01 Ekim 2015, Perşembe 12:00:01

Pegasus'tan indirim fırsatı

Pegasus Hava Yolları, Ekim ayı “Uç Uç Günleri” ile misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunmaya devam ediyor.
  • 3 senedir izmirden istanbula sürekli seyehat ediyorum pegasusla hiç bir sorun yaşamadım.çok memnunum.ayrıca çok uygun fiyata bilet alabiliyorum vede güleryüzlü çalışanlarındanda memnunum.herzaman tercihim pegasus olucaktır tavsiye ederim.
  • Daha dun Pegasus kaptanini yerden yere vururken simdi alenen "Pegaus Plus nedir?..." diyip reklam yapmaniz... Enteresan.
  • Rezilliklerin artarak devam ediyor. Uçuş görev sürelerini aştıgında çıktı ortaya..
  • En uyguna uçuran pegasus rötar yapıyo die yok pegasus şöyle böyle almıcaksın ozaman en uygun ücret pegasusta hem uygun uç hem içerde yemek bekle gbi yani 5tl verip te alınsın yanı daha düne kadar uçağa binemiyoduk türkiye devi thy.elbette ama değiştiren de pegasus ondan dolayı beğenmeyen almasın..PEGASUSA başarılar dilerim uçmayan kalmasın....✈
  • Önceki çocuk yolcu indirimi mesajımı geri alıyorum, ÇÜNKÜ BU TUHAFLIĞI SONUNDA ÇÖZMÜŞLER. İlanın sonunu okumamışım. PEGASUS ile kaç defa bu konuda temasa geçtim, sonunda birileri duruma el atmış, teşekkürler...
  • Kampanya yine büyükler için.... Çocuklar yararlanamıyor..... (Çünki yolcuların pegasus plus üyesi olması gerekiyor, ama çocuklar 18 yaşından küçük olduğu için zaten pegasus plus üyesi olamıyor....) Çocukların suçu ne???? Bu işin mantığı ne ???? Anne ve iki çocuğu seyahat etse, sadece anne indirimli, çocuklar ise indirimsiz uçuyor???? Bu işte yanlışlık varsa düzeltin.... Yoksa bir zahmet amacınızı açıklayın.... Çocukların suçu ne????
  • Beğenmeyenler bibmesin zaten pegasus yapıcağını yapmış daha ne yapsın başarılar FLYPGS.COM

Pegasus Hava Yolları, Ekim ayı “Uç Uç Günleri” ile misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunmaya devam ediyor. Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 1-2 Ekim tarihlerinde www.flypgs.com’dan, mobile.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan alan Pegasus Plus üyeleri, 1 Kasım-28 Aralık tarihleri arasında Salı ve Çarşamba günleri gerçekleştirecekleri tüm yurt içi uçuşlarında % 50 indirimli uçma fırsatı elde ediyor.

Ekim ayı “Uç Uç Günleri”  indiriminden Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de www.flypgs.com/plus/ adresinden programa ücretsiz üye olarak faydalanabilir.

Misafirler, Pegasus’un yurt içinde 31 noktaya ulaşan uçuş noktalarında geçerli olan kampanyanın detaylarına ve Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir. Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Etkinlik Takvimi aracılığıyla gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilir.

Pegasus Plus nedir?
Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır.

Pegasus Plus’a üye olmak çok kolay
Pegasus Plus’a üye olmak isteyen misafirler, Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad, TC Kimlik numaralarını göndererek ücretsiz üye olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilir.

Pegasus'tan indirim fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

gülçin ~ 8 yıl önce
3 senedir izmirden istanbula sürekli seyehat ediyorum pegasusla hiç bir sorun yaşamadım.çok memnunum.ayrıca çok uygun fiyata bilet alabiliyorum vede güleryüzlü çalışanlarındanda memnunum.herzaman tercihim pegasus olucaktır tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 9 yıl önce
Daha dun Pegasus kaptanini yerden yere vururken simdi alenen "Pegaus Plus nedir?..." diyip reklam yapmaniz... Enteresan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rezilliklerin artarak devam ediyor. Uçuş görev sürelerini aştıgında çıktı ortaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs. ~ 9 yıl önce
En uyguna uçuran pegasus rötar yapıyo die yok pegasus şöyle böyle almıcaksın ozaman en uygun ücret pegasusta hem uygun uç hem içerde yemek bekle gbi yani 5tl verip te alınsın yanı daha düne kadar uçağa binemiyoduk türkiye devi thy.elbette ama değiştiren de pegasus ondan dolayı beğenmeyen almasın..PEGASUSA başarılar dilerim uçmayan kalmasın....✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAPMA PEGASUS 2 ~ 9 yıl önce
Önceki çocuk yolcu indirimi mesajımı geri alıyorum, ÇÜNKÜ BU TUHAFLIĞI SONUNDA ÇÖZMÜŞLER. İlanın sonunu okumamışım. PEGASUS ile kaç defa bu konuda temasa geçtim, sonunda birileri duruma el atmış, teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAPMA PEGASUS ~ 9 yıl önce
Kampanya yine büyükler için.... Çocuklar yararlanamıyor..... (Çünki yolcuların pegasus plus üyesi olması gerekiyor, ama çocuklar 18 yaşından küçük olduğu için zaten pegasus plus üyesi olamıyor....) Çocukların suçu ne???? Bu işin mantığı ne ???? Anne ve iki çocuğu seyahat etse, sadece anne indirimli, çocuklar ise indirimsiz uçuyor???? Bu işte yanlışlık varsa düzeltin.... Yoksa bir zahmet amacınızı açıklayın.... Çocukların suçu ne????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fb ~ 9 yıl önce
Beğenmeyenler bibmesin zaten pegasus yapıcağını yapmış daha ne yapsın başarılar FLYPGS.COM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000