15 Ekim 2009, Perşembe 11:40:26

Pegasus'tan misafirlerine büyük jest

Pegasus, flypgs.com’dan bilet alarak en çok uçan ve Pegasus Kart’la flypsg.com’dan en çok bilet satın alan misafirlerini buz dansının efsaneleri ile tanıştıracak.
  • İzair personeli zaten içler acısı. Pegasus yine i kademe daha iyi.
  • kendi internet sitesini on plana cikararak acenteleri saf disi birakmak niyetinde olan pegasus un ayni sekilde yolcusuna suyu para ile satmaktan da vazgecmesini oneririm..
  • bu bir promosyon ya da reklam değil. ''en çok bilet alın, buz şovuna bilet kazanın''hiç değil. doğru okusaydınız, anlardınız. yolcu bilgilerine ulaşılıp, bugüne kadar en çok uçmuş ve pegasus kartla bilet almış yolculara (eskiye dönük yani) gönderilen bir davetiye..
  • Arkadaşım burada yapıcı bir yorum getirmeye çalıştım. Seyahatlerimi genelde Gökçenden İzmire Antalyaya Adanaya yaparım. Toplantım karşıdaydı AHL'den gittim İzmire oradanda Ankaraya yani 2 kez uçtum İzair ile. Ne oradan kimseyi tanırım nede İzmirde yaşarım. Pegasusta kapıde dikilenlerin mahkeme duvarı gibi yüzlerinden sonra İzair'in nezaketini gördüm. 2 uçuşumda da zamanından erken bile kalkıp indiler. Pegasusta bana göre kalite düştü...
  • Siz böyle acentaları dışlamak için kampanyalarınıza devam ederseniz elbet acentalarda sizi dışlayacaktır merak etmeyin az kaldı.. MEslek örgütümüz TURSAB uyuya dursun biz kendi içimizde örgütlenip acentaları dışlayan firmalara güzel bi jest yapacağız
  • Aşağıda yorum yapan beyefendi sanki izair personeli. Ya da izairle hiç uçmamış. Veya yorum olsun diye yazmış.
  • Zaman zaman çok merak ediyorum bu promosyonları ve reklamları kim hazırlıyor diye. Şaka gibisiniz Pegasus şaka. En çok bilet alana buz dansı bileti. Ya bir gözünüzü açın ne olur. Ak merkezde vs alış veriş merkezlerinde bu bileti 3 kuruşluk alışveriş yapana veriyorlar. Nasıl böyle komik promosyonlar düzenliyorsunuz ? Anlamak hakikaten çok zor. Biraz yaratıcılık lütfen biraz ne olur.
  • Pegasus'u ucuz olduğu için tercih ediyorum. Seferlerin artmasını da arzuluyorum ama bence Pegasus kalitesinden taviz veriyor; bunu seyahatlerimde gözleyebiliyorum. Pegasustan aldığım biletle İZair'in ortak uçuşuna denk geldiğimde bu kanıya vardım, tüm kalbimle söylüyorum ortaksınız sanırım ama aralarınızda hostes kıyafetlerinin aynı olması hariç dağlar kadar fark var. Birkere uçakları çok daha temiz ve güzel, güler yüzlü karşılanıp güler yüzle uğurlandım. Pegasusla hep rötarlı uçarken İzair ile bunu hiç yaşamadım. Kaptanları ara ara çok güzel bilgiler aktardı. Bence Ali bey, Pegasusu bukadar büyüteceğine İzair'i büyütsün, ama lütfen kalitesini düşürmeden. İzair'e tşk.eder, bu anlayışlarını herzaman korumalarını dilerim. Şimdi bilet

Pegasus Havayolları ile flypgs.com’dan bilet alarak en çok uçan ve Pegasus Kart’la flypgs.com’dan en çok bilet satın alan misafirler, Pegasus’un sponsorluğunda 29, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde İstanbul Tim Maslak Show Center’da gerçekleşecek Cirque de Glace şovuna Pegasus’un davetlisi olarak katılacak.

Sanat ve spor dallarında birçok önemli organizasyona ana sponsor olarak Türkiye’nin vizyonunu genişleten genç, dinamik ve yenilikçi bir havayolu olan Pegasus, dünyanın en büyük İngiliz buz şovu Cirque de Glace’in 29, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde Tim Maslak Show Center’daki şovuna en çok uçan misafirlerini ve Pegasus Kart’la en çok bilet satın alan Pegasus Kart sahiplerini davet ediyor.

Pegasus Havayolları ile flypgs.com’dan bilet alarak en çok uçan ve Pegasus kartıyla flypgs.com’dan en çok bilet satın alan Pegasus’lular bu muhteşem şovu izleyen şanslı seyircilerden biri olma şansını yakalayacak. Buz, müzik, akrobasi ve dansın eşsiz kostümlerle renklenip sahneye taşındığı şov için birçoğu şampiyon buz dansçısı olan 90 buz patenci sahne alacak. Muhteşem şova 40 kişilik teknik yönetici ve asistan kadrosu da destek verecek. Ses, ışık, dekor ve tüm teknik malzemenin İngitere’den bir gemi ile getirileceği şov için, Tim Maslak Show Center’da buzdan bir sahne hazırlanarak bir ilk gerçekleşecek.

Pegasus'tan misafirlerine büyük jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
İzair personeli zaten içler acısı. Pegasus yine i kademe daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kendi internet sitesini on plana cikararak acenteleri saf disi birakmak niyetinde olan pegasus un ayni sekilde yolcusuna suyu para ile satmaktan da vazgecmesini oneririm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu bir promosyon ya da reklam değil. ''en çok bilet alın, buz şovuna bilet kazanın''hiç değil. doğru okusaydınız, anlardınız. yolcu bilgilerine ulaşılıp, bugüne kadar en çok uçmuş ve pegasus kartla bilet almış yolculara (eskiye dönük yani) gönderilen bir davetiye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım burada yapıcı bir yorum getirmeye çalıştım. Seyahatlerimi genelde Gökçenden İzmire Antalyaya Adanaya yaparım. Toplantım karşıdaydı AHL'den gittim İzmire oradanda Ankaraya yani 2 kez uçtum İzair ile. Ne oradan kimseyi tanırım nede İzmirde yaşarım. Pegasusta kapıde dikilenlerin mahkeme duvarı gibi yüzlerinden sonra İzair'in nezaketini gördüm. 2 uçuşumda da zamanından erken bile kalkıp indiler. Pegasusta bana göre kalite düştü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Siz böyle acentaları dışlamak için kampanyalarınıza devam ederseniz elbet acentalarda sizi dışlayacaktır merak etmeyin az kaldı.. MEslek örgütümüz TURSAB uyuya dursun biz kendi içimizde örgütlenip acentaları dışlayan firmalara güzel bi jest yapacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aşağıda yorum yapan beyefendi sanki izair personeli. Ya da izairle hiç uçmamış. Veya yorum olsun diye yazmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zaman zaman çok merak ediyorum bu promosyonları ve reklamları kim hazırlıyor diye. Şaka gibisiniz Pegasus şaka. En çok bilet alana buz dansı bileti. Ya bir gözünüzü açın ne olur. Ak merkezde vs alış veriş merkezlerinde bu bileti 3 kuruşluk alışveriş yapana veriyorlar. Nasıl böyle komik promosyonlar düzenliyorsunuz ? Anlamak hakikaten çok zor. Biraz yaratıcılık lütfen biraz ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus'u ucuz olduğu için tercih ediyorum. Seferlerin artmasını da arzuluyorum ama bence Pegasus kalitesinden taviz veriyor; bunu seyahatlerimde gözleyebiliyorum. Pegasustan aldığım biletle İZair'in ortak uçuşuna denk geldiğimde bu kanıya vardım, tüm kalbimle söylüyorum ortaksınız sanırım ama aralarınızda hostes kıyafetlerinin aynı olması hariç dağlar kadar fark var. Birkere uçakları çok daha temiz ve güzel, güler yüzlü karşılanıp güler yüzle uğurlandım. Pegasusla hep rötarlı uçarken İzair ile bunu hiç yaşamadım. Kaptanları ara ara çok güzel bilgiler aktardı. Bence Ali bey, Pegasusu bukadar büyüteceğine İzair'i büyütsün, ama lütfen kalitesini düşürmeden. İzair'e tşk.eder, bu anlayışlarını herzaman korumalarını dilerim. Şimdi bilet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000