28 Ağustos 2008, Perşembe 08:23:33

Pegasus'tan yolcularına kış fırsatı!

Pegasus Havayolları, kış tarifesiyle birlikte Sabiha Gökçen’den haftada üç gün Köln’e uçma fırsatı sunuyor...
  • yıllardır tekelcilikten bizler bıktık. istediği gibi fiyatlarla oynuyorlar. artık pegasus karsada uçun. karsın göreceksiniz yolcu potansiyeli çok iyi. bizler nezaman anklara ve istanbul bileti sordukca yer yok veya fiyatlar askeri ücrete yakın dediler. uçun bizlerede söz sizlerle uçalım artık.

Türkiye’nin köklü özel havayolu şirketlerinden Pegasus, 26 Ekim’de başlayacak olan kış tarifesiyle birlikte, haftada üç gün (salı, cuma ve pazar) Sabiha Gökçen’den Köln’e seferler düzenleyecek. Bugüne kadar Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşen Köln uçuşları, kış tarifesiyle beraber Sabiha Gökçen-Köln arasında gerçekleşecek ve Pegasus misafirleri, Türkiye’de 16 noktaya aktarma yapabilecek. Pegasus’un bilet satışları 7 gün/24 saat hizmet veren 444 0 737 no’lu Pegasus Bilet Hattı, internette www.flypgs.com web sitesi, acenteler ve havaalanı satış ofisleri aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Pegasus'tan yolcularına kış fırsatı!

Yorumlar

karslı ~ 16 yıl önce
yıllardır tekelcilikten bizler bıktık. istediği gibi fiyatlarla oynuyorlar. artık pegasus karsada uçun. karsın göreceksiniz yolcu potansiyeli çok iyi. bizler nezaman anklara ve istanbul bileti sordukca yer yok veya fiyatlar askeri ücrete yakın dediler. uçun bizlerede söz sizlerle uçalım artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000