22 Eylül 2008, Pazartesi 11:44:17

Söz sırası sizde

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama sektörde duş etkisine neden olurken AirportHaber bu konuya parmak basmaya devam ediyor.
  • FENERBAHÇELİ SEN HAYATINDA NE KADAR YEMEK YEDİN Kİ BAŞKASINA LAF ATIYORSUN.BARİ LAF ATACAĞIN ADAMI TANI..THY BİLE SABİHA YA 1 HAFTA DAYANAMADI.SEFERLERİNİ KAPATMIŞTI.ORAYI HAVALİMANI YAPAN A.SABANCI DEĞİL Mİ?O BÖLGENİN DEĞERLENMESİNE SEBEP OLAN O DEĞİL Mİ?850 MİLYON DOLARA BOEING TEN 10 UÇAK SİPARİŞİ VERİP FİLOSUNU GENÇLEŞTİREN İLK PATRON DEĞİL Mİ?DAHA NEYİNİZE KONUŞUYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM...
  • Sn.ali sabancı pegasus sa dan başka handi 2.5 şirket daha kalacağını da açıklasın bari de ona göre önlem alalım.
  • benim anlamadığım ne biliyor musunuz arkadaşlar? öyle veya böyle diyelim ki gerçekten müneccim Ali Bey doğru tahmin etti.Onur air,atlasjet vb.havayolu şirketleri battı.ne sanıyor ki böyle bir durumda pegasusun 1 numaralı Türk firması mı olacak? güldürmesin allahaşkına bizleri yaaa eğer ekonomi gerçekten böyle kötü gitmeye devam ederse pegasus herkesten önce 3.5 atar. fazla mitolojik düşünmeyin Sn Sabancı sadece isminiz pegasus:))
  • 3,5 diyor ama bu demek değil 3 tam firma 1 yarım firma kalacak. bana göre firmalar ya birleşecek yada batacak . ayrıca onur sabancının değil pegasus sabacının havalimanından olan arkadaşa söylüyorum bunu. Bu arada atlasın durumu daha şimdiden iyi gözükmüyor bilesiniz
  • sn ali SABANCI bir ay sonra derki sadece ben kalacağım thy yi alıyorum onurair zaten benim.ali sabancıyı severim ama biraz abartıyor.ARKADAŞLAR ali sabancı biraz daha konuşursa kendisi gidecek haberi yok galiba kendine cok güveniyor.ali beyyyy yeter tamam.
  • bugun 19sep08 AHL içhatlarda ikindi vakti EL Saka futbolcu arkadasımızla namaz kıldım,aklıma F.B macı geldi gereksiz yere hareket yapıp foul ile sarı kartı gördü üstüne birde yetmiyormus gibi birdaha yapınca kırmızıyı yedi hocaaam...sordum kendisine cok pismanmıs ne fayda kime zarar!!!; Sn.A.S bence foul yapmıstır cevabı Sarı kart olmalıdır CAMİA yı takmıyorum anlamına geliyor haydi oylar sarı kartaaa :)
  • ali beyin başka gömleği yokmu bunu giyiyor reklamım olsunda ne olursa olsun yakında uçakları tanınmaz hale gelece bi olayı anlatcam bir türk yolcu aaa dedi bekonun ev aletlerini biliyordumda uçak yaptıklarını şimdi gördüm :))))
  • sayın sabancı;siz idialı olabilirsiniz bu gayet doğal ancak kimsenin yani işletmelerin ve çalışanlarının ve hatta halkımızın moralini bozacak yada yanlış beklentilere sebep olacak beyanlarda bulunmamalısınız.birbirimize destek olucu ve kollayıcı olmalıyız yabancı şirketlere karşı.ama siz kartel olmaya çalışıyorsanız bu en kötüsü çünkü sizede zarar verir türkiye'yede bu kadar kötü niyetli olabileceğinizi düşünmüyorum.herkese başarılar diliyorum.
  • Atmanın sağlığa zararı yok. Hangi hesap içinde ise ve yüreği yetiyorsa onu açıklasın.
  • GEÇMİŞİNDE SORU İŞARETİ OLMIYAN BİR ŞİRKET SAHİBİ.YAVUZ ÇİZMECİ VE DIĞER' LERİ KİM.GEÇMİŞLERİNDE CEVAP VERMELERİ GEREKEN ÇOK SORULAR VAR.ONUN İÇİN AİRPORT HABER OLARAK BÖYLE SORULAR SORMAYIN.SİZ ELİNİZDEN GELİYORSA SORU İŞARETLERİ İLE DOLU OLANLARIN SORULARININ CEVAPLARINI BULUN BİZİ AYDINLATIN.

Ali Sabancı’nın geçtiğimiz hafta iftar yemeği sonrası gazetecilerle yaptığı konuşmada ‘’Türkiye’de 3,5 havayolu kalacak’’ açıklaması sektörde olumsuz bir havanın esmesine neden olmuştu. Havacılık sektöründen de Ali Sabancı’ya tepkiler yükselmiş, Türkiye’de havacılık alanında söylendiği gibi bir olumsuz durumunun söz konusu olmadığı ifade edilmişti.

Bütün bunların ardından şimdi söz sırası siz AirportHaber okuyucularında. Ali Sabancı’nın bu açıklamasına katılıp katılmadığınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Ali Sabancı’nın açıklamasına katılıyor musunuz yoksa katılmıyor musunuz?

Anketimize bir tıkla katılabilirsiniz…

Sabancı

Söz sırası sizde

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

GALATASARAY'LI ~ 16 yıl önce
FENERBAHÇELİ SEN HAYATINDA NE KADAR YEMEK YEDİN Kİ BAŞKASINA LAF ATIYORSUN.BARİ LAF ATACAĞIN ADAMI TANI..THY BİLE SABİHA YA 1 HAFTA DAYANAMADI.SEFERLERİNİ KAPATMIŞTI.ORAYI HAVALİMANI YAPAN A.SABANCI DEĞİL Mİ?O BÖLGENİN DEĞERLENMESİNE SEBEP OLAN O DEĞİL Mİ?850 MİLYON DOLARA BOEING TEN 10 UÇAK SİPARİŞİ VERİP FİLOSUNU GENÇLEŞTİREN İLK PATRON DEĞİL Mİ?DAHA NEYİNİZE KONUŞUYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BY DOĞRU ~ 16 yıl önce
Sn.ali sabancı pegasus sa dan başka handi 2.5 şirket daha kalacağını da açıklasın bari de ona göre önlem alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet ~ 16 yıl önce
benim anlamadığım ne biliyor musunuz arkadaşlar? öyle veya böyle diyelim ki gerçekten müneccim Ali Bey doğru tahmin etti.Onur air,atlasjet vb.havayolu şirketleri battı.ne sanıyor ki böyle bir durumda pegasusun 1 numaralı Türk firması mı olacak? güldürmesin allahaşkına bizleri yaaa eğer ekonomi gerçekten böyle kötü gitmeye devam ederse pegasus herkesten önce 3.5 atar. fazla mitolojik düşünmeyin Sn Sabancı sadece isminiz pegasus:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tolga ~ 16 yıl önce
3,5 diyor ama bu demek değil 3 tam firma 1 yarım firma kalacak. bana göre firmalar ya birleşecek yada batacak . ayrıca onur sabancının değil pegasus sabacının havalimanından olan arkadaşa söylüyorum bunu. Bu arada atlasın durumu daha şimdiden iyi gözükmüyor bilesiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havalimanından ~ 16 yıl önce
sn ali SABANCI bir ay sonra derki sadece ben kalacağım thy yi alıyorum onurair zaten benim.ali sabancıyı severim ama biraz abartıyor.ARKADAŞLAR ali sabancı biraz daha konuşursa kendisi gidecek haberi yok galiba kendine cok güveniyor.ali beyyyy yeter tamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trousers FISH ~ 16 yıl önce
bugun 19sep08 AHL içhatlarda ikindi vakti EL Saka futbolcu arkadasımızla namaz kıldım,aklıma F.B macı geldi gereksiz yere hareket yapıp foul ile sarı kartı gördü üstüne birde yetmiyormus gibi birdaha yapınca kırmızıyı yedi hocaaam...sordum kendisine cok pismanmıs ne fayda kime zarar!!!; Sn.A.S bence foul yapmıstır cevabı Sarı kart olmalıdır CAMİA yı takmıyorum anlamına geliyor haydi oylar sarı kartaaa :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airforce ~ 16 yıl önce
ali beyin başka gömleği yokmu bunu giyiyor reklamım olsunda ne olursa olsun yakında uçakları tanınmaz hale gelece bi olayı anlatcam bir türk yolcu aaa dedi bekonun ev aletlerini biliyordumda uçak yaptıklarını şimdi gördüm :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aklıselim ~ 16 yıl önce
sayın sabancı;siz idialı olabilirsiniz bu gayet doğal ancak kimsenin yani işletmelerin ve çalışanlarının ve hatta halkımızın moralini bozacak yada yanlış beklentilere sebep olacak beyanlarda bulunmamalısınız.birbirimize destek olucu ve kollayıcı olmalıyız yabancı şirketlere karşı.ama siz kartel olmaya çalışıyorsanız bu en kötüsü çünkü sizede zarar verir türkiye'yede bu kadar kötü niyetli olabileceğinizi düşünmüyorum.herkese başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 16 yıl önce
Atmanın sağlığa zararı yok. Hangi hesap içinde ise ve yüreği yetiyorsa onu açıklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KESİNLİKLE ~ 16 yıl önce
GEÇMİŞİNDE SORU İŞARETİ OLMIYAN BİR ŞİRKET SAHİBİ.YAVUZ ÇİZMECİ VE DIĞER' LERİ KİM.GEÇMİŞLERİNDE CEVAP VERMELERİ GEREKEN ÇOK SORULAR VAR.ONUN İÇİN AİRPORT HABER OLARAK BÖYLE SORULAR SORMAYIN.SİZ ELİNİZDEN GELİYORSA SORU İŞARETLERİ İLE DOLU OLANLARIN SORULARININ CEVAPLARINI BULUN BİZİ AYDINLATIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000