10 Ekim 2012, Çarşamba 08:44:07

AYRILIK UÇUŞUNUN BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe ile yolarını ayıran Alex de Souza'nın kiraladığı uçakla ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Peki, Alex'in "ayrılık uçuşu" kaç paraya mal olacak?
  • Böyle bir duty şekli yok :)
  • lan yürüyün gidin uçuş saati personel saati sizin uçağınızla uçmadı diye mi yazıyorsunun zırvalıkları.Zamanında mangal partisinde verilen pilot lisanslarını da unutmadık.burası türkiye burda herşey oluyor onu için bırakın bu doğrucu ayaklarını sizin kimbilir ne falsolarınız var
  • lüks diyen arkadaşlar onun nedeni ayrıldıktan sonra ortaya çıktı. alex'in jet kiralamasının asıl sebebi eşyalarının fazla olmasıymış. anlaşılan burdan temelli ayrılıyor.
  • uçak tutması mantıklı o kadar eşyası var sonuçta ekstra bagaj ücreti ödeyeceğine uçakla gitsin ve fenerbahceden kazandıgı parayı fazlasıyla hak etti...
  • Uçuş 14 saat. Sadece yakıt beklemeleri var. Bu personelin (habere göre sadece 2 pilot ve 1 memur var) mesaisi nasıl görev saatini aşmıyor????
  • uçuş görev süresi ve uçuş süresi SHY 6A-50'ye uygun mu ki bu ekip ve bu uçakla cevap lütfen?
  • FB den yılda aldığı para 3milyon avro x 8 yıl = 24 milyon avro kazanmış + primlerle en az 35 milyonu cebe indirmiş. 150 bin dolar onun için para değil, 1 haftalık tatile saymıştır
  • Bence gayet mantıklı alexin yaptığı=) para TR de kalıyor sonuç olarak.
  • Alex in ailesi bildiğim kadarıyla 4 kişilik bir aile. Businees da4 kişinin Brezilya uçuşu nun maliyetini hesaplayıp üzerine adamın muhtemelen götüreceği eşyalarının çokluğunu göz önünde bulundurunca mantıklı bir iş yapmış.
  • Ciner grubunun G550 si pahalı gelmiş olmalı ki zıplaya zıplaya gidiyor.

Alex, 14 saatlik bir uçuşla Brezilya 'ya dönecek. bu yolculuk için 150 bin dolara, geçmişte Başbakan Erdoğan 'ın da kullandığı özel uçağı tuttu.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza 'nın ülkesine dönüş planı netleşti. Buna göre yıldız futbolcu, cuma akşamı saat 21.00 'de özel bir uçakla Brezilya 'ya gidecek. Alex 'in Ak Havacılık 'tan kiraladığı özel uçak 'Falcon 900B ' tipi ve daha önce Başbakan Erdoğan tarafından da kullanılmış. Yaklaşık 14 saat sürecek olan yolculuk sırasında De Souza Ailesi 'ni taşıyan uçak Senegal veya Azur Adaları 'na inerek yakıt ikmali yapacak.

Alex 'in kiraladığı özel uçağın Brezilya 'ya gidiş-dönüş maliyeti ise yaklaşık 150 bin ila 200 bin dolar arasında değişiyor. Uçak boş döneceği için yıldız futbolcu dönüş ücretini de ödemek zorunda. 7 bin 400 km menzilli ve 14 kişilik uçakta, Alex 'in ailesinin yanı sıra 1 personel ve 2 de pilot olacak. Üç motorlu uçak, uzun menzilli uçuşlara uygunluğu nedeniyle seçim dönemlerinde Başbakan Erdoğan tarafından da tercih ediliyor.

F.Bahçeliler, Alex 'i uğurlamak için Sabiha Gökçen 'e konvoy ile gidecek. Uğurlamaya binlerce taraftarın katılması bekleniyor.

Falcon 900B

- Menzili: 7400 km
- Hız: 950 km - Motor sayısı: 3
- Kapasite: 14 kişi
- Özellikleri: Lüks kabinli ve içinde yatak da olabilen koltuklar var. 

AYRILIK UÇUŞUNUN BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Duty ~ 12 yıl önce
Böyle bir duty şekli yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
lan yürüyün gidin uçuş saati personel saati sizin uçağınızla uçmadı diye mi yazıyorsunun zırvalıkları.Zamanında mangal partisinde verilen pilot lisanslarını da unutmadık.burası türkiye burda herşey oluyor onu için bırakın bu doğrucu ayaklarını sizin kimbilir ne falsolarınız var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 12 yıl önce
lüks diyen arkadaşlar onun nedeni ayrıldıktan sonra ortaya çıktı. alex'in jet kiralamasının asıl sebebi eşyalarının fazla olmasıymış. anlaşılan burdan temelli ayrılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
med ~ 12 yıl önce
uçak tutması mantıklı o kadar eşyası var sonuçta ekstra bagaj ücreti ödeyeceğine uçakla gitsin ve fenerbahceden kazandıgı parayı fazlasıyla hak etti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görev saati? ~ 12 yıl önce
Uçuş 14 saat. Sadece yakıt beklemeleri var. Bu personelin (habere göre sadece 2 pilot ve 1 memur var) mesaisi nasıl görev saatini aşmıyor????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaliteci ~ 12 yıl önce
uçuş görev süresi ve uçuş süresi SHY 6A-50'ye uygun mu ki bu ekip ve bu uçakla cevap lütfen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALEX ~ 12 yıl önce
FB den yılda aldığı para 3milyon avro x 8 yıl = 24 milyon avro kazanmış + primlerle en az 35 milyonu cebe indirmiş. 150 bin dolar onun için para değil, 1 haftalık tatile saymıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı ~ 12 yıl önce
Bence gayet mantıklı alexin yaptığı=) para TR de kalıyor sonuç olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Alex in ailesi bildiğim kadarıyla 4 kişilik bir aile. Businees da4 kişinin Brezilya uçuşu nun maliyetini hesaplayıp üzerine adamın muhtemelen götüreceği eşyalarının çokluğunu göz önünde bulundurunca mantıklı bir iş yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G550 ~ 12 yıl önce
Ciner grubunun G550 si pahalı gelmiş olmalı ki zıplaya zıplaya gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000