13 Nisan 2012, Cuma 10:40:40

PEGASUS’TAN YENİ UÇAK SİPARİŞİ

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, dün yapılan İstanbul – Şanlıurfa seferinin ardından dönüş için Gaziantep'ten havalanan uçakta AirportHaber’e açıklamalarda bulundu.
  • bilgi : yeni ucak siparisleri cok onceden verildi. sadece 738 ler yok uzun menzillerde geliyor. istek : ingiltere icin london yetmiyor sadece guney ingiltere southampton ve kuzeyde manchester veya liverpool da seferlere konmali. 3. irlanda dublin de yasayan cok sayida turk var goz onune alinmali
  • KIBRISTAN KARADENIZE UCAN HAVAYOLU YOK. SADECE YAZ DONEMLERINDE ONURAIR TRABZON YAPIYOR. DEVAMLILIGI YOK. PEGASUS KIBRISTAN SAMSUN VE TRABZONA DONUSUMLU UCARAK BU BOLGENIN KULLANILMAYAN POTANSIYELINI EN UST SEVIYEDE KULLANABILIR. KIBRIS - HATAY VE KIBRIS - GAZIANTEP UCUSLARI BU SEKILDE GERCEKLESTIRILDI BIR SURE SONRASINDA YOLCU DA PEGASUS DA MEMNUN SU AN. KALDI KI KARADENIZE UCAN BASKA FIRMA OLMAMASI DDOLULUGU DA ARTIRACAKTIR.. KARADENIZDEN KIBRISA OKUMAYA GELEN OGRENCILER ASKERLER BUBUNLA BERABER KIBRISTA YASAYAN KARADENIZ KOKENLI HATIRI SAYILIR BIR VATANDAS SAYISI DA ORTADA. KIBRISTAN KARADENIZE TATILE GIDEN INSAN SAYISI DA AZIMSANAMAZ. BU TURLARIN BASLANGIC NOKTASI GENELDE SAMSUN ANCAK SAMSUNA GIDISLERI KARAYOLU ILE. DEGERLENDIRMEKTE FR
  • eskiden yapılan ve yolcusu olan ESB-VAN ile ESB-TZX seferleri ile ESB-AYT seferlerini istiyoruz PEGASUS'tan... özellikle ESB-AYT seferi yaz kış dolu gidecek bir sefer yazın sezondan dolayı kışın kongrelerden dolayı.kışın anadolu jet ilave bile düzenlerken PEGASUS'un girmemesi anlaşılamaz...sıra ESB-AYT arasındaki tekeli kırmakta ALİ SABANCI...
  • buradan koltuk aralığı ile yorum yapan kişiler acaba diğer tüm low cost(düşük maliyet)ile uçanhavayollarının buna avrupada dahil hangisinde geniş aralık var bilgileri varmı acaba.konuyla alakası olmayan ancak hem konfor,hem ucuz fiyat,hem ikram vs.isteniyor.eğer bunlar aranıyorsa o zaman vericeksin 200-250 tl ikramında olsun koltuğunda geniş olsun ferah ferah uç.ama hem cebimden az para çıksın hemde rahat uçayım.eğer o parayı verirseniz pegasusda sizleri vip uçurur.saygılar bizden.
  • helal olsun pegasusa yabancı pilot hayranları değiller dilerim dahada büyürsünüz bende bir türk pilot olarak inşallah pegasusuta tip eğitimi alıp çalışmak istiyorum. bazı vatan haini firmalarada günahımı vermem, hiç bir yer de iş garantisi yok ama pegasus hak eden pilotu işede alıyor bunu biliumarım bzilerde sizin kadryorum ve çok yeni mezun pilot arkadaşlarımda bunu biliyor. teşekkürler pegasus sayın Ali sabancı umarım bizlerde siizn kadronuza gecebiliriz..
  • Galiba bu Pegasus'un "haber takibi ve yorum yetiştirme" ile görevlendirilmiş maaşlı elemanları var. Yahu, siz önce o rezil koltuklarınızı adam edin. Pegasus uçaklarında koltuk aralıkları malum, aşırı derecede dar. Buna ilaveten bir de koltuğun kendi eni de aşırı küçük. 1B koltuğuna düştüm. Ben iri bir adam değilim, ama iki yandan sürtünerek zor girdim koltuğun içine. Pegasusla uzun uçuş mu? Allah göstermesin.
  • EKONOMİK KRİZ VAR DEYİP PERSONEL ALIMINI DURDURDUĞUNUZ SÖYLENİYOR UÇAKLARI SAYINIZI SÜREKLİ ARTIRIYORSUNUZ ALLAH VERSİN, PEKİ AMA YETERSİZ PERSONELLE ÇALIŞMAK SİZCE HAVACILIK GİBİ ÖNEMLİ BİR SEKTÖRDE NE KADAR DOĞRU !!!
  • sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün dostum. thy olmasa slide patlatıp inerdiniz cuk oturmuş bi yorum olmuş:))))
  • antalya-kemer-alanya ve sican adasi seferleri istiyoruzzzzzz....
  • oturulabilecek yer kalmadığı için ali sabancı bulmuş. yerini kalkıpta diğer yolculara yer verseydi o genişliği işte o zaman yolcularını düşündüğü ortaya çıkardı.
Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 40 uçaklık filodan 30’unun alındığını kalan 10 uçaklık siparişin de 2015’e kadar ellerine geçeceğini ifade etti.

Sabancı, bu siparişlerin de yetersiz kaldığını ve 2012’inin ilk çeyreğinde %17 büyümelerine rağmen, durmayarak mevcut büyümeyi sürdüreceklerini belirtti.

Yeni uçak siparişi vereceklerini fakat bunun açıklanması konusunda biraz erken olduğunu ifade ederken, yeni hatlarla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eylül ayının son haftasında iç hatlarda İzmir – Şanlıurfa seferlerine başlayamak için tüm izinlerin alındığını belirten Sabancı, “Misafirlerimiz bizi çok sevdi. Yeni hatlar açıp kapatmak yerine kalıcı olduğumuz yerlere gidiyoruz. Mesela şöyle düşünün haftada iki kez Londra’ya uçuyoruz. Şu anda bizden başka hangi özel havayolu şirketi günde iki kere Londra’ya uçabiliyor? Cesaret edenlerin hali ortada. Ya kepenk kapattılar, ya da hiç başlayamadılar. Kısaca biz demek ki doğru yoldayız. Bizim yaşımız da filomuz da çok genç. Bakın bugün Şanlıurfa’da tekelin uçak bilet fiyatları 100 TL aşağıya düştü. Ne değişti de 100 TL düştü bu fiyatlar? Uçak mı değişti? Kabin ekibi mi değişti? Neden biz geldiğimiz anda fiyatlar aşağıya çekiliyor?” diye konuştu.

10 gün içerisinde Tel Aviv bilet satışlarına da başlayacağı öğrenilen Pegasus’un yıl sonuna kadar büyüme oranında da değişiklik olmayacağını, yıl sonu hedeflerinin de %16 olduğu öğrenildi.

İşte dün yapılan Şanlıurfa seferinden AirportHaber objektifine yansıyan kareler;



























PEGASUS’TAN YENİ UÇAK SİPARİŞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Misafir ~ 12 yıl önce
bilgi : yeni ucak siparisleri cok onceden verildi. sadece 738 ler yok uzun menzillerde geliyor. istek : ingiltere icin london yetmiyor sadece guney ingiltere southampton ve kuzeyde manchester veya liverpool da seferlere konmali. 3. irlanda dublin de yasayan cok sayida turk var goz onune alinmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KIBRISTAN KARADENIZE UCAN HAVAYOLU YOK. SADECE YAZ DONEMLERINDE ONURAIR TRABZON YAPIYOR. DEVAMLILIGI YOK. PEGASUS KIBRISTAN SAMSUN VE TRABZONA DONUSUMLU UCARAK BU BOLGENIN KULLANILMAYAN POTANSIYELINI EN UST SEVIYEDE KULLANABILIR. KIBRIS - HATAY VE KIBRIS - GAZIANTEP UCUSLARI BU SEKILDE GERCEKLESTIRILDI BIR SURE SONRASINDA YOLCU DA PEGASUS DA MEMNUN SU AN. KALDI KI KARADENIZE UCAN BASKA FIRMA OLMAMASI DDOLULUGU DA ARTIRACAKTIR.. KARADENIZDEN KIBRISA OKUMAYA GELEN OGRENCILER ASKERLER BUBUNLA BERABER KIBRISTA YASAYAN KARADENIZ KOKENLI HATIRI SAYILIR BIR VATANDAS SAYISI DA ORTADA. KIBRISTAN KARADENIZE TATILE GIDEN INSAN SAYISI DA AZIMSANAMAZ. BU TURLARIN BASLANGIC NOKTASI GENELDE SAMSUN ANCAK SAMSUNA GIDISLERI KARAYOLU ILE. DEGERLENDIRMEKTE FR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskiden yapılan ve yolcusu olan ESB-VAN ile ESB-TZX seferleri ile ESB-AYT seferlerini istiyoruz PEGASUS'tan... özellikle ESB-AYT seferi yaz kış dolu gidecek bir sefer yazın sezondan dolayı kışın kongrelerden dolayı.kışın anadolu jet ilave bile düzenlerken PEGASUS'un girmemesi anlaşılamaz...sıra ESB-AYT arasındaki tekeli kırmakta ALİ SABANCI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
buradan koltuk aralığı ile yorum yapan kişiler acaba diğer tüm low cost(düşük maliyet)ile uçanhavayollarının buna avrupada dahil hangisinde geniş aralık var bilgileri varmı acaba.konuyla alakası olmayan ancak hem konfor,hem ucuz fiyat,hem ikram vs.isteniyor.eğer bunlar aranıyorsa o zaman vericeksin 200-250 tl ikramında olsun koltuğunda geniş olsun ferah ferah uç.ama hem cebimden az para çıksın hemde rahat uçayım.eğer o parayı verirseniz pegasusda sizleri vip uçurur.saygılar bizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
helal olsun pegasusa yabancı pilot hayranları değiller dilerim dahada büyürsünüz bende bir türk pilot olarak inşallah pegasusuta tip eğitimi alıp çalışmak istiyorum. bazı vatan haini firmalarada günahımı vermem, hiç bir yer de iş garantisi yok ama pegasus hak eden pilotu işede alıyor bunu biliumarım bzilerde sizin kadryorum ve çok yeni mezun pilot arkadaşlarımda bunu biliyor. teşekkürler pegasus sayın Ali sabancı umarım bizlerde siizn kadronuza gecebiliriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Galiba bu Pegasus'un "haber takibi ve yorum yetiştirme" ile görevlendirilmiş maaşlı elemanları var. Yahu, siz önce o rezil koltuklarınızı adam edin. Pegasus uçaklarında koltuk aralıkları malum, aşırı derecede dar. Buna ilaveten bir de koltuğun kendi eni de aşırı küçük. 1B koltuğuna düştüm. Ben iri bir adam değilim, ama iki yandan sürtünerek zor girdim koltuğun içine. Pegasusla uzun uçuş mu? Allah göstermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EKONOMİK KRİZ VAR DEYİP PERSONEL ALIMINI DURDURDUĞUNUZ SÖYLENİYOR UÇAKLARI SAYINIZI SÜREKLİ ARTIRIYORSUNUZ ALLAH VERSİN, PEKİ AMA YETERSİZ PERSONELLE ÇALIŞMAK SİZCE HAVACILIK GİBİ ÖNEMLİ BİR SEKTÖRDE NE KADAR DOĞRU !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün dostum. thy olmasa slide patlatıp inerdiniz cuk oturmuş bi yorum olmuş:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
antalya-kemer-alanya ve sican adasi seferleri istiyoruzzzzzz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
oturulabilecek yer kalmadığı için ali sabancı bulmuş. yerini kalkıpta diğer yolculara yer verseydi o genişliği işte o zaman yolcularını düşündüğü ortaya çıkardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000