17 Kasım 2010, Çarşamba 08:02:03

QANTAS'A NELER OLUYOR?

Dünyanın en güvenli havayolu firmaları arasında kabul edilen Avustralya Havayolları Qantas'a ait bir yolcu uçağı daha arızalanarak acil iniş yaptı.
  • 1. Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir. 2. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir. 3. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.
  • RR Rolls Royce Engines = RR Rotating Rubbish
  • Qantas halen dunyanin en guvenilen Havayollari.. Pilot'lari bir Numara.. Australia'yada yetisen Pilot'lar dunya capinda calisiyorlar ve Lisans almak okadarda kolay degil. Ucaklari'da en guvenilen. Perth'daki B-747 Ucak'ta sadece Flight Deck'te elektrik arzasi olup duman cikinca yeniden Perth Airport'ta donduler.. Boyle seyler tum Hava Yollarinda olan birsey.. Buyut meye gerek yok.. Allah Dunyada hic bir Hava Yollarina zarar versin derim.. Allah korusun tum Hava Yollarini dunya capinda. Saygilar.
  • kesin badem bıyıklıların takunyacıların işidir
  • Umarım yakında direk uçarız .Spirit of the world..THY..( Zaman zaman eleştiriyorum ama bugün bayram böye yorum yazmak geldi içimden) Tüm airporthaber ailesinin bu köşede yorum yazan herkesin bayramını kutlarım.
  • Qantas'a nazar degdi gercekten!
Qantas Havayolları'na ait uçaklarda arızalar bitmek bilmiyor. Yetkililer, Sydney'den Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e giden 220 yolcusu bulunan B747 tipi uçağın pilot kabininde elektrik arızası yaşandığını, bu nedenle uçağın geri dönerek, acil iniş yaptığını açıkladı.

Geçtiğimiz cuma günü de Qantas'ın 234 yolculu Boeing 767 tipi bir uçağı Perth kentinde kalkıştan 10 dakika sonra teknik arıza sebebiyle geri dönmüştü. Bu ayın başında ise Airbus A380 tipi bir uçak, motorunda meydana gelen patlama yüzünden, bir önceki günde ise yine Qantas'a ait Boeing 747 benzer arıza nedeniyle yine Singapur'a acil iniş yapmıştı.

Bugün Associated Press'in yayınladığı bir başka habere göre, dün akşam saatlerinde Qantas'a ait Boeing 747 tipi başka bir uçağın Johannesburg Havalimanı'ndan havalandıktan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne daldığı ve 1 ay içindeki 5. acil inişini gerçekleştirdiğini söyledi.

Yaşanan olaylar sonrasında açıklama yapan Qantas yetkilileri arızalanan tüm uçakların bakıma alındığını bildirdi.
QANTAS'A NELER OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
1. Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir. 2. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir. 3. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RR Rolls Royce Engines = RR Rotating Rubbish

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Qantas halen dunyanin en guvenilen Havayollari.. Pilot'lari bir Numara.. Australia'yada yetisen Pilot'lar dunya capinda calisiyorlar ve Lisans almak okadarda kolay degil. Ucaklari'da en guvenilen. Perth'daki B-747 Ucak'ta sadece Flight Deck'te elektrik arzasi olup duman cikinca yeniden Perth Airport'ta donduler.. Boyle seyler tum Hava Yollarinda olan birsey.. Buyut meye gerek yok.. Allah Dunyada hic bir Hava Yollarina zarar versin derim.. Allah korusun tum Hava Yollarini dunya capinda. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesin badem bıyıklıların takunyacıların işidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım yakında direk uçarız .Spirit of the world..THY..( Zaman zaman eleştiriyorum ama bugün bayram böye yorum yazmak geldi içimden) Tüm airporthaber ailesinin bu köşede yorum yazan herkesin bayramını kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Qantas'a nazar degdi gercekten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000