24 Aralık 2009, Perşembe 10:44:22

Pegasus'tan uçuran aktivite

Pegasus, aralarında Samsun, Trabzon, Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Konya’nın bulunduğu altı ilde bir hafta süreyle gerçekleştireceği aktivite ile toplam 500 adet ücretsiz uçak bileti ve 15 bin indirimli bilet hediye edecek.
  • Eskiden gizli reklam anlayışı vardı.. Haberlerin içinde zikredilen firma isimleri, bilinçaltında yer ederdi.. Şimdi reklamları manşetlerden okumaya başladık. Pegasus ile ilgili bu haberde haber başlığı "Pegasus'un yeni kampanyası" adıyla duyurulsaydı belki haksızım diyebilirdim ama resmen manşetten slogan vermişsiniz.. Yakışıksız buldum.
  • SEN ÖNCE BENİM KIDEM TAZMİNATIMI ÖDE.....
  • call center alt yapısını 2 günde adam gibi çalışır hale getiremeyen, bir sürü insanı bilet rezervasyon kapısında süründüren ve mantığı da asla değiştirmeyecek bir şirkete güven olmaz. cinlik bu cinlik.

Pegasus Havayolları, Türkiye’nin altı ilindeki üniversiteler ve alışveriş merkezlerinde bir hafta süreyle gerçekleştireceği çekilişle binlerce ücretsiz bilet ve sürpriz hediyeler dağıtacak. İstanbul’dan 22 Aralık’ta yola çıkan tır sırasıyla Samsun, Trabzon, Elazığ, Malatya ve Gaziantep’e uğradıktan sonra son olarak 31 Ocak’ta Konya’da aktivitesini sonlandıracak.

Belirlenen illerdeki üniversite ve alışveriş merkezlerinde standa uğrayarak kayıt yaptıranlar, bu müthiş çekilişe katılma imkânı kazanacak. Çekiliş sonucunda Pegasus, toplam 500 adet ücretsiz uçak bileti,10 bin promosyon malzemesi ve 15 bin indirimli bilet dağıtacak.

Aktivite Takvimi

Samsun
23 - 24 Aralık Samsun 19 Mayıs Üniversitesi
25 – 26 – 27 Aralık Samsun Yeşilyurt Alışveriş Merkezi

Trabzon
30 – 31 Aralık Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi
2 – 3 Ocak Trabzon Forum Alışveriş Merkezi

Elazığ
6 – 7 Ocak Elazığ Fırat Üniversitesi
8 – 9 – 10 Ocak Elazığ Missland Alışveriş Merkezi

Malatya
13 – 14 Ocak Malatya İnönü Üniversitesi
15 – 16 – 17 Ocak Malatya Park Alışveriş Merkezi

Gaziantep
22 – 23 – 24 Ocak Gaziantep Sanko Alışveriş Merkezi

Konya
27 – 28 Ocak Konya Selçuk Üniversitesi
29 – 30 – 31 Ocak Konya M1 Tepe Alışveriş Merkezi

Pegasus'tan uçuran aktivite

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Eskiden gizli reklam anlayışı vardı.. Haberlerin içinde zikredilen firma isimleri, bilinçaltında yer ederdi.. Şimdi reklamları manşetlerden okumaya başladık. Pegasus ile ilgili bu haberde haber başlığı "Pegasus'un yeni kampanyası" adıyla duyurulsaydı belki haksızım diyebilirdim ama resmen manşetten slogan vermişsiniz.. Yakışıksız buldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEN ÖNCE BENİM KIDEM TAZMİNATIMI ÖDE.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
call center alt yapısını 2 günde adam gibi çalışır hale getiremeyen, bir sürü insanı bilet rezervasyon kapısında süründüren ve mantığı da asla değiştirmeyecek bir şirkete güven olmaz. cinlik bu cinlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000