14 Eylül 2015, Pazartesi 12:32:55

Pegasus'un Erbil seferleri başladı

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına yeni hatlar ekleyerek misafirlerini daha fazla lokasyona ulaştırmaya devam ediyor. Pegasus misafirleri, 10 Eylül itibarıyla Irak’ın önemli kentlerinden Erbil’e de uçabiliyor.
  • Hani elemanı yoktu bunların? kabin ekibi yok diye rötarlar, alanda kalmalar?
  • 3. Havalimanında pgs den operasyon bekliyoruz
  • Ali sabancı beygirini önce adam gibi uçursunda ogu su kalsın. Çalışanlarına davrandıgı şekilde yolcusunuda umursamaz tavrıyla bi yol olmaz ali sabancıdan. Parası olan adamın insanlıgıda olmalı bence azda olsa
  • AYT-OGU, AYT-SZF direk uçuş istiyoruz.
  • artık ogu yu thy tekelinden kurtarmanın zamanı gelmiştir. flypgs bu çağrımızı dikkate almalıdır. istanbulda yaşayan 2 milyon Ordulu ve de Giresunlu olduğunu ali sabancı'ya biri artık söylesin...
  • tk,onur(zagrosjet),atlasglobal ve flypgs aynı hattalar.Üçünün unutmaması gereken bir şey var onurun o hattaki ortağı kürt.her zaman slot önceliği,iniş/kalkış sırası aynı zaman diliminde iseler onura ait olacaktır.
  • İttir kaktır gidiyo şirket
  • Ogu nezaman basliyor
  • Hemde ful gidiyor ful doniyor maşalah
  • Pegasus 3. havalimanı ve sabihaya ikinci pist ile birlikte değerini ikiye katlar

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Irak-Erbil’e ilk uçuşu, 10 Eylül’de saat 22:55’de kalkan seferle gerçekleşti. Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen - Erbil direkt seferleri 129,99 $’dan başlayan fiyatlarla Salı, Perşembe, Cuma, Pazar günleri olmak üzere haftada dört gün saat 22.55’te kalkacak. Misafirler, Erbil Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 03.05’te uçabilecek. Pegasus’un Ankara - Erbil seferleri ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenmeye devam ediyor.

1 Eylül tarihinden beri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Irak’ın başkenti Bağdat arasında seferleri bulunan Pegasus, uçuş ağını, eklenen yeni uçuş noktalarıyla birlikte yurt dışında 61, yurt içinde ise 31 olmak üzere toplam 37 ülkede 92 noktaya ulaştırdı.

Pegasus, Erbil’i ise 38 noktaya bağlantılı uçuruyor

Pegasus, Erbil’i İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 15, dış hatlarda ise Atina, Belgrad, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Frankfurt, Hamburg, Kuzey Kıbrıs, Londra Stansted ve Londra Gatwick, Lviv, Lyon, Madrid, Marsilya, Nice, Oslo, Prag, Priştine, Saraybosna, Stuttgart, Tiran ve Üsküp olmak üzere 23, toplamda 38 noktaya bağlantılı uçuruyor.

Pegasus'un Erbil seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

nasıl yani? ~ 9 yıl önce
Hani elemanı yoktu bunların? kabin ekibi yok diye rötarlar, alanda kalmalar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 9 yıl önce
3. Havalimanında pgs den operasyon bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ali sabancı beygirini önce adam gibi uçursunda ogu su kalsın. Çalışanlarına davrandıgı şekilde yolcusunuda umursamaz tavrıyla bi yol olmaz ali sabancıdan. Parası olan adamın insanlıgıda olmalı bence azda olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT-OGU ~ 9 yıl önce
AYT-OGU, AYT-SZF direk uçuş istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ogu ~ 9 yıl önce
artık ogu yu thy tekelinden kurtarmanın zamanı gelmiştir. flypgs bu çağrımızı dikkate almalıdır. istanbulda yaşayan 2 milyon Ordulu ve de Giresunlu olduğunu ali sabancı'ya biri artık söylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 9 yıl önce
Ben soylerim
Ucak Tipi ~ 9 yıl önce
737 mi 320 mi ucak?
kartal63 ~ 9 yıl önce
tk,onur(zagrosjet),atlasglobal ve flypgs aynı hattalar.Üçünün unutmaması gereken bir şey var onurun o hattaki ortağı kürt.her zaman slot önceliği,iniş/kalkış sırası aynı zaman diliminde iseler onura ait olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İttir kaktır gidiyo şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giresun ~ 9 yıl önce
Ogu nezaman basliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 9 yıl önce
Hemde ful gidiyor ful doniyor maşalah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 9 yıl önce
Pegasus 3. havalimanı ve sabihaya ikinci pist ile birlikte değerini ikiye katlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 9 yıl önce
3. havalimanının pegasusla alakası ne allah aşkına?
? ~ 9 yıl önce
Alakası sawda trafik rahatlaması olacak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000