23 Haziran 2011, Perşembe 15:05:41

EASYJET'İN MİLYON GURURU!

easyJet İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçuş yapan 1 milyonuncu yolcusunu iki kişilik gidiş-dönüş biletiyle ödüllendirdi...
  • ilk başta istanbuldan larnaca'ya uçmak için başvurdular ama onaylanmadı.ben uçtum pegasus ile aynı standartlarda.güzel bir havayolu..herkesede tavisye ederim.
  • arkadasim ne alakasi var. rum olsun, ingiliz olsun, alman olsun. ne fark eder. turizme, havaciliga deger katan sirket varsa, hepsi hosgelmis. easyjet de gayet iyi calisan bir sirket. bende onlarin bir parcasi olmaktan mutluyum.
  • bu havayolu sahibi rum isim olmaz,hatta mumkunse ulkeyede sokulmasin...
  • örnek alın bu havayolunu, bu havayolundan alınacak çok dersler var. başarısı kesinlikle tesadüfi değil.
Uçurduğu yolcu sayısı göz önünde bulundurulduğunda, Avrupa’nın 4’üncü, İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi easyJet İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçuş yapan 1 milyonuncu yolcusunu iki kişilik gidiş-dönüş biletiyle ödüllendirdi.  
 
Türkiye’deki faaliyetlerine ilk olarak 2006 yılında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Basel’e gerçekleştirdiği uçuşlarla başlayan easyJet, İstanbul’dan 1 milyonuncu yolcusunu uğurladı.  
 
22 Haziran 2011 tarihinde İstanbul’dan uçuş yapan 1 milyonuncu şanslı yolcu Jana Marincic Londra’ya uçtu. 
 
İki kişilik gidiş-dönüş bilet ile ödüllendirilen bir milyonuncu yolcuya ödülünü easyJet adına İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) CEO’su Gökhan Buğday verdi. 
 
Son bir yılda 30 ülkede yer alan 129 havaalanından 560 rotada 52 milyon yolcu taşıyan easyJet bugün 3’ü İstanbul’dan olmak üzere İzmir, Bodrum, Antalya ve Dalaman’dan 13 rotaya uçuş yapıyor. 
 
Mayıs ayında İstanbul’da basın toplantısı düzenleyen easyJet İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets, 2011 yılının ilk 6 ayında Türkiye’deki yolcu sayısını yüzde 11,6 oranında arttırdıklarını belirtmiş ve yılsonuna kadar bu sayıyı bir önceki yıla oranla yüzde 6 arttırarak 460 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirtmişti.

EASYJET'İN MİLYON GURURU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ilk başta istanbuldan larnaca'ya uçmak için başvurdular ama onaylanmadı.ben uçtum pegasus ile aynı standartlarda.güzel bir havayolu..herkesede tavisye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasim ne alakasi var. rum olsun, ingiliz olsun, alman olsun. ne fark eder. turizme, havaciliga deger katan sirket varsa, hepsi hosgelmis. easyjet de gayet iyi calisan bir sirket. bende onlarin bir parcasi olmaktan mutluyum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu havayolu sahibi rum isim olmaz,hatta mumkunse ulkeyede sokulmasin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
örnek alın bu havayolunu, bu havayolundan alınacak çok dersler var. başarısı kesinlikle tesadüfi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000