12 Ocak 2017, Perşembe 12:10:06

Pegasus'tan kış kampanyası

Pegasus Hava Yolları, kış günlerinde içinizi ısıtacak yeni yılın ikinci kampanyasını başlattı.
  • Söylendiğine göre e f a nın sahibi Yok Muş kurtköyde bir kaç işi bilmez kendi personeli yle ilgilenmeyen gününü gün eden iyi maaş alan sözde yönetici varmış başı boşluğun olduğu yerde disiplin olmaz çalışanlar şikayet lerini burada anlatmak zorunda kalırlar .E F A daki çalışma metodu saldım çayıra Mevla gayıra hesabı.
  • Aırporthaber yer hizmeti veren işletmelerin burada haberlerini yapmanız temennisindeyiz havayolu personeli servisleri 'de bu zincirin halkasıdır
  • Arkadaşlar şirket içi sorunları burda konuşmak uygun değil varsa şikayetiniz , ilgili AQD sayfasından yazın çözüm bulunsun ..,,..
  • Ben boyle sahte kampanya daha gormedim! Daha gecen gun'e kadar acenta para kazanmasin diye acenta ile ayni rakami kendi internet sitesinden sunan pegasus hava yollari. Su an NET rakamin ustune 20 euro ilave edip sonra da 25% indirim uyguluyor ve sonuc ? Acenta'nin kendi acenta sayfasindan aldigi NET rakam'dan 3-5 euro daha ucuza aliyor. Ben boyle sahte kampanya daha once hic gormedim! Indirim 25% NET Baz ucret uzerinden yapilmasi gerekirken su an sirf sacmalik !!
  • hayırlı olsun
  • Gerçekten bu kampanyadan yararlandım çok teşekkürler Pegasus. Kıbrıs'a gidiş geliş 130 tl
  • Servis araçlarında masum şoförlerin arkasında oturupta hakaret eden kaprisli ler biraz şerefli olun bu insanlardan ne istiyorsunuz.

Pegasus Hava Yolları, kış günlerinde içinizi ısıtacak yeni yılın ikinci kampanyasını başlattı. Kampanya dâhilinde biletlerini 12-14 Ocak tarihleri arasında alanlar,  7 Şubat – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında yapacakları tüm uçuşlarında yüzde 25 indirimden faydalanabilecek. Devam eden karlı günlerden bunalan misafirlerine kış ve ilkbaharın tamamında ve yaz mevsiminin ilk günlerinde diledikleri gibi seyahat etme imkânı veren kampanya, flypgs.com ve Pegasus’un mobil kanallarından alınan biletlerde geçerli olacak.

Pegasus misafirleri, 32’si yurt içinde ve 69’u yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 101 noktaya ulaşabiliyor. Misafirler, Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına https://www.flypgs.com/kampanyalar üzerinden ulaşabilir; Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Etkinlik Takvimi ile gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilirler.

Pegasus'tan kış kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Haklılar ~ 7 yıl önce
Söylendiğine göre e f a nın sahibi Yok Muş kurtköyde bir kaç işi bilmez kendi personeli yle ilgilenmeyen gününü gün eden iyi maaş alan sözde yönetici varmış başı boşluğun olduğu yerde disiplin olmaz çalışanlar şikayet lerini burada anlatmak zorunda kalırlar .E F A daki çalışma metodu saldım çayıra Mevla gayıra hesabı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
& ~ 7 yıl önce
Aynen öyle efa nın sahibi olsa böyle olmaz
Sn ~ 7 yıl önce
Aırporthaber yer hizmeti veren işletmelerin burada haberlerini yapmanız temennisindeyiz havayolu personeli servisleri 'de bu zincirin halkasıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 7 yıl önce
Aynen doğru katılıyorum
Rapor et ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar şirket içi sorunları burda konuşmak uygun değil varsa şikayetiniz , ilgili AQD sayfasından yazın çözüm bulunsun ..,,..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs Efa ~ 7 yıl önce
Zaten bildiğiniz en güzel şey rapor
Şoför ~ 7 yıl önce
Bizi dinleyen olsa yazdığımız raporları pgs ye gönderirler olayları örtbas edip daha büyük sorunlara çanak tutuyorlar.
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Ben boyle sahte kampanya daha gormedim! Daha gecen gun'e kadar acenta para kazanmasin diye acenta ile ayni rakami kendi internet sitesinden sunan pegasus hava yollari. Su an NET rakamin ustune 20 euro ilave edip sonra da 25% indirim uyguluyor ve sonuc ? Acenta'nin kendi acenta sayfasindan aldigi NET rakam'dan 3-5 euro daha ucuza aliyor. Ben boyle sahte kampanya daha once hic gormedim! Indirim 25% NET Baz ucret uzerinden yapilmasi gerekirken su an sirf sacmalik !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
i.a ~ 7 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Gerçekten bu kampanyadan yararlandım çok teşekkürler Pegasus. Kıbrıs'a gidiş geliş 130 tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efa pgs ~ 7 yıl önce
Servis araçlarında masum şoförlerin arkasında oturupta hakaret eden kaprisli ler biraz şerefli olun bu insanlardan ne istiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakarete karşıyım ama... ~ 7 yıl önce
Yani ben duymadım, olmuştur o da mümkün. Ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Eden olursa da şoför arkadaş ses kaydını versin ilgili makama. Ancak şu bir gerçek ki, EFATUR şoförlerinin çoğu arkada insan taşıdığını unutuyor. Hızlı gidiyorlar, kasislerden yavaşlamadan geçiyorlar, ani direksiyon hareketleri yapıyorlar. Açıkçası ben böyle durumlarda ikaz ediyorum.
Catandaş ~ 7 yıl önce
Konuya uygun yorum yapmayı bir türlü öğrenemediniz. Konu bilet kampanyası, yorum servis şöförleri
Efa ~ 7 yıl önce
Bazi Efatur soforleri ve sefleri de haddini bilsin.5 parmagin 5 i bir degil .kaldi ki durduk yere kimse kimseye laf soylemez.Orasi bir calisma ortami ekmek yedigi kaba pisleyip oralari da amazonlara cevirmesinler. Daha sivil hayat ile calisma hayati arasindaki farki anlamamis bazi insaniyet ve haysiyet yoksunlari.Efa batarsa bu yuzden batacak.Hadi yallah .
?? ~ 7 yıl önce
Konu başlığı ile alakasız yorumlar!!!
Efa pgs ~ 7 yıl önce
Bütün arkadaşlarınızı aynı kefeye koymuyorum lakin yüzde atmış kendini bilmez var kokpit hariç belki kokpitte birkaç kişi ,bınun dışında yukarıda hizmetçilik yapan aşağıda kendini Fildişi kulelerde gören kaprisli olanlara sadece acıyoruz ,evet gerçekten şoför ün hiç ilgisi olmadan şoförlere hakaret eden zavallılar var ama en güzel cevap susmaktır efa nın şoförleri nin için de sizin hayatınızda kazanamadığınız paraları kazanmış sizin yaşıyamadığınız hayatı yaşamış esnaf şık tüccarlık yapmış olgun insanlardır tabiki tamamı değil sma çoğu böyledir ayrıca İstanbul varoşlarında yolların durumu bellidir çukur çok kasis çok kullanılan araçlar ın süspansiyon sistemi yük,mal taşımak için tasarlanmıştır o yüzden serttir .alan giriş saat lerini geçirmemek için aceleci davranmak zorundadır aksi takdirde şoföre kapıyı gösteriyorlar. Bunların dışında söyleyecek çok şey var burası müsait değil bu araçlarla gitmek zorunda değilsiniz saw koop taksi ylede gidebilirsiniz
Efa pgs ~ 7 yıl önce
Bir şizofrenle baş etmek mümkün değil
Doğru ~ 7 yıl önce
Sivil hayatı bilsen sen ekmek yediğin yere ve sana sunulan imkana ihanet etmezsin on metre yürümeyip araçları evin içine girsin istersin kaptanlar aracı sokaklarına bile sokturmuyor çoğu yürüyor işte seviye ve kültür farkı
Şef ~ 7 yıl önce
Oooo vip yapalım istiyorlar hanımefendi kapınızı açalımmı valizinizde taşıyalım birde tehdit yiyelim çook .yakında ALTI toplama ALTI çıkış iki saat önceden alınıp alandan çıktıktan sonra iki saat sonra ev 'e varında gerçek Servisi o zaman görün tıpkı diğer havayolu şirketleri gibi pgs arpayı fazla vermişti belli.
Brş ~ 7 yıl önce
Efa nın ,ne kendi personeline saygısı var nede ekibe asgari ücretle çalışan şoför bakımsız pis kirli araçlar sorumsuz büro çalışanları suratsız karşılama elemanı Adem bey hariç ,tabiki bu ülkenin ikinci büyük havayolu şirketi efa nın çalışma şekli bu şirkete kesinlikle uymuyor. Acaba sn nane bunları okuyormu
? ~ 7 yıl önce
Sen ucuza uçmaya bak takılma
Efa sef/sofor ~ 7 yıl önce
Sef , dikkatli yaz. Bak orada ne demis 'Tr'nin ikinci en buyuk havayolu sirketi ile efanin calisma sekli birbirine hic uymuyor.' Kirarlar kaleminizi , ego ve kapris yapacak kaptan ve kabin memuru ararsiniz.Burada misafirsiniz.Cok canini sikan oldu yaz abicim raporunu gonder.Tesekkur ederim iyi aksamlar dedigimde adam kafasini baska yone ceviriyor.merhaba gunaydin dedigimde keza cevap yok, gune enerjik baslayip soforden yok yere trip yiyorsun.Bu isler sizi bitirir benden soylemesi. He su 6 toplama 6 dagitma isine gelince, canim benim toplamada en fazla 1.30 saat icinde personelin kartini okutmus olmasi lazim.Cok bir sey degismeyecek canini sikma. Dagitma icin ne zaman otopark sistemini becerirsiniz insanlara 45 dk. Bekleyebilecegi yer verirsiniz biz de bekleriz o zaman gorusuruz. Bu arada bu mesaiden sonra bekleme sureleri de artik mesaiye dahil olacagi icin yani gec mesai kapatacagiz bu yuzden sikintinizi sirkete anlatirsiniz.Ama zaten bazi soforlerin beceriksizliginden genelde Saw Koop la gonderiliyoruz merak etme. Size servis denildiginde cok yanlis anlamis bazilariniz olayi.boyle sagda solda konusup sorketin kalitesini dusurmeyin.Kendi kendinizi bitiriyosunuz, sevgiler.
Vip ~ 7 yıl önce
Özel limuzin bu işin çözümü fazla sarsmaz hem tek alırlar.
Grp ~ 7 yıl önce
Yazdıklarına bakılırsa Sen de o kendini bir şey olmayan ama çok şey sananlardansın koçum kapris size mahsus ayrıca söz ettiğin servisi işini yapan şirket sadece pgs ile geçinmiyor pgs gibi kaç şirketin taşımasını yapıyor .merak etme binlere varan çalışanıyla üçüncü büyük şirket top atsan yıkılmaz .olaylara insani yaklaşmak gerek ayrıca şu atasözünüzde hatırlatayım mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var..
Pgs ~ 7 yıl önce
Demekki o sorunları yaratan sensin sağlık muayenesinden geçtnmi sen dikkat ette senin kalemin kırılmasın.
Pgs ~ 7 yıl önce
O direksiyona sen otur bence ders ver. Öğret ,öncelikle bir iki ay efa da çalış yağmurda karda sonra ders verirsin çok bilmiş muavin
Despot ~ 7 yıl önce
Efa şefe cevap veren kasıntı kendini İran'da mı sanıyorsun kalem malem işte senin kültürün bu ,senin gibi kasıntılar yüzünden bizlere hizmet veren bu şoför arkadaşlar çileden çıkıyor sma yine sabırlılar sizi arabadan atmıyorlar ,
Şef ~ 7 yıl önce
Ekmeğimizi sen mi veriyorsun da bizim kalemimizi kırmayla tehdit ediyorsun ,böyle dik dik heryerde konuşursan ki burada kimliğin belli değil senin kaleminni kırılabilirleer
Şoför ~ 7 yıl önce
Adama üç beş dakika pikap saatinde takarsan adama kendi yaptığı işi öğretmeye çalışırsan adam selam da vermez sabah ta almaz sen geçikince o şoför diğer toplamaya yetişmek için ecel terleri döküyor işten atılmamak eksi puan almamak taksi parası ödememek için .ya kalemci
Şef,e Şoför ~ 7 yıl önce
Günde on iki saat çalışıyoruz aylık seksenbeş saat mesai yaparken bize ödenen asgari ücret ve kırk beş saat mesai kırk saat lik mesaimiz çalınıyor bodromuzdada kırkbeş saat yazıyor efa şoförün hakkını önce versin bakalım mutsuz insan kalıyormu işler düzelir .efa. "alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000