16 Mart 2009, Pazartesi 08:11:28

Almanya Havalimanları Türkiye'ye çalışıyor!

Almanya havalimanlarından yurtdışına çıkışlar, 2008’de yüzde 0,8 artarak 70,3 milyona çıktı. 2008’i Mısır, Türkiye, Tunus ve Fas artışla kapatırken başta İspanya olmak üzere Yunanistan, İtalya gibi ülkeler gerileme yaşadı.
  • Almanyadaki köy havalimanlarina dahi ucan thy, Viyanadan Türkiye´ye sadece Istabul´a ucuslar düzenliyor. Diger iller´e neden direk ucuslar yok? Birde üstelik pahis fiyatina bilet satiliyor. Pegasus ve diger firmalara duyulur. Viyana ve cevresinde 200.000 Türk yasiyor!!!

Alman havalimanlarından yurtdışı çıkışlarda en büyük düşüşü yüzde 5’e yakın seviyelerle Yunanistan ve İtalya yaşarken, İspanya’daki gerileme yüzde 2 dolaylarında gerçekleşti.

Sabiha Gökçen hızlı büyüyor

Ülkelerin turistik bölge ve iller bazındaki verilere göre ise Antalya ve İstanbul hafif bir gerileme yaşarken, Türkiye’de en hızlı büyüme yüzde 30’la Sabiha Gökçen Havalimanında gerçekleşti.

İspanya’da Balear ve Kanarya’daki düşüş yüzde 3 seviyelerinde oldu. Öte yandan Yunanistan’da Girit yüzde 29, Rodos ise yüzde 11 gerileme yaşadı.

Afrika bölgesinde ise Mısır yüzde 6 dolayındaki artışa rağmen Hurghada yüzde 1 geriledi. Tunus’ta ise Monastır gerilerken Djerba yüzde 7 dolayında artış kaydetti. Fas’taki artış ise yüzde 21 oldu.

Almanya’dan Türkiye limanlarına gelişler, 2008

İstatistik

Alman limanlarından bazı destinasyonlara çıkışlar, bin kişi

İstatistik

Almanya Havalimanları Türkiye'ye çalışıyor!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Almanyadaki köy havalimanlarina dahi ucan thy, Viyanadan Türkiye´ye sadece Istabul´a ucuslar düzenliyor. Diger iller´e neden direk ucuslar yok? Birde üstelik pahis fiyatina bilet satiliyor. Pegasus ve diger firmalara duyulur. Viyana ve cevresinde 200.000 Türk yasiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000