09 Mayıs 2016, Pazartesi 12:32:29

Pegasus'tan yolculara büyük kolaylık

Pegasus, IATA işbirliğiyle Türkiye’de ilk defa misafirlerine yurt dışı seyahatlerinde gerekecek vizeler, vergiler, yanlarında olması gereken evraklar gibi bilgileri tek tıkla sorgulama imkânı veriyor.
  • http://www.airporthaber.com/pegasus-haberleri/pegasus-rakamlari-acikladi-58867.html
  • 1 atlasjet 2 THY 3 Pegasus Bunları bindim atlas iyi ama thyde ilkram uçak güzeldı ama pegasus idare eder 1 saat uçuş için değer.
  • pegasus bu hizla devam edersen tk bile arkanda kalacak :)
  • Thy nin rakibi olmayan hatlarda biletler pahali, Araplar geldi Asya hatti ucuzladi, Pegasus un ucmadigi hatlarda biletler THY de pahali, bakiniz Kiev
  • Madem kötü pegasus yıl.2016.ve şu an mayıs ayındayız yolcu sayısına bakın bu kadar kötü firma.ilk çeyrek %18 artış 5.36 milyon taşınan yolcu %76.4 doluluk oranı toplam uçuş 38.249 yurt içi.33 yurt dışı 70.noktaya uçan toplam 103 noktaya uçan %71.82 nisan ayına kadar kalkış performansı gösteren ve en uygun bileti sunan ama 5 tl çayı çok diyenlar binmesin isteyen beğenir isteyen beğenmez....başarılar pegasus.
  • flypgs.com da şuan böyle bir uygulama yok ?
  • Izmir Adnan Menderes deki yer ( check-In ) Personelinizi egitin önce..!! ambalaj süper ama ,,flasche Leer !! bilgi ve görgü sifir !!!
  • Havacılığı pegasus başlatmadı ama türkiyede pegasus değiştirdi helal olsun başarılar FLYPGS.COM.A
  • evet elestirlmesi gereken yonleri olsa da..ister sevelim ister sevmeyelim turkiyede havacilik bu sirket sayesinde degisti...pegasus sayesinde anadolu ucakla tanisti ucmanin ne demek oldugunu ogrendi..helalin var pegasus helalin var ali baba...devam boyle
  • pgs staffı falan değilim ama kusura bakmayın da uçan at dediğiniz firma olmasaydı thy nin aşırı yüksek fiyatlı biletlerini alabilecek miydiniz acaba yurtiçinde otobüs fiyatına gidebilecek miydiniz acaba? yurtdışına ucuz uçabilir miydiniz pgs sayesinde milletin yarısı uçakla tanıştı uçmanın ne olduğunu öğrendi ki uçan at diye tabir ettiğiniz şöyle rezalet dediğiniz firmanın 2015 yılı istatistiklerine bakarsanız 22 milyon yolcuya ulaştığını görürsünüz

Pegasus, IATA işbirliğiyle Türkiye’de ilk defa misafirlerine yurt dışı seyahatlerinde gerekecek vizeler, vergiler, yanlarında olması gereken evraklar gibi bilgileri tek tıkla sorgulama imkânı veriyor. Mayıs ayında Flypgs.com’a entegre edilen Timatic Web sorgulamasıyla yurt dışı seyahatlerinde evraklardan kaynaklanan ülkeye giriş sorunları minimuma indiriliyor

Pegasus Hava Yolları, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile gerçekleştirdiği yeni işbirliği çerçevesinde Türkiye’de ilk kez misafirlerine yurt dışı seyahatlerinde sorun yaşamamaları için evrak ve vize bilgileri başta olmak üzere gereken tüm bilgileri sorgulayabilecekleri Timatic Web sorgulamasını sunuyor.

IATA’nın her ay üye ülkelerden alarak güncellediği ve üyesi olan hava yolları ile paylaştığı bilgiler, bundan böyle www.flypgs.com aracılığıyla Pegasus misafirleriyle paylaşılacak. Bu uygulama ile her ülkenin ülkeye giriş için istediği minimum pasaport süreleri, vize gereksinimleri, ülkeye giriş için geçerli olan seyahat evrakları, gerekli vergiler, yanlarında ne kadar nakit para taşıyabilecekleri, küçük evcil hayvan taşınabilirliği gibi kritik bilgileri öğrenmeleri sağlanacak. Böylece misafirlerin, havaalanlarında pasaport kontrolünde çıkan eksik evrakları ve vizeleri sebebiyle gidecekleri ülkeye kabul edilmeme, biletlerinin son anda yanması gibi durumları en aza indirilmiş olacak.   

Mayıs ayı itibari ile başlayan Timatic web sorgulama uygulaması sayesinde IATA’nın  pasaport-vize-sağlık dokümanları konusunda bilgi veren uygulamasına bilet alım işlemleri sonrası Pegasus’un web sitesi www.flypgs.com aracılığıyla ulaşılabilecek.  Misafirler,  ihtiyaç duydukları bilgilere www.flypgs.com’da yer alan Bilet İşlemlerim bölümünde yer alan Seyahat Dökümanlarımı Kontrol Et sekmesinden erişerek evraklarını kontrol edebilecek.

Pegasus’un IATA Timatic web sorgulamasına geçişini kutlamak üzere IATA ve Pegasus Yöneticilerinin katılımıyla Pegasus Hava Yolları’nın Genel Müdürlük binasında bir seremoni düzenlendi. Seremonide Pegasus’un projeye verdiği katkıya değinen IATA Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan Bölge Yöneticisi Funda Çalışır, Pegasus Hava Yolları`nı Türkiye’de ilk Timatic Autocheck kullanıcısı olması nedeniyle tebrik ederek, bu proje ile Pegasus Hava Yolları’nın yer hizmetlerinde misafirlerine daha etkin ve hızlı bir hizmet sunacağından dolayı memnuniyetini belirtti. “Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de konu hakkında öncü bir rol alarak Türk Sivil Havacılığı’na büyük bir katkıda bulunmuştur.” dedi ve Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin’e teşekkür plaketi takdim etti. Uğurluteğin de iş ortaklığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Misafirlerimiz Nisan ayından itibaren başlayacak uygulama sayesinde IATA’nın güncellediği bilgilere web sitemiz aracılığıyla ulaşabilecek. Haziran ayından itibaren ise kontuarlarımızdan ve tüm online check-in kanallarımızdan misafirlerimize kolaylık sunacağımız “Timatic Autocheck” ürününü kullanmaya başlayacağız. Timatic Autocheck ürünü sayesinde misafirlerimiz, pasaportlarında bulunan vizelerin yeterli olup olmadığını son kontrol noktası öncesinde ürün tarafından sorgulayabilecek. IATA iş ortaklığıyla yürüttüğümüz proje misafirlerin eksik evraklar sebebiyle havaalanlarında ve ülkeye giriş çıkışlarda yaşadıkları mağduriyetleri giderecek” şeklinde konuştu.

Pegasus'tan yolculara büyük kolaylık

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

AYNAYA cvp ~ 8 yıl önce
http://www.airporthaber.com/pegasus-haberleri/pegasus-rakamlari-acikladi-58867.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk uçuşum ~ 8 yıl önce
1 atlasjet 2 THY 3 Pegasus Bunları bindim atlas iyi ama thyde ilkram uçak güzeldı ama pegasus idare eder 1 saat uçuş için değer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayna ~ 8 yıl önce
pegasus bu hizla devam edersen tk bile arkanda kalacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Thy nin rakibi olmayan hatlarda biletler pahali, Araplar geldi Asya hatti ucuzladi, Pegasus un ucmadigi hatlarda biletler THY de pahali, bakiniz Kiev

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Madem kötü pegasus yıl.2016.ve şu an mayıs ayındayız yolcu sayısına bakın bu kadar kötü firma.ilk çeyrek %18 artış 5.36 milyon taşınan yolcu %76.4 doluluk oranı toplam uçuş 38.249 yurt içi.33 yurt dışı 70.noktaya uçan toplam 103 noktaya uçan %71.82 nisan ayına kadar kalkış performansı gösteren ve en uygun bileti sunan ama 5 tl çayı çok diyenlar binmesin isteyen beğenir isteyen beğenmez....başarılar pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayna ~ 8 yıl önce
pegasusun scr sini dökmüşsün :) bu rakamlari bu kadar detayli nerden biliyosun acaba?
Dikiz Aynasına ~ 8 yıl önce
Anten gönder sebastiyan cekemeyenlere lazım olacak...
site ~ 8 yıl önce
flypgs.com da şuan böyle bir uygulama yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 8 yıl önce
Haziran ay ı itibariyle demişler.
mustafa sandalci ~ 8 yıl önce
Izmir Adnan Menderes deki yer ( check-In ) Personelinizi egitin önce..!! ambalaj süper ama ,,flasche Leer !! bilgi ve görgü sifir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Havacılığı pegasus başlatmadı ama türkiyede pegasus değiştirdi helal olsun başarılar FLYPGS.COM.A

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxcbx ~ 8 yıl önce
evet elestirlmesi gereken yonleri olsa da..ister sevelim ister sevmeyelim turkiyede havacilik bu sirket sayesinde degisti...pegasus sayesinde anadolu ucakla tanisti ucmanin ne demek oldugunu ogrendi..helalin var pegasus helalin var ali baba...devam boyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayı ~ 8 yıl önce
pgs staffı falan değilim ama kusura bakmayın da uçan at dediğiniz firma olmasaydı thy nin aşırı yüksek fiyatlı biletlerini alabilecek miydiniz acaba yurtiçinde otobüs fiyatına gidebilecek miydiniz acaba? yurtdışına ucuz uçabilir miydiniz pgs sayesinde milletin yarısı uçakla tanıştı uçmanın ne olduğunu öğrendi ki uçan at diye tabir ettiğiniz şöyle rezalet dediğiniz firmanın 2015 yılı istatistiklerine bakarsanız 22 milyon yolcuya ulaştığını görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otobüs ~ 8 yıl önce
otobüs varken pgs'ye binenin aklından zoru vardır bence...
otobüs'e ~ 8 yıl önce
ya sen kime laf ediyon be muavin bozuntusu
Boş boğaz... ~ 8 yıl önce
Sen eşekle git bence, fazla bile sana...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000