14 Temmuz 2010, Çarşamba 08:34:23

PEGASUS'TAN İLGİNÇ KAMPANYA

Sivil havacılık sektörünün önde gelen firmalarından Pegasus Hava Yolları ilginç bir kampanyaya imza atıyor.
  • affedersiniz ama zaten acentalar geri dönüşü olmayan yolda. insanlar niye fazla para verip acentaya gideceğim diye eziyet çeksin. tamam Türkiye`de bu durumu Pegasus başlattı ancak bütün havayolları potansiyeli fark etti. Pegasus yolcusunun %60`ı biletlerini direk şirketin organlarından almaktadır. bu oran yükselmeye devam edecektir. acentacılık 21`inci yüz yıl için ölü bir meslek grubudur. Budurum zaten tartışmaya açık değildir... KAMPANYALAR HIZLANARAK DEVAM EDECEKTİR!!!
  • Nasil sakalik meslegi bittiyse, seyahat acentasi meslegi de bitmek uzere. Kendisini gelistiren ve kendisini pazarda tek kilan acentalar disinda her yer bitecek. Bu dunyanin kurali..
  • Bir acentacı olarak zaten acentacılık 3-5 yıla biter.Havayolları isteyerek bunu bitirdi:önce e bilete gectiler sonra komisyon kalktı servis oldu sonra internetten satışta servisi kaldırdılar. bundan hariç bakkal hariç her yere bilet sattırıyorlar.turizm bakanlığıda izliyor. turizm bakanlığına gidin akşama kadar insanlar elişi örüyor.
  • ,ya algılarımda problem var ya daçok da ilginc deilmis, sıradısı bır durum göremedim cunku. surekli boyle kampanyalar yapılıyo ztn...
  • Legal değil yorumu yapan arkadaş... Pegasusun yıl boyunca boş giden kotuklarının maliyetini sen ödermisin... Adamın kendi uçağı kendi koltuğu kendi uçuşu bence istediği gibi pazarlayabilir...
  • acenteler olarak siz pgy ye destek verin cin ali bunu yapmaya devam etsin..önce iğneyi kendimize batıralım bilmem anlatabildim mi??
  • yani. pegasus bu yaparmı yapar vallaha. Herşey beklenir sabancıdan :))
  • BU DURUMDA SEYAHAT ACENTELERİ İŞİN İÇİNDEN ÇIKARTILIYOR... BİLMEM BİLİYORMUSUNUZ DURUM LEGAL DEĞİL...
Sivil havacılık sektörünün önde gelen firmalarından Pegasus Hava Yolları ilginç bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre, 13-16 Temmuz tarihleri arasında Antalya ve Dalaman bileti satın alan herkes, 11 Ağustos-3 Eylül günleri arasında 39,99 TL'ye uçacak.

Kampanya kontenjanla sınırlı tek yön gidiş ve direkt seferlerde geçerli olacak. Seferlerin biletlerine Pegasus Havayolları satış noktalarından ve www.flypgs.com internet adresinden ulaşılabilecek.
PEGASUS'TAN İLGİNÇ KAMPANYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
affedersiniz ama zaten acentalar geri dönüşü olmayan yolda. insanlar niye fazla para verip acentaya gideceğim diye eziyet çeksin. tamam Türkiye`de bu durumu Pegasus başlattı ancak bütün havayolları potansiyeli fark etti. Pegasus yolcusunun %60`ı biletlerini direk şirketin organlarından almaktadır. bu oran yükselmeye devam edecektir. acentacılık 21`inci yüz yıl için ölü bir meslek grubudur. Budurum zaten tartışmaya açık değildir... KAMPANYALAR HIZLANARAK DEVAM EDECEKTİR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasil sakalik meslegi bittiyse, seyahat acentasi meslegi de bitmek uzere. Kendisini gelistiren ve kendisini pazarda tek kilan acentalar disinda her yer bitecek. Bu dunyanin kurali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir acentacı olarak zaten acentacılık 3-5 yıla biter.Havayolları isteyerek bunu bitirdi:önce e bilete gectiler sonra komisyon kalktı servis oldu sonra internetten satışta servisi kaldırdılar. bundan hariç bakkal hariç her yere bilet sattırıyorlar.turizm bakanlığıda izliyor. turizm bakanlığına gidin akşama kadar insanlar elişi örüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
,ya algılarımda problem var ya daçok da ilginc deilmis, sıradısı bır durum göremedim cunku. surekli boyle kampanyalar yapılıyo ztn...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Legal değil yorumu yapan arkadaş... Pegasusun yıl boyunca boş giden kotuklarının maliyetini sen ödermisin... Adamın kendi uçağı kendi koltuğu kendi uçuşu bence istediği gibi pazarlayabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acenteler olarak siz pgy ye destek verin cin ali bunu yapmaya devam etsin..önce iğneyi kendimize batıralım bilmem anlatabildim mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yani. pegasus bu yaparmı yapar vallaha. Herşey beklenir sabancıdan :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU DURUMDA SEYAHAT ACENTELERİ İŞİN İÇİNDEN ÇIKARTILIYOR... BİLMEM BİLİYORMUSUNUZ DURUM LEGAL DEĞİL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000