12 Kasım 2015, Perşembe 10:31:50

Pegasus'un yeni rotası belli oldu

Pegasus, Kuzey Kafkasya bölgesinin en büyük kenti olan Mahaçkale’yi uçuş ağına ekledi.
  • Bence Pegasus'un daha modern daha kesfedilmesi gereken noktalara ucmasi gerekmekte. Belarus, Minsk Kiev olabilir. Genis govdeli ucaklar alip Okyanus ustu ucuslarda gerceklestirilebilir.
  • pegasusun diger rotalarina gore cok daha karli bir pazar olacaktir. nish pazar
  • Kafkaslarda en dogru yere onur basladi Nalchik, boylece mineralnye vody yolcularinin hepsi Nalchike kaydi boylece beygir bos gidip gelmeye basladi ondan iptal olmustur. Maikopun kendi basina potansiyeli yok onlar ya krasnodardan beygirle ya da Nalchikten onurla ucuyor. Bu hat biraz da zorlama ile acilmis bir hat nereye konacagini bilemeden baslatmislar bos gider gelir eskiden bavul turizmine gelenler oluyordu simdi onlar da yok
  • Vladikavkaz,Maikop ve Gürcistan'da Sukhumi de başlamalı.
  • Mahaçkale çok şaşırtıcı oldu benim için Arkadaşlar 2 sene önce gittim o şehre sakin ama sakin maceraya kapılıp atlayıp gitmeyin Rus vatandaşı değilseniz otelde kalmanız yasak ( sadece 1 otelde izin var adı St Petersburg , otelde 50 yıllık ) yeminle Rus harici herkese yasak !!! Şehirde enteresan hiç bir şey yok ve Çeçenistan'dan daha tehlikeli / gerçi Türkiye'de şu anda tam güvenli kim diyebilir
  • Mineralnye Vodi seferlerinin hepsi iptal olmustur Airporthaber. Bilginize.
  • İç hat uçuşlarını eksik yazmışsınız. Mesala KARS yok
  • Para oralarda leman kardeşim:(((
  • pgs bayılıyor belalı yerlere uçmaya!!

Pegasus, Kuzey Kafkasya bölgesinin en büyük kenti olan Mahaçkale’yi uçuş ağına ekledi. Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nin başkenti olan Mahaçkale’nin de eklenmesiyle birlikte Pegasus’un Rusya’daki uçuş noktalarının sayısı 6’ya, toplam uçuş noktası sayısı ise 103’e yükseldi. İstanbul Sabiha Gökçen ile Mahaçkale arasında haftanın 4 günü düzenlenecek seferler 64,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mahaçkale’ye uçuşları Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 21:20’de gerçekleştirilecek. Mahaçkale’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşları ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri sabah 06:00’da düzenlenecek.

Hazar Denizi kıyısındaki Mahaçkale, ılıman iklimi, doğal güzellikleri, dağları ve kaplıcalarıyla görülmeye değer bir keşif rotası olarak öne çıkıyor. Misafirler, Pegasus’un Mahaçkale uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve  acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus, Rusya’da Mahaçkale’nin yanı sıra Krasnodar, Moskova, Mineralnye Vodi’ye İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan direkt seferler, Kırgızistan merkezli iştiraki Air Manas ile de Bişkek üzerinden Novosibirsk ve Yekaterinburg’a bağlantılı seferler düzenliyor.

Pegasus, 64 noktadan Mahaçkale’ye bağlantılı uçuruyor

Pegasus Mahaçkale’ye İstanbul üzerinden Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Mardin, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van olmak üzere 23; Amsterdam, Atina, Bağdat, Barselona, Basel, Belgrad, Berlin, Bologna, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhag, Köln, Kuzey Kıbrıs, Londra-Gatwick, Londra-Stansted, Lyon, Madrid, Marsilya, Milan-Bergamo, Milan-Malpensa, Moskova, Münih, Nice, Oslo, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stokholm, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zürih olmak üzere 41, toplam 64 noktadan bağlantılı uçuruyor.

Misafirler, yeni uçuş noktası Mahaçkale ile uçuş ağı yurt dışında 70 olmak üzere toplam 40 ülkede 103 noktaya ulaşan Pegasus’un seferleriyle ilgili detaylı bilgiye www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Pegasus'un yeni rotası belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Tavsiye ~ 8 yıl önce
Bence Pegasus'un daha modern daha kesfedilmesi gereken noktalara ucmasi gerekmekte. Belarus, Minsk Kiev olabilir. Genis govdeli ucaklar alip Okyanus ustu ucuslarda gerceklestirilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek-manas ~ 8 yıl önce
ne kadar kolay dimi... izin verseler uçacak tabiki ..izin veren kim.. öle klavyeden yazmak kolay şuraya uçsun..buraya uçsun dimi ..
tebrikler ~ 8 yıl önce
pegasusun diger rotalarina gore cok daha karli bir pazar olacaktir. nish pazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur air ~ 8 yıl önce
Kafkaslarda en dogru yere onur basladi Nalchik, boylece mineralnye vody yolcularinin hepsi Nalchike kaydi boylece beygir bos gidip gelmeye basladi ondan iptal olmustur. Maikopun kendi basina potansiyeli yok onlar ya krasnodardan beygirle ya da Nalchikten onurla ucuyor. Bu hat biraz da zorlama ile acilmis bir hat nereye konacagini bilemeden baslatmislar bos gider gelir eskiden bavul turizmine gelenler oluyordu simdi onlar da yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 8 yıl önce
Sensin beygir...
qwerty ~ 8 yıl önce
Vladikavkaz,Maikop ve Gürcistan'da Sukhumi de başlamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ham ~ 8 yıl önce
sukhumi(sohum) uçulması mümkün değil
nedir ~ 8 yıl önce
Sohum a neden uculmaz?
bişkek-manas ~ 8 yıl önce
havalimanı uluslararası olarak kapalı durumda..ve yetkisi yok..havalimanının
AFR ~ 8 yıl önce
Abhazya Gürcistan'dan tek taraflı bağımsızlığını ilan etti.Hatta kapı bile koydular.Güscistan da ambargo uyguluyor ayrıca havalanını ICAO standartlarına uygun değil,bu yüzden uçulmuyor.Aslında potansiyeli olan bir yer.
Vedat ~ 8 yıl önce
Mahaçkale çok şaşırtıcı oldu benim için Arkadaşlar 2 sene önce gittim o şehre sakin ama sakin maceraya kapılıp atlayıp gitmeyin Rus vatandaşı değilseniz otelde kalmanız yasak ( sadece 1 otelde izin var adı St Petersburg , otelde 50 yıllık ) yeminle Rus harici herkese yasak !!! Şehirde enteresan hiç bir şey yok ve Çeçenistan'dan daha tehlikeli / gerçi Türkiye'de şu anda tam güvenli kim diyebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etoooo ~ 8 yıl önce
bir zamanlar etoo vb asortik futbolcuları transfer etmişti buranın takını Anzhi. Futbolcular Moskova'da yaşıyor, orada antrenman yapıyor, maç için Mohaçkale'ye, maçını yapıp geri dönüyorlardı. Muhtemelen senelik 10 - 20 milyon Euro ödedikleri futbolcuların veya ailelerinin kaçırılıp fidye istenmemesi için önlemdi galiba. Öyle belalı mafyalı bir yer. Bu arada şehrin doğru adı Mohaçkale'dir, Mahaçkala değil, şu yabancı kaynaklardan alınan ve bize bir şey ifade etmeyen isimlerden vazgeçin artık diye daha 2 gün önce yorum yazdım burada, Lviv/Lvov konusu altına. 20 tane de örnek verdim. Bizim kültürümüzde tarihimizde coğrafyamızda bilinen ismi Mohaçkale'dir. Kerkük'e kalkıp Kirkuk diyor musunuz? Buna niye Mahaçkala diyorsunuz?
MRV yok ? ~ 8 yıl önce
Mineralnye Vodi seferlerinin hepsi iptal olmustur Airporthaber. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 8 yıl önce
İç hat uçuşlarını eksik yazmışsınız. Mesala KARS yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Para oralarda leman kardeşim:(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
pgs bayılıyor belalı yerlere uçmaya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000