19 Ağustos 2010, Perşembe 17:11:48

AIR MOLDOVA NE ZAMAN GELİYOR?

AirportHaber tarafından dün ilk kez duyurulan Air Moldova’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapacağı uçuşlarla ilgili resmi açıklama yapıldı. Peki, şirket ilk uçuşunu ne zaman yapacak? İşte ayrıntılar...
  • doğru diyorsun arkadaşım, ciddi bir karışıklık var. SAW'a hem Air Moldova hem de Moldavian Airlines uçuyor - uçacak. Haberi yazan arkadaş herhalde Moldova gibi küçük bir ülkede 2 havayolu olabileceğini tahmin etmemiş. Air Moldova daha önceden bu hattı açmıştı. Air Moldova hem A320 ile IST'e (9U 745 / 9U 746) hem de E190 ile SAW'a (9U 747 / 9U 748) uçuyor. Moldavian Airlines ise Fokker 100 ile ancak 15 Eylül'de uçuşlara başlayacak.
  • SAW'a Moldavian Airlines'ın uçacağını duymuştum. Acaba bir karışıklık olmasın?
  • ahl sizin malınız sankide saw ı beğenmiyosunuz. takım tutar gibi bide havalanı mı tutuyosunuz? gariplikler diyarı
  • Yorumlar ya da arzulananlar ile gercekler baska SAW low cost havaalanidir. Rakamlara istediginiz kadar bakin.Bu gosterge degil.Berlinde Tegel ile Schonefeld benzer sayilarda yolcu tasir.Ama Easy Jet, Pegasus, Sun Expres Tegele degil Schonefeld'e iner.SAW da aynen boyle yazdiklerinizla gercekleri degistiremezsiniz. 00.58 de yazan yorumcu herhalde SAW hayrani devam etsin ama gercekler degismez.Ucurun bakalim firstclass havayollarini SAW a da gorelim nerede?
  • Bu siteyi sadece havacılık dünyasında çalışanlar takip etmiyor . Benim gibi çok farklı sektörlerde çalışıp da bu dünyaya ilgi duyan bir çok insan da "Airporthaber" in takipçisi . İçinde her ne kadar insana özgü kıskançlık , iftira , yalan , dezenformasyon gibi istemediğimiz şeyler olsa da havacılık dünyası bence kaliteli dünya ve de çoğunlukla kaliteli insanları barındırıyor ...
  • SAW'a ve low cost sirketlerine ikinci sinif diyen bu zihniyete yaziklar olsun. Zaten buyuk sirketlerde bu zihniyetten dolayi yolcu kaybettiler ve kaybetmeye devam ediyorlar. Rakkamlara bir bakiniz yeter.
  • SAW ne yaparsa yapsin Istanbulun ikinci sinif havaalanidir. Gelismesi guzel ama ucan firmalar da havaalani hizmetleri de hepsi.Ama bu da lazim Madrid'de Roma da Londra'da her yerde low cost'cu alanlar var Istanbulda niye olmasin.Lazim sadece haddini bilmesi lazim. Bir AHl de park pozisyonundaki, korukteki ucaklara bak in bir de SAW'a.Lufthansa,Delta,Air France,THY filan gelsin anlayalim.THY rekabet icin geldi Anadolu Jeti monte etti ve cikti ki cok dogru bir karardi.
  • SAWda her inen ucağı haber yapıyor, durum bu kadar kötü demek ki. hesaplar kitaplar tutmuyor olabilir. bir tane AHL haberi yok buna benzer. Bir de bu siteyi zaten havacılık çalışanları takip ediyor. Bence cok gereksiz PR çalışması. yolcuya PR yapmaya başlamaları lazım. Anadolujet son reklamı ile SAWı işletmecesinden daha başarılı havalimanını yolcuya tanıtıyor.
  • forza Sabiha Gokcen, Allahin izniyle 2020de Turkiyde lideriz.
  • Moldovadan İstanbul'a iki Moldovalı şirket tarifeli sefer yapacak Türkiyeden ise sadece THY bu haksız rekabet oluşturmuyormu? bu tür uçuşlara izin verilirken çok dikkatli olup dengeyi bozmamak gerekmezmi. Vallahi ben bir şey anlamadım bu işlerden

Yolcu sayısında yakaladığı hızlı artış ivmesiyle dikkat çeken İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 2009 yılsonu rakamlarını 2010 yılının ilk 7 ayında yakalayarak 6 milyon 278 bin 923 yolcu rakamına ulaştı.

2009 ve 2010 yılında Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, uçuş ağına yeni bir havayolu daha ekliyor.
 
Air Moldova, pazartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı’na ilk uçuşunu yapacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelecek olan ilk Air Moldova uçağını İSG ile HEAŞ yöneticilerinin yanı sıra şirketin Türkiye temsilcileri karşılayacak.

Air Moldova’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuş düzenleyeceği yine ilk duyuran "Haberin Tek Kaynağı" AirportHaber olmuştu.

AIR MOLDOVA NE ZAMAN GELİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
doğru diyorsun arkadaşım, ciddi bir karışıklık var. SAW'a hem Air Moldova hem de Moldavian Airlines uçuyor - uçacak. Haberi yazan arkadaş herhalde Moldova gibi küçük bir ülkede 2 havayolu olabileceğini tahmin etmemiş. Air Moldova daha önceden bu hattı açmıştı. Air Moldova hem A320 ile IST'e (9U 745 / 9U 746) hem de E190 ile SAW'a (9U 747 / 9U 748) uçuyor. Moldavian Airlines ise Fokker 100 ile ancak 15 Eylül'de uçuşlara başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW'a Moldavian Airlines'ın uçacağını duymuştum. Acaba bir karışıklık olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahl sizin malınız sankide saw ı beğenmiyosunuz. takım tutar gibi bide havalanı mı tutuyosunuz? gariplikler diyarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumlar ya da arzulananlar ile gercekler baska SAW low cost havaalanidir. Rakamlara istediginiz kadar bakin.Bu gosterge degil.Berlinde Tegel ile Schonefeld benzer sayilarda yolcu tasir.Ama Easy Jet, Pegasus, Sun Expres Tegele degil Schonefeld'e iner.SAW da aynen boyle yazdiklerinizla gercekleri degistiremezsiniz. 00.58 de yazan yorumcu herhalde SAW hayrani devam etsin ama gercekler degismez.Ucurun bakalim firstclass havayollarini SAW a da gorelim nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu siteyi sadece havacılık dünyasında çalışanlar takip etmiyor . Benim gibi çok farklı sektörlerde çalışıp da bu dünyaya ilgi duyan bir çok insan da "Airporthaber" in takipçisi . İçinde her ne kadar insana özgü kıskançlık , iftira , yalan , dezenformasyon gibi istemediğimiz şeyler olsa da havacılık dünyası bence kaliteli dünya ve de çoğunlukla kaliteli insanları barındırıyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW'a ve low cost sirketlerine ikinci sinif diyen bu zihniyete yaziklar olsun. Zaten buyuk sirketlerde bu zihniyetten dolayi yolcu kaybettiler ve kaybetmeye devam ediyorlar. Rakkamlara bir bakiniz yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW ne yaparsa yapsin Istanbulun ikinci sinif havaalanidir. Gelismesi guzel ama ucan firmalar da havaalani hizmetleri de hepsi.Ama bu da lazim Madrid'de Roma da Londra'da her yerde low cost'cu alanlar var Istanbulda niye olmasin.Lazim sadece haddini bilmesi lazim. Bir AHl de park pozisyonundaki, korukteki ucaklara bak in bir de SAW'a.Lufthansa,Delta,Air France,THY filan gelsin anlayalim.THY rekabet icin geldi Anadolu Jeti monte etti ve cikti ki cok dogru bir karardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAWda her inen ucağı haber yapıyor, durum bu kadar kötü demek ki. hesaplar kitaplar tutmuyor olabilir. bir tane AHL haberi yok buna benzer. Bir de bu siteyi zaten havacılık çalışanları takip ediyor. Bence cok gereksiz PR çalışması. yolcuya PR yapmaya başlamaları lazım. Anadolujet son reklamı ile SAWı işletmecesinden daha başarılı havalimanını yolcuya tanıtıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
forza Sabiha Gokcen, Allahin izniyle 2020de Turkiyde lideriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Moldovadan İstanbul'a iki Moldovalı şirket tarifeli sefer yapacak Türkiyeden ise sadece THY bu haksız rekabet oluşturmuyormu? bu tür uçuşlara izin verilirken çok dikkatli olup dengeyi bozmamak gerekmezmi. Vallahi ben bir şey anlamadım bu işlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000