19 Haziran 2008, Perşembe 13:34:18

Pegasus'tan otopark hizmeti

Sabiha Gökçen'den uçmaya başladığından bu yana, misafirlerine Sabiha Gökçen terminalinde yer alan otoparkında ücretsiz hizmet veren Pegasus, şimdi de Sabiha Gökçen girişinde yer alan ve işletmesini üstlendiği yeni otoparkı ile misafirlerine ekonomik ve güvenli çözümler sunmayı amaçlıyor.
  • MALATYA ACENTALARINIZ SERVİS KONUSUNDA YANLIŞ YÖNLENDİRME YAPIYOR LÜTFEN İLGİLENİN HAVAŞIN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER HAVAŞDA VAR SERVİSLERİDE GAYET DÜZENLİ COOK AYIPPP SABANCI AİLESİNE YALAN CILIĞI YAKIŞTIRAMIYOIRUM
  • Sabiha gökçen meydanı zaten adam gibi çalışıyor du da pegesus sadece kendi işini yapmaya çalışıyor vede yavaş yavaş yürümeye başladı buda meydenın sayesinde olmuştur
  • sabiha gökçende otopark yetersiz kalıyodu zaten.özellikle hafta sonları araç bırakacak yer bulamıyoduk.sabiha gökçen meydanını adam etmeye büyük katkıları olan pegasus havayollarını tebrik ediyorum.otopark hizmetide çok yerinde bir hizmettir.

Bundan sonra Pegasus misafirleri eğer kısa dönemli uçacaklarsa araçları için Sabiha Gökçen Havalimanı içinde Pegasus'a özel tahsis edilen otoparkı, eğer uzun dönemli uçacaklarsa Sabiha Gökçen ana kapı girişinde yer alan Pegasus otoparkını tercih edecekler. Hem kısa, hem uzun süreli Pegasus otoparklarında ise Pegasus misafirleri 72 saat ücretsiz otopark hizmetinden faydalanabilecek.

Pegasus, misafirlerini iki otoparktan da her 15 dakikada bir kalkan shuttları ile iç ve dış hat terminallerine ücretsiz taşıyor.

Uygulamadan yararlanmak için Pegasus misafirlerinin uçuş biniş kartı ile otopark giriş fişini veya check-in işlemi sırasında kaşelenmiş otopark fişini Pegasus otopark yetkilisine teslim etmesi gerekiyor.

 

Pegasus'tan otopark hizmeti

Yorumlar

H.B.Y. ~ 16 yıl önce
MALATYA ACENTALARINIZ SERVİS KONUSUNDA YANLIŞ YÖNLENDİRME YAPIYOR LÜTFEN İLGİLENİN HAVAŞIN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER HAVAŞDA VAR SERVİSLERİDE GAYET DÜZENLİ COOK AYIPPP SABANCI AİLESİNE YALAN CILIĞI YAKIŞTIRAMIYOIRUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bavra ~ 16 yıl önce
Sabiha gökçen meydanı zaten adam gibi çalışıyor du da pegesus sadece kendi işini yapmaya çalışıyor vede yavaş yavaş yürümeye başladı buda meydenın sayesinde olmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRV ~ 16 yıl önce
sabiha gökçende otopark yetersiz kalıyodu zaten.özellikle hafta sonları araç bırakacak yer bulamıyoduk.sabiha gökçen meydanını adam etmeye büyük katkıları olan pegasus havayollarını tebrik ediyorum.otopark hizmetide çok yerinde bir hizmettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000