19 Ağustos 2010, Perşembe 09:30:08

Pegasus'tan uçuran fiyatlar

Pegasus Havayolları Avrupa'dan Türkiye'ye yapılacak uçuşlar için özel fiyatlar sunuyor.
  • turnarround sürelerinin kısa tutulup daha çok uçuş yapma isteği bazı konularda zaafiyet oluşturabiliyor.bunun başında da detaylı yapılamayan temizlik işlemi olabilir.savunmaya geçeceğinize olayı araştırmayı denemelisiniz.bu "feedback" sizi daha iyi olmaya yönlendirmeli derim.şarlayarak kimseyi ikna edemezsiniz.sadece kaybetmeye devam edersiniz.bir ay önce eşim ve çocuklarım FRA a uçtu çok memnunlar.
  • Uçağın yeni sıfır olması farklı, pis olması farklı. Haziranda ben THY ile Hannover uçtum. Yemek servisinden hemen önce koltuk arkasındaki masayı elimle indirirken yağ bulaştı. Peçeteyle sildim ve bunu sorun etmedim. Uzun lafın kısası uçağın yeni olması pis olmayacagı anlamaına gelmez. Temizlik eksik yada usulune uygun yapılmıyor ise ''SIFIR'' uçak da pis olabilir... Sözüm ona !
  • %80 i sıfır fabrika çıkışı uçaklardan oluşan bir şirketin uçakları nasıl pis ve bakımsız oluyo acaba çok merak ettim.. uçağa giren her misaifirmiz ooo mis gibi valla yeni heralde derken siz başka havayoluyla uçmuş olmayasınız.. ayrıca ben bile personel olarak takip ediyorum ve ne biletler buluyorum 2 3 ay sonrasına heralde siz onada aynı gün içersinde yada ertesi güne bakıyorsunuz.. biraz daha araştırmacı olalım lütfen..
  • pgs öncelikle uçakların içindeki pis ve bakımsız görüntüyü düzeltsin;lütfen bu havayolunun sitesine girin ve gerçek fiyatları görün.yanıltıcı tanıtım yapmayın.İnsanlar yanıltılıyor.PS nin hakla ilişkileri iyi çalışıyor.sürekli kamuoyuna olmayan yada yanıltıcı fiyatlar pompalanıyor.bagaj haklarına bakın,talep edilen ekstra fiyatlara bakın.bir şişe suyun fiyatına bakın.ondan sonra bilet fiyatnna bakın
  • avrupa çikisli uçuslar için ...zaten tum sirketlerin fiyatlari ayni olur bu donemde avrupa çikisli 50-70 euro arasi.sebep tatilciler avrupaya donmekte ve uçaklar turkiyeye bos gelmekte. zaten kar avrupaya gidendin çikiyor . uçaklar zaten bos geliyor bunu da reklam diye kampanya yapalim hesabindalar geçen jetairfly da gordum bruksel-istanbul 30 euro ama donus 500 euro
  • Neden sürekli Kıbrıs hattı hariç ? Acaba KKTC deki acentada bir problem mi var ? Gerçi telefonlara hiç bakmazlar ama ?
  • Online günümüzde acentacılığın en fazla 5 yılı var. Kendinize başka meşgale bulun. Acenta tarihe gömülmek zorunda. Aracı tüm komisyoncular ortadan kalmalı ki son alıcıya daha düşük maliyetle ulaşsın. Aradaki eller çekildikçe hem havayolu hem de yolcu mutlu olacaktır.
  • bu uygulamalar acenteyi bitiremez eğer bitirmek isteselerdi şimdi biz burada olmazdık pegasus kampanya çıkarttıkca bizim işimize yarıyor şahsen ben kendi çıkarlarım için kullanabiliyorum kampanyaları önemli olan bunu kullanabilmek
  • Web sayfasına girin bakın hiç de fiyatlar öyle değil :) Aldanmayın... araştırın...
  • Pegasus havayollarının acentaları devre dışı bırakan bu uygulamalarını esefle kınıyorum.

Pegasus’un yeni kampanyası ile misafirler 24 Ağustos 2010 tarihine kadar Pegasus'un resmi internet sitesinden alacakları biletlerle 30 Eylül 2010 tarihine kadar İngiltere’den Türkiye’ye yapacakları direkt uçuşlarında vergiler dahil 49,99 Paund’a, diğer Avrupa ülkelerinden yapacakları uçuşlarında 59,99 Euro’ya seyahat etme imkanı buluyor.

Peki, bu fırsatlardan faydalanmak için ne gibi kurallar var?

İşte o kurallar:

*Uygulanacak Uçuşlar : Avrupa Çıkışlı tüm direkt Türkiye seferleri
*Aktarmalı uçuşlar hariçtir.
*Kıbrıs uçuşları hariçtir.
*Kampanya Ücreti : İngiltere çıkışlı direkt Türkiye uçuşları vergiler dahil 49,99 GBP, diğer Avrupa ülkeleri çıkışlı direkt Türkiye uçuşları 59,99 EURO’dur
*Kampanya ücreti flypgs.com’dan belirtilen tarihler için alınan biletlerde geçerlidir.
*Satış Tarihi : 17 – 24.08.2010 tarihleri arası
*Uçuş Tarihi : 17.08.10 – 30.09.10 tarihleri arası
*Rezervasyon Değişikliği : Kampanya biletinin, bu kampanyaya dahil başka bir bileti ile değiştirilmesi 25 Euro, kampanyaya dahil olmayan bir biletle değiştirilmesi 25 *Euro ve ücret sınıfı farkından oluşan tutardır.
*İptal – İade : İptal edilemez, ücretin tamamı yanar.
*Çocuk İndirimi : Çocuk indirimi uygulanmaz.
 

Pegasus'tan uçuran fiyatlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
turnarround sürelerinin kısa tutulup daha çok uçuş yapma isteği bazı konularda zaafiyet oluşturabiliyor.bunun başında da detaylı yapılamayan temizlik işlemi olabilir.savunmaya geçeceğinize olayı araştırmayı denemelisiniz.bu "feedback" sizi daha iyi olmaya yönlendirmeli derim.şarlayarak kimseyi ikna edemezsiniz.sadece kaybetmeye devam edersiniz.bir ay önce eşim ve çocuklarım FRA a uçtu çok memnunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağın yeni sıfır olması farklı, pis olması farklı. Haziranda ben THY ile Hannover uçtum. Yemek servisinden hemen önce koltuk arkasındaki masayı elimle indirirken yağ bulaştı. Peçeteyle sildim ve bunu sorun etmedim. Uzun lafın kısası uçağın yeni olması pis olmayacagı anlamaına gelmez. Temizlik eksik yada usulune uygun yapılmıyor ise ''SIFIR'' uçak da pis olabilir... Sözüm ona !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
%80 i sıfır fabrika çıkışı uçaklardan oluşan bir şirketin uçakları nasıl pis ve bakımsız oluyo acaba çok merak ettim.. uçağa giren her misaifirmiz ooo mis gibi valla yeni heralde derken siz başka havayoluyla uçmuş olmayasınız.. ayrıca ben bile personel olarak takip ediyorum ve ne biletler buluyorum 2 3 ay sonrasına heralde siz onada aynı gün içersinde yada ertesi güne bakıyorsunuz.. biraz daha araştırmacı olalım lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pgs öncelikle uçakların içindeki pis ve bakımsız görüntüyü düzeltsin;lütfen bu havayolunun sitesine girin ve gerçek fiyatları görün.yanıltıcı tanıtım yapmayın.İnsanlar yanıltılıyor.PS nin hakla ilişkileri iyi çalışıyor.sürekli kamuoyuna olmayan yada yanıltıcı fiyatlar pompalanıyor.bagaj haklarına bakın,talep edilen ekstra fiyatlara bakın.bir şişe suyun fiyatına bakın.ondan sonra bilet fiyatnna bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupa çikisli uçuslar için ...zaten tum sirketlerin fiyatlari ayni olur bu donemde avrupa çikisli 50-70 euro arasi.sebep tatilciler avrupaya donmekte ve uçaklar turkiyeye bos gelmekte. zaten kar avrupaya gidendin çikiyor . uçaklar zaten bos geliyor bunu da reklam diye kampanya yapalim hesabindalar geçen jetairfly da gordum bruksel-istanbul 30 euro ama donus 500 euro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden sürekli Kıbrıs hattı hariç ? Acaba KKTC deki acentada bir problem mi var ? Gerçi telefonlara hiç bakmazlar ama ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Online günümüzde acentacılığın en fazla 5 yılı var. Kendinize başka meşgale bulun. Acenta tarihe gömülmek zorunda. Aracı tüm komisyoncular ortadan kalmalı ki son alıcıya daha düşük maliyetle ulaşsın. Aradaki eller çekildikçe hem havayolu hem de yolcu mutlu olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu uygulamalar acenteyi bitiremez eğer bitirmek isteselerdi şimdi biz burada olmazdık pegasus kampanya çıkarttıkca bizim işimize yarıyor şahsen ben kendi çıkarlarım için kullanabiliyorum kampanyaları önemli olan bunu kullanabilmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Web sayfasına girin bakın hiç de fiyatlar öyle değil :) Aldanmayın... araştırın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus havayollarının acentaları devre dışı bırakan bu uygulamalarını esefle kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000