26 Aralık 2011, Pazartesi 12:40:36

YOLCULARDAN PEGASUS'A GÖNDERME!

Pegasus Havayolları'nın yurtdışı seferlerinin birinde iki yolcu tarafından çekilen video internette paylaşıldı...
  • Şuana kadar 62 değişik ülkeye belki 500 ün üzerinde uçak yolculuğu yaptım. Avrupa'da ki bütün hava yolları ile uçtum aslında olay çok basit uçak seferleri şuan için dünya genelinde iki ye ayrılmış durumda 1- EKONOMİK UÇUŞ ( bu uçuşlar gerekli erken Zaman'da alınması ile adı üstünde bilet ücreti ucuz olup; bagaj, yeme içme ve extra hizmet satarak yapılan uöuşlardır. El bağajı hariç yeme içme, su dahil extra olur. Genellikle first Class veya business Class koltukları olmaz. Dünyanın her yerinde böyle. Gelelim diğerine... 2- ÜST SINIF COMFORLU UÇAK FIRMALARI : Bunlar ise genellikle fiyatları sabit olan ne kadar erken bilet alırsanız alın. Uçuşa 3 gün kala fiyatları 2-3 katına çıkan, ama bagaj yeme içme çay kahve su limiti, koltuk arası sorunu olmayan uçuşlardır. Şimdi o zaman bir uçuş planlarken ( genellikle 8- 10 hafta önceden uçuş planınızı yapıp bilet alın ) önce siz bir karar verin. Hani şöyle bir söz vardır " hem fukarayım, hem çüküm büyük " [email protected]
  • İSTAN BUL'DAN ANTALYA'YA ATLAS JET'LE UCUYORUM. 54 TL HERŞEY DAHİL İSTERSEN ALANYA'YA KADAR BEDAVAYA GİDEBİLİRSİN. SANIRIM YANLIŞ ALGI VAR, AZ SAYIDA PROMOSYON BİLETLER VAR, KALAN BİLETLER İÇİN KIYAS YAPMAYA GEREK YOK THY DEN BİLE PAHALI OLUYOR.
  • http://a1112.hizliresim.com/s/w/1f0q7.jpg http://a1112.hizliresim.com/s/w/1f0qf.jpg arada yaklasık 200-250 tl fark oluyor o paraylada uçağı yersin :)
  • 1.kim ne derse pgs ilmasaydi biz bu kadar ucuza ucamazdik. 2. 3 defa uctum ve kisi basi 30 tl.baska kim 3 yasindaki bir ucakla bu ucusu yapabilir. 3. ikram parali yeme kardesim,iki saat .yada cikar biskuvini ye. 4. koltuk arasi dar mi dar.anadolu jet de ayni. 5. bu fiyata bu yeni ucaklarla ucacaksin .birde nankorluk edeceksin pes yani.... 6. parasi cok olan thy ye binsin ve yesin.benim param yok ben seviyorum pgs yi.adamlar pazarlamayi iyi yapiyorlar. 7.pgs da avukati ve calisani degilim.ucmayi thy baslatti ama gelistirmeyi ve yaratuciligi PGS Tesekkurler pgs aynen devam....
  • 1subat 2012 ist izmir thy 59 ytl geniş koltuk aralıkları+ücretsiz yemek+ücretsiz SU,meyvesuyu kahve cay colavb.ücretsiz online checkin ve koltuk secimi --PGS 50 tl+hersey ücretli--ATLAS 59 tl full ücretsiz servis checkin+havalanından ücretsiz servis...:)))neymiş PGS ucuzmuş bir paris örneği vermekle olmuyor...Buarada bir yorumcu yerlere yatıp gülüyormuş ama ucak icinde yatma allah korusun pislkten vs:))
  • Tüm yorumları okudum. Özellikle bilet fiyatlarıyla ilgili tartışmalar dikkatimi çekti. Bu kadar tartışmanın üzerine, sömestr tatilinde bir kaç günlüğüne Paris'e gitsem, hangi havayolunu tercih ederdim diye düşündüm. Türkiye'nin tarifeli seferleri olan havayollarının tamamı için bir fiyat karşılaştırması yaptım: 1 Şubat 2012 Çarşamba tarihinde, İstanbul - Paris tek yön gidiş her şey dahil fiyatlar: THY 664 TL (+ Ücretsiz yemek), Pegasus 293 TL, Sunexpress GİTMİYOR (İzmir'den de gitmiyor), Onurair GİTMİYOR, Atlasjet GİTMİYOR, Anadolujet GİTMİYOR (Ankara'dan da gitmiyor) Bunun bir de dönüşü var. :) Paris tek başına çok eğlenceli olmaz, bir de kız arkadaşınızla/eşinizle gittiğinizi düşünün. ;)
  • Bir Pegasus çalışanı olarak resmen aşağıda yazılanlara gülüyorum. Çünkü biliyorum ki bu siteyi büyük çoğunlukla havayolu çalışanları takip ediyor ve hemen hepsi Pegasus'a laf döşemek için elinden geleni yapıyor. Atlasçısı,Onurcusu ve hatta artık THY'cisi bile Pegasusa karşı birleşmiş durumda. Yalanın saçmalığın bini bir para. Yok pazarcı gibi bağıran hostesler mi dersin:),yok yaş ortalaması 1.5-2 olan uçakların içinde böcek bulanlar mı dersin:)),yok dar koltuk aralıkları yok şu yok bu..Sabaha kadar yazsanız boşuna arkadaşlar,bugün 4 bacak uçuş yaptım 4'üde 189 yani full yolcuyla.. İstediğiniz kadar konuşun,çünkü pas biletleriniz bittiğinde ya da annenize babanıza bilet alacağınızda ilk Pegasus'a baktığınızı biliyoruz..
  • Geçtiğimiz ay bir pegasus yurtdışı uçuşunda; freeshop satışı yapan bir host ile bir yolcu arasında yaşanan diyalog; Host : Hadii yok mu sigara, parfüm içki isteyen son kartonlar!!! (Koridorda genel çağrı) Yolcu : Oğlum ben bir karton şu markadan alabilirmiyim? Host: Beyamca 2 karton verelim; Türkiye'ye göre sudan ucuz. Yolcu: Yok evladım bana bir karton yeter Host: Beyamca gel sen al 2 karton, eşe dosta hediye edersin, sonra pişman olursun, Yolcu: ???!!!
  • Oncelikle bir sirketin ucmasi ne demek ; yer gorevlileri operasyon gorevlileri,temizlik gorevlileri,bagajcilar,ucus planlamacilar,kabin ekipleri ve kokpit ekipleri ve bilmedigimiz diger kademeler...insanlar calisiyor ve ekmek kazaniyor bizlerede hizmet etmeye calisiyorlar...ve isin en guzel yani kimse kotu niyetli degil ve kimse bana zorla pegasustan bilet alip ucmam icin zorlamiyor ! Ama bu cekimi yapan milleti belirsiz karabas ki muhtemelen vatandasi oldugu yerdede boynuna taktigi zincire tabi bir hayat suruyor;kotu niyetlidir...ona tavsiyem baska bir havayolu kullanmasi
  • yeni 738 lerin en ön kısmındaki dolaplar iptal edilip oralara da koltuk yerleştirmişler , belki önemi yok ama her ilave edilen koltuk araları daraltır. Ekonomi ise biraz da insanları düşünmek lazım. Bakın THY 739 ların koltuk aralarını açtı aksine , ekonomide Comfort klas uçuyoruz. Teşekkürler THY.
İki genç yolcu tarafından Pegasus uçağında kalkıştan önce çekilen videoda yolculardan biri Pegasus ile uçma nedenlerini açıkladı.

Pegasus uçağında koltuk aralarının dar olduğunu göstererek koltuğun yatırılmasını sağlayan düğmenin de olmadığını işaret eden yolcu, uçak içindeki ikram ücretlerini de ti'ye aldı. Pegasus Havayolları'nda yolcuya iyi davranılmadığı da video da yer alan eleştiriler arasında.
 
Son zamanlarda uçtukları şirketten memnun olmayan yolcuların başvurduğu yöntemler arasında yer alan şirketi internette eleştirme yönteminin son kurbanlarından biri de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakaladığı ivmeyle adından söz ettiren Pegasus Havayolları oldu.
 
Pegasus ile seyahat eden iki yolcu, uçak içinde çektikleri video ile Pegasus'u eleştiri yağmuruna tuttu. Koltukların dar ve bozuk olmasının yanısıra masaların kirli olmasına kadar tüm olumsuzlukları internette paylaşan ikili, 'Pegasus ile uçmak için nedenler' diyerek şirketi acımasızca eleştirdi.
 
İşte o video:



©AirportHaber
YOLCULARDAN PEGASUS'A GÖNDERME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

Orhan Balu ~ 8 yıl önce
Şuana kadar 62 değişik ülkeye belki 500 ün üzerinde uçak yolculuğu yaptım. Avrupa'da ki bütün hava yolları ile uçtum aslında olay çok basit uçak seferleri şuan için dünya genelinde iki ye ayrılmış durumda 1- EKONOMİK UÇUŞ ( bu uçuşlar gerekli erken Zaman'da alınması ile adı üstünde bilet ücreti ucuz olup; bagaj, yeme içme ve extra hizmet satarak yapılan uöuşlardır. El bağajı hariç yeme içme, su dahil extra olur. Genellikle first Class veya business Class koltukları olmaz. Dünyanın her yerinde böyle. Gelelim diğerine... 2- ÜST SINIF COMFORLU UÇAK FIRMALARI : Bunlar ise genellikle fiyatları sabit olan ne kadar erken bilet alırsanız alın. Uçuşa 3 gün kala fiyatları 2-3 katına çıkan, ama bagaj yeme içme çay kahve su limiti, koltuk arası sorunu olmayan uçuşlardır. Şimdi o zaman bir uçuş planlarken ( genellikle 8- 10 hafta önceden uçuş planınızı yapıp bilet alın ) önce siz bir karar verin. Hani şöyle bir söz vardır " hem fukarayım, hem çüküm büyük " [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İSTAN BUL'DAN ANTALYA'YA ATLAS JET'LE UCUYORUM. 54 TL HERŞEY DAHİL İSTERSEN ALANYA'YA KADAR BEDAVAYA GİDEBİLİRSİN. SANIRIM YANLIŞ ALGI VAR, AZ SAYIDA PROMOSYON BİLETLER VAR, KALAN BİLETLER İÇİN KIYAS YAPMAYA GEREK YOK THY DEN BİLE PAHALI OLUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
http://a1112.hizliresim.com/s/w/1f0q7.jpg http://a1112.hizliresim.com/s/w/1f0qf.jpg arada yaklasık 200-250 tl fark oluyor o paraylada uçağı yersin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1.kim ne derse pgs ilmasaydi biz bu kadar ucuza ucamazdik. 2. 3 defa uctum ve kisi basi 30 tl.baska kim 3 yasindaki bir ucakla bu ucusu yapabilir. 3. ikram parali yeme kardesim,iki saat .yada cikar biskuvini ye. 4. koltuk arasi dar mi dar.anadolu jet de ayni. 5. bu fiyata bu yeni ucaklarla ucacaksin .birde nankorluk edeceksin pes yani.... 6. parasi cok olan thy ye binsin ve yesin.benim param yok ben seviyorum pgs yi.adamlar pazarlamayi iyi yapiyorlar. 7.pgs da avukati ve calisani degilim.ucmayi thy baslatti ama gelistirmeyi ve yaratuciligi PGS Tesekkurler pgs aynen devam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1subat 2012 ist izmir thy 59 ytl geniş koltuk aralıkları+ücretsiz yemek+ücretsiz SU,meyvesuyu kahve cay colavb.ücretsiz online checkin ve koltuk secimi --PGS 50 tl+hersey ücretli--ATLAS 59 tl full ücretsiz servis checkin+havalanından ücretsiz servis...:)))neymiş PGS ucuzmuş bir paris örneği vermekle olmuyor...Buarada bir yorumcu yerlere yatıp gülüyormuş ama ucak icinde yatma allah korusun pislkten vs:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tüm yorumları okudum. Özellikle bilet fiyatlarıyla ilgili tartışmalar dikkatimi çekti. Bu kadar tartışmanın üzerine, sömestr tatilinde bir kaç günlüğüne Paris'e gitsem, hangi havayolunu tercih ederdim diye düşündüm. Türkiye'nin tarifeli seferleri olan havayollarının tamamı için bir fiyat karşılaştırması yaptım: 1 Şubat 2012 Çarşamba tarihinde, İstanbul - Paris tek yön gidiş her şey dahil fiyatlar: THY 664 TL (+ Ücretsiz yemek), Pegasus 293 TL, Sunexpress GİTMİYOR (İzmir'den de gitmiyor), Onurair GİTMİYOR, Atlasjet GİTMİYOR, Anadolujet GİTMİYOR (Ankara'dan da gitmiyor) Bunun bir de dönüşü var. :) Paris tek başına çok eğlenceli olmaz, bir de kız arkadaşınızla/eşinizle gittiğinizi düşünün. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir Pegasus çalışanı olarak resmen aşağıda yazılanlara gülüyorum. Çünkü biliyorum ki bu siteyi büyük çoğunlukla havayolu çalışanları takip ediyor ve hemen hepsi Pegasus'a laf döşemek için elinden geleni yapıyor. Atlasçısı,Onurcusu ve hatta artık THY'cisi bile Pegasusa karşı birleşmiş durumda. Yalanın saçmalığın bini bir para. Yok pazarcı gibi bağıran hostesler mi dersin:),yok yaş ortalaması 1.5-2 olan uçakların içinde böcek bulanlar mı dersin:)),yok dar koltuk aralıkları yok şu yok bu..Sabaha kadar yazsanız boşuna arkadaşlar,bugün 4 bacak uçuş yaptım 4'üde 189 yani full yolcuyla.. İstediğiniz kadar konuşun,çünkü pas biletleriniz bittiğinde ya da annenize babanıza bilet alacağınızda ilk Pegasus'a baktığınızı biliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geçtiğimiz ay bir pegasus yurtdışı uçuşunda; freeshop satışı yapan bir host ile bir yolcu arasında yaşanan diyalog; Host : Hadii yok mu sigara, parfüm içki isteyen son kartonlar!!! (Koridorda genel çağrı) Yolcu : Oğlum ben bir karton şu markadan alabilirmiyim? Host: Beyamca 2 karton verelim; Türkiye'ye göre sudan ucuz. Yolcu: Yok evladım bana bir karton yeter Host: Beyamca gel sen al 2 karton, eşe dosta hediye edersin, sonra pişman olursun, Yolcu: ???!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Oncelikle bir sirketin ucmasi ne demek ; yer gorevlileri operasyon gorevlileri,temizlik gorevlileri,bagajcilar,ucus planlamacilar,kabin ekipleri ve kokpit ekipleri ve bilmedigimiz diger kademeler...insanlar calisiyor ve ekmek kazaniyor bizlerede hizmet etmeye calisiyorlar...ve isin en guzel yani kimse kotu niyetli degil ve kimse bana zorla pegasustan bilet alip ucmam icin zorlamiyor ! Ama bu cekimi yapan milleti belirsiz karabas ki muhtemelen vatandasi oldugu yerdede boynuna taktigi zincire tabi bir hayat suruyor;kotu niyetlidir...ona tavsiyem baska bir havayolu kullanmasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yeni 738 lerin en ön kısmındaki dolaplar iptal edilip oralara da koltuk yerleştirmişler , belki önemi yok ama her ilave edilen koltuk araları daraltır. Ekonomi ise biraz da insanları düşünmek lazım. Bakın THY 739 ların koltuk aralarını açtı aksine , ekonomide Comfort klas uçuyoruz. Teşekkürler THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000