 yılda geldiği nokta gerçekten inanılmaz. Şu anda yıllık 6.3 milyon yolcu kapasitesine ulaştı. Önümüzdeki yıl bu rakam 8.5 milyona çıkacak. Şu anki kullanılan terminal çok küçük olduğu için yenisini inşa edip 25 milyon yolcu kapasitesine çıktık. Daha da büyümeyi bekliyoruz...

Açık Gazete

"Fiyatlar pahalıysa şikayet edin"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Çok boş konuşuyorsun..İlk önce kravat takmayı öğren...Cemaat üyesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dunyanin en pahali havalimanlari secildi bizim havalimanlari 5 lira bir cay yuh Ataturk hava limaninda 4 euro bir kahve , Amsterdam da Koln de ayni kahve 2,5 veya 3 euro benim halkim Almandan daha mi fazla kazaniyor ve ayrica Tunus da 0,75 cent orasida en ucuz halimani secildiydi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saw'da bir çay 5 lira, Ulus parkında da aynı. Bence dışarısı ile fiyatlar aynı; %10 pahalı bile değil, aynı fiyattan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bağdat caddeside dışarısı oluyor.ne bileyim akmerkezde.gidin bakın farkı varmı oradakilerle.adamlar haklı dışarıdan %10 pahallı olamaz zaten baz alınan dışarısı ateş pahası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden şikayet etsinler. Sizler görmüyor musunuz kapalı çarşı gibi yapmışsınız.. Lafa bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fahiş fiyatla satış yalnızca bizim havalimanlarımızda var sanırım.Londra, Paris gibi havalimanlarında bile(!) satin aldiğiniz herhangibirşey ile dışardan aldığınız arasında nerdeyse bir fark yok. Diğer havalimanlarımızda da aynı çalışma yapılıp fiyatlar standart hale getirilmeli ve merkezi bir kontrolü olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000