30 Ağustos 2012, Perşembe 08:35:57

PEGASUS'TAN İKİ YENİ HİZMET

Ankara ve İzmir'de Pegasus misafirlerine özel indirimli otopark ve PrimeclassTAV Comfort Lounge hizmeti başladı.
  • bravo pegasusa hizmette sınır yokkk...satışla birlikte 2000 hostes maaşı kimsenin gıkı çıkmıyor..ortalama 55 saat uçuyorlarrr
  • teşekkrler pgs adamsın ali sabancı...
  • zoruna mi gitti,, insanlar ekmek yedikleri kapiya pislemez bizde... sen de belki PGS ye basvurup bu ailenin icine katilmasi uygun görünmeyen densin. Allah yolunu hayira getire,,, bizi izlemeye devam edin anacim .. :))
  • AnadoluJet'in Park & Fly otoparki gunluk 10 TL ve ilk gun ucretsiz oysa
  • Simdi pgs haberini bilgisyarina gelen otomatik mail uyarisi ile goren bir pgs calisani sirketini oven yorumlari buraya yazmaya baslar.
  • Pegasus reklamalarından birini daha izledik , teşekkürler Airport Haber ??

Tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir AdnanMenderes Havalimanı'nda hem otopark alanlarından hem de Primeclass TAV Comfort Loungehizmetlerinden kendilerine özel indirimli ücretlerle yararlanacak

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus Hava Yolları, misafirlerine özel sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor.

Haziran ayında başlattığı özel havalimanı servisleri ile Pegasus misafirleri için seyahat etmeyi daha da kolaylaştıran Pegasus Hava Yolları, misafirleri için iki yeni hizmet daha sunuyor.

Pegasus Misafirlerine Özel İndirimli Otopark Hizmeti

Pegasus'un yeni otopark hizmeti ile tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, 4.053 araç kapasitesine sahip Ankara Esenboğa Havalimanı Otoparkı'ndan ve 2.237 araç kapasiteli İzmir Adnan Menderes Havalimanı Otopark alanından indirimli ücretlerle faydalanabilecek.

Pegasus misafirleri, günlük Kdv dahil 12TL'lik indirimli otopark ücretini ödeyerek bu iki havalimanı otopark alanlarından yararlanabilecekler.

Pegasus yolcuları için indirimli Primeclass TAV Comfort Lounge hizmeti

Pegasus misafirleri, aynı zamanda, Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hat Terminali ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hat terminalinde yer alan Primeclass TAV Comfort Lounge hizmetlerinden de indirimli olarak yararlanabilecek.

Pegasus misafirleri, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Primeclass Comfort Lounge'da sunulan sınırsız açık büfe, business corner ve kablosuz internet, playstation başta olmak üzere kendilerine özel olarak sunulan ikram ve hizmetlerle donanmış konforlu bir ortamda diledikleri gibi vakit geçirebilecek.

Pegasus misafirleri, boarding kartlarını göstererek, Ankara Esenboğa'da kişi başı Kdv Dahil 22 TL, İzmir Adnan Menderes'te kişi başı Kdv Dahil 20 TL karşılığında TAV Comfort Lounge hizmetinden faydalanabilecek.

PEGASUS'TAN İKİ YENİ HİZMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

kabin ~ 12 yıl önce
bravo pegasusa hizmette sınır yokkk...satışla birlikte 2000 hostes maaşı kimsenin gıkı çıkmıyor..ortalama 55 saat uçuyorlarrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaliteli hizmet pgs ~ 12 yıl önce
teşekkrler pgs adamsın ali sabancı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlara bakalim diyene ~ 12 yıl önce
zoruna mi gitti,, insanlar ekmek yedikleri kapiya pislemez bizde... sen de belki PGS ye basvurup bu ailenin icine katilmasi uygun görünmeyen densin. Allah yolunu hayira getire,,, bizi izlemeye devam edin anacim .. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha ucuzu da var ~ 12 yıl önce
AnadoluJet'in Park & Fly otoparki gunluk 10 TL ve ilk gun ucretsiz oysa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlara bakalim ~ 12 yıl önce
Simdi pgs haberini bilgisyarina gelen otomatik mail uyarisi ile goren bir pgs calisani sirketini oven yorumlari buraya yazmaya baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar.. ~ 12 yıl önce
Pegasus reklamalarından birini daha izledik , teşekkürler Airport Haber ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000